תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
אשמח לעזרה,
משהו התנסה פעם בטיסה כזו? עם קונקשן של לילה שלם ויכול לעזור לי, האם זה נורא להשאר בשדה או שעדיף לשהות במלון (ואם כן איזה מלון)

צפה בקובץ המצורף 1680441
לדעתי זה לא לעניין להיות 14 שעות בשדה זה מתאים להומלסים אפשר למצוא בבוקינג מלון או דירה זולה אני מאמין שיש בקרבת השדה מלונות אבל אם אתם מחפשים יותר זול כנראה אם תתרחקו קצת ותשלמו על אובר כמה גרושים תוכלו למצוא 2 מיטות ב200-250 ש"ח

3524

משתמש סופר מקצוען
אשמח לעזרה,
משהו התנסה פעם בטיסה כזו? עם קונקשן של לילה שלם ויכול לעזור לי, האם זה נורא להשאר בשדה או שעדיף לשהות במלון (ואם כן איזה מלון)

צפה בקובץ המצורף 1680441
קונקשן לילי ב'עיר האורות' יכול לפעמים להיות חוויה יפה, אם אתם במצב רוח ורוצים לטייל בעיר למשך כמה שעות. תמצאו לכם נהג יהודי מקומי שיקח אתכם לסיור, את המזוודות תשאירו במקום ייעודי לשמירת חפצים, וצאו לדרך. זו באמת יכולה להיות חוויה מלהיבה.

אבל, אם אתם מעדיפים להגיע רעננים לניו יורק עדיף שתלכו לישון כבני אדם בשעות האלו.

בדרך חזור, כשאתם בוודאי סחוטים ועייפים - כל קונקשן יהיה סיוט.

יאנגית

משתמש צעיר
ישיר 1650 דולר טיסה יום אחרי זה יוזיל את הכרטיס ב220 דולר
עם עצירה (הלוך לילה חזור עצירה קצרה) מתחיל ב900 דולר בערך
יש טיסה של אלעל הלוך עם עצירה קצרה בפלורידה חזור ישיר ב1363 בחברה (דרך סוכנות אפשר ב100 דולר פחות בערך)
סליחה על הבורות, אני רוצה לסגור כרטיס, יש מצב לעזרה
יחסית זה מחירים נמוכים למה שיש עכשיו באל על ואין לי מושג איך עושים את זה

TEHILAAA

משתמש חדש
יש פה משהו שמבין בטיסות לניויורק דרך קונקשן באתונה ויכול לעזור לי ?
כאן או במייל cohenbd64 שטרודל ג'ימל תודה מראש!

צבי2

משתמש פעיל
אשמח לעזרה,

צפה בקובץ המצורף 1680441
מאוד אינדבידואלי.
אם את/ה מישהו שישן בטיסות טוב, אז בהחלט אפשרי להישאר בשדה, לשים לב שלא מכייסים אתך, יש שם מושבים יחסית נוחים לנמנום, ואפשר גם לצאת לטייל בשעות הערב המוקדמות.
אם לא- מומלץ מאוד למצוא מקום לישון שם, בהתאם לתקציב, ע"ע בוקינג

חחח

משתמש סופר מקצוען
הזיזו לנו את השעה של הטיסה מ21:40 בערב ל15.30 בצהריים.
זה גורם שאפסיד יום עבודה.
גם בחזור הזיזו אותנו מהצהריים 13:25 לבוקר - 7:25. יוצא שנצטרך לצאת בשעה מעצבנת מהבית!
מותר להם ככה לשחק בנו כרצונם?
מותר לנו להזמין באלעל ולדרוש שישלמו לנו?

eh

משתמש פעיל
מעל 4 שעות אם זה פחות משבועיים אתה זכאי לפיצוי של 400 יורו תלוי במרחק ובעוד נתונים!
אם זה מעל שבועיים נראה לי אתה זכאי לכסף חזרה ותו לא!
לגבי להזמין באלעל גם אם זה פחות משבועיים חברות הלואו קוסט אלופות בלהתחמק וללא (איום)בבית משפט לא תקבל
את הכסף!

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
הזיזו לנו את השעה של הטיסה מ21:40 בערב ל15.30 בצהריים.
זה גורם שאפסיד יום עבודה.
גם בחזור הזיזו אותנו מהצהריים 13:25 לבוקר - 7:25. יוצא שנצטרך לצאת בשעה מעצבנת מהבית!
מותר להם ככה לשחק בנו כרצונם?
מותר לנו להזמין באלעל ולדרוש שישלמו לנו?
זה לשון החוק

8. (א) נוסע שהונפק לו כרטיס טיסה לטיסה שמועד המראתה הוקדם ביותר מחמש שעות ולא יותר משמונה שעות, וקיבל הודעה על כך ממפעיל הטיסה, מהמארגן או מנותן שירות סוכנות הנסיעות פחות מ-14 ימים לפני מועד הטיסה הנקוב בכרטיס הטיסה, יהיה זכאי להשבת תמורה או לכרטיס טיסה חלופי, לפי בחירתו.

(ב) נוסע שהונפק לו כרטיס טיסה לטיסה שמועד המראתה הוקדם ביותר משמונה שעות, וקיבל הודעה על כך כאמור בסעיף קטן (א), יהיה זכאי להטבות אלה:

(1) פיצוי כספי כאמור בתוספת הראשונה, למעט בנסיבות כאמור בסעיף 6(ה)(1) ו-(2);

(2) השבת תמורה או כרטיס טיסה חלופי, לפי בחירתו.

יאנגית

משתמש צעיר
דחוף עזרהההההההההההההה
נרשמתי באל על לכך שישמרו לי את הטיסה המסוימת ל48 שעות
שעה וחצי לפני סיומם פתחתי את האתר כדי לסגור סופית על הכרטיסים
והאתר רושם לי שהיה שינויים כל שהם וכדי לסגור את ההזמנה אני צריכה ליצור קשר עם המוקד
ניסיתי ליצור קשר עם המוקד ולא עונים לי כי זה עבר את השעה 07:30 שעד אז הם זמינים בטלפון, למרות שבוואצפ הם אמורים לענות 24 שעות
בנתיים עבר ה 48 שעות של המתנת הכרטיס.
מישהו נתקל בזה ? יודע אם הם משאירים את המחיר והטיסה כשהם מתפנים לעזור ? מה אפשר לעשות ?
אני אשמח לעזרה
תודה

מושיק פ

משתמש סופר מקצוען
דחוף עזרהההההההההההההה
נרשמתי באל על לכך שישמרו לי את הטיסה המסוימת ל48 שעות
שעה וחצי לפני סיומם פתחתי את האתר כדי לסגור סופית על הכרטיסים
והאתר רושם לי שהיה שינויים כל שהם וכדי לסגור את ההזמנה אני צריכה ליצור קשר עם המוקד
ניסיתי ליצור קשר עם המוקד ולא עונים לי כי זה עבר את השעה 07:30 שעד אז הם זמינים בטלפון, למרות שבוואצפ הם אמורים לענות 24 שעות
בנתיים עבר ה 48 שעות של המתנת הכרטיס.
מישהו נתקל בזה ? יודע אם הם משאירים את המחיר והטיסה כשהם מתפנים לעזור ? מה אפשר לעשות ?
אני אשמח לעזרה
תודה
אם המחיר של הכרטיס נשאר אותו דבר - תעשו פשוט הזמנה חדשה
אם המחיר עלה - תנסו ליצור איתם קשר מחר - לא להשאיר הודעה כי הם לא חוזרים, לחכות על הקו עד שיענו

רמיזא

משתמש מקצוען
שאלה
הזמנת כרטיס עם תינוק בן חודש, אם אני מזמין רק עבורי ואח"כ מוסיף דרך החברת תעופה עצמה את התינוק אפשרי ? יותר זול ?

ההוא סבא

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
מעל 4 שעות אם זה פחות משבועיים אתה זכאי לפיצוי של 400 יורו תלוי במרחק ובעוד נתונים!
אם זה מעל שבועיים נראה לי אתה זכאי לכסף חזרה ותו לא!
לגבי להזמין באלעל גם אם זה פחות משבועיים חברות הלואו קוסט אלופות בלהתחמק וללא (איום)בבית משפט לא תקבל
את הכסף!
לא כזה מסובך לאיים בתביעה לבית משפט (גם לתבוע בפועל לא מאד מסובך).

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
לא כזה מסובך לאיים בתביעה לבית משפט (גם לתבוע בפועל לא מאד מסובך).
לאיים בלואו קוסט לא עוזר (מנסיון של 2 החברות המובילות) לתבוע בפועל אפשר וזה די קל בסיפור המדובר בגלל שמדובר על הקדמה של פחות מ8 שעות התביעה תהיה רק על הפער בין הכרטיס שהם קנו לכרטיס של אלעל כך שאני מסתפק אם זה שווה את זה

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
בהזמנה בוויז, משפחה עם חמישה ילדים סה"כ שבעה נוסעים.

מה הדרך הנכונה להתנהל?
(מועדון עד 6 נוסעים)

ההוא סבא

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
לאיים בלואו קוסט לא עוזר (מנסיון של 2 החברות המובילות) לתבוע בפועל אפשר וזה די קל בסיפור המדובר בגלל שמדובר על הקדמה של פחות מ8 שעות התביעה תהיה רק על הפער בין הכרטיס שהם קנו לכרטיס של אלעל כך שאני מסתפק אם זה שווה את זה
עוזר. גם מנסיון.

רוחה הויער

משתמש פעיל
אין טיסות זולות לאוקראינה?!?

מחפשת טיסה של כמה ימים עוד כחודש וחצי - חודשיים,
לא משנה אם דרך מולדובה או קישינב,
בכל חברת תעופה..

הגיוני שהכל מתחיל באזור ה-500 דולר?
חזרתי לפני שלושה שבועות מטיסה של כמה ימים במחיר של 260 דולר!!

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני צריכה טיסה לארה''ב בין התאריכים 24/6 עד 3/7
שני מבוגרים+תינוק עדיף ישיר תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה