תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
טיסה ללוס אנגלס ל3 בנות בגיל 16+ -
הלוך באזור 8,9,10/07/24
חזור באזור ה23,4,5/07/24
במחירים שפויים
לא איכפת לי עם עצירה אבל לא בספרד או צרפת
תודה רבה לכולם
מחירים שפויים זה מושג יחסי
אחרי פסילת מדריד ופריז סתם מעניין למה
מה שנשאר זה או עצירה בלונדון עם וירג'ין ואלעל או לוט עם עצירה ארוכה בוורשה המחיר מתחיל ב 1370 דולר אולי לוט אפשר למצוא משהו קצת יותר זול

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
מזוודה אחת אפשרי
עצירה ארוכה- מעדיף כמובן שלא, אך נראה מה יש
ביום שני אמורים להגיע בבוקר, {אם אין ברירה לצאת מחר כדי להגיע עוד לפני שבת..}
בתודה מראש
יש הרבה אופציות ניסיתי לבחור את האופציות הזולות שמתאימות
1. טיסה ביום ראשון חזור ראשון עצירות די ארוכות בדובאי הגעה למונטריאל ב8 בבוקר ביום שני 2700 דולר בערך
2. טיסה מחר בהלוך עצירה ארוכה בפריז בחזור קצר הגעה ביום שישי ב12 בצהריים 2300 דולר בערך
3. טיסה ביום שישי הגעה ב2 בצהריים העברה עצמית עצירות קצרות בפריז עם מזוודה אחת 2160 דולר בערך דרוש הזמנה נפרדת
אפשר גם ביום ראשון בעוד 250 דולר בערך
תגיד לי מה מתאים ואעלה קישור
המחיר לזוג

נערך לאחרונה ב:

eh

משתמש פעיל
למישהו יש טלפון זמין של wizz לצורך הזמנת כבודה המספרים באתר וויז
או לא זמין או בחיוב מוגדל(גם לבעלי חבילות חו"ל) אני מעדיף מספר נייח בחו"ל תודה לעונים!
למישהו אולי יש טלפון שהתקשר אליהם?

חיים5

משתמש רשום
יש הרבה אופציות ניסיתי לבחור את האופציות הזולות שמתאימות
1. טיסה ביום ראשון חזור ראשון עצירות די ארוכות בדובאי הגעה למונטריאל ב8 בבוקר ביום שני 2700 דולר בערך
2. טיסה מחר בהלוך עצירה ארוכה בפריז בחזור קצר הגעה ביום שישי ב12 בצהריים 2300 דולר בערך
3. טיסה ביום שישי הגעה ב2 בצהריים העברה עצמית עצירות קצרות בפריז עם מזוודה אחת 2160 דולר בערך דרוש הזמנה נפרדת
אפשר גם ביום ראשון בעוד 250 דולר בערך
תגיד לי מה מתאים ואעלה קישור
המחיר לזוג
נראה לי שאתה מדבר מ-ישראל למונטריאול, אני רוצה ממונטריאול לישראל, תעדכן בבקשה
כמו"כ מה הכוונה עצירות די ארוכות?

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
סליחה לא שמתי לב
אין לך כ"כ אפשרות לנסוע בראשון אולי מוצ"ש אם אפשר להספיק טיסה ברבע ל12
לגבי מחר אפשר דרך אתונה הבעיה היא שמדובר בקונקשן עצמאי והעצירות יחסית קצרות זה קצת סיכון המחיר 1370 לכרטיס לפני מזוודות
או יש טיסה של לופטנזה קונקשן רשמי מחר נוחתים בשישי 4 אחה"צ דרך מינכן במחיר 853 דולר לכרטיס
גם פה מדובר בעצירה ממש קצרה של שעה ורבע אבל זה רשמי אז זה יותר בטוח
לגבי חזור אפשר למצוא קונקשנים מ500 דולר אולי פחות
תחשבנו את הסיכון להישאר שבת באתונה או במינכן

נערך לאחרונה ב:

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
מצאתי אופציה לראשון יקרה מאוד דרך ניו יורק נחיתה בשני בתשע בבוקר שמשום מה לא מופיעה באתרי החיפוש אפשר לקנות את הכרטיסים בנפרד זה יהיה באזור 3500 דולר לכרטיס
אם זה רשמי זה הרבה יותר יקר

שלום מה נשמע?

משתמש רשום
כמה ממולץ לעשות ביטוח ביטול טיסה עקב המצב?
אם יהיה מצב מתוח אז חברות זרות אמורות לבטל ישר נכון?!

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
תלוי מה נקרא מצב מתוח בשבילך בשביל לגרום לך לרצות להישאר בארץ אפילו שעדיין יש טיסות זוהי שאלה אינדיבידואלית

eh

משתמש פעיל
אני מציע לא לבנות על משהו מיוחד כל הדיבורים שאטוטוטו משהו קורה הם בערך כבר חצי שנה
ומי שלא רוצה להמשיך הלאה את החיים שיבוסם לו. אבל רוב האנשים ממשיכים הלאה ולא בונים על זה יותר מדאי בטח לא על הצהרת פוליטיקאי כזה או אחר מה שכן זה כמובן לא אומר שלא תפרוץ מלחמה רק אף אחד לא יודע מתי.
באופן כללי מומלץ להזמין מלון אם אפשרות ביטול גם השכרת רכב אפשר בדרך כלל לבטל עד יומיים לפני(חשוב לבדוק שמחזירים כסף ולא זיכוי)אם תפרוץ מלחמה בצפון ויבוטלו הטיסות יהיה זיכוי על כל טיסה שלא תצא לפועל.
חשוב גם לומר במקרה ותפרוץ מלחמה רצינית לא רק הטיסות יתבטלו אלא ישתנו עוד המון דברים כמו מקומות עבודה לימודים וכולי ככה שלא צריך לבנות על זה יותר מדאי.
הערה זה לא לגמרי קשור לאשכול אבל עדיין בהמשך ל @מאיר עלי באבא חשבתי לומר גם את זה!

לנגדי תמיד

משתמש חדש
מחפש כרטיס אחד צד אחד במהלך השבוע של אחרי שבועות מישראל לזנבה, אשמח להצעות
תודה רבה

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
אשכול חדש שפתחתי לתועלת השואלים איך ומה לנסיעות פנים שאחרי הטיסה.

מושש:)

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מחפשת טיסה לניו יורק מ7 באוקטובר עד 27 באוקטובר
צריכה שהטיסה חזור תהיה דרך אל על
ההלוך לא משנה לי כלכך מבחינת החברה
אשמח לטיסות במחירים שפויים

חחח

משתמש סופר מקצוען
איך יכול להיות שהמחירים של הכרטיסים בוויז מתל אביב ללוטון ירדו כ"כ?

מושיק פ

משתמש סופר מקצוען
מכיוון שלא דובר פה על זה עד כה אני מניח שלא הרבה מכירים את פיצ'ר המכירות הפומביות של אלעל (Bid2Fly).
המכירות הפומביות מתחדשות כל כ-4 שעות ותוכלו להגיש הצעות למגוון יעדי אלעל, המחירים בנקודת ההתחלה כ-30 אחוז פחות ממחיר המחירון.
במהלך המכירה כמו בכל מכירה פומבית, תקבלו הודעה באם מישהו הציע הצעה יותר טובה ממכם ותוכלו לעדכן את הצעתכם בהתאם.
אמנם לאירופה לא מדובר במציאה גדולה בהתחשב במגוון חברות הלואו קוסט שפעילות אולם לארצות הברית ולמזרח בהחלט מדובר בבשורה.
לשם השוואה רכשתי הלילה כרטיסים לניו יורק בספטמבר ב-915 דולר כשהמחיר הרגיל הוא 1116 דולר! (המחיר ההתחלתי היה 825 דולר והייתי ההצעה היחידה אבל הוספתי 90 דולר ל'תאריכים נבחרים'...)
כרגע כלל המכירות לחודש ספטמבר, אם אתם מתכננים נסיעה בחודש זה - מומלץ להעיף מבט.

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
מחפשת טיסה לניו יורק מ7 באוקטובר עד 27 באוקטובר
צריכה שהטיסה חזור תהיה דרך אל על
ההלוך לא משנה לי כלכך מבחינת החברה
אשמח לטיסות במחירים שפויים
ישיר עולה בחברה 1730 דולר
עם עצירה יש טיסות של וירג'ין + אלעל דרך לונדון דהיינו שהטיסה מהארץ ולארץ מבוצע דרך אלעל 930 דולר בערך
אני מעריך שהסיבה שאת רוצה חזור אלעל זה בגלל שאת לא רוצה להיתקע במידה וקורה משהו
אפשרי לקחת קונקשן דרך יעד שיש משם טיסות של חברות ישראליות שמקסימום החברה תבטל את הטיסה יהיה אפשר לתפוס טיסה עם חברה ישראלית

3524

משתמש סופר מקצוען
אם מישהו עדיין מחפש טיסה זולה לנופש בקיץ הזה, יש מבחר טיסות לשבוע האחרון של בין הזמנים לבוקרשט (נופש בהרי הקרפטים, פויאנה, בראשוב וכו') במחיר 160 דולר ומטה. מחירים רק יעלו.

אברחציק

משתמש רשום
אם מישהו עדיין מחפש טיסה זולה לנופש בקיץ הזה, יש מבחר טיסות לשבוע האחרון של בין הזמנים לבוקרשט (נופש בהרי הקרפטים, פויאנה, בראשוב וכו') במחיר 160 דולר ומטה. מחירים רק יעלו.
איפה יש? אני מחפש

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה