טיסה לארצות הברית לשבועים לפסחלאן??
טיסה לארצות הברית לשבועים לפסחלאן??
היי דחוף
למישהו יש מועדון בפתאל מלונות שאפשר להזמין דרכו עוד הלילה ?
מה שהיה אז כנראה לא יחזור בקרוב כי זה היה מבצעי חורף בצירוף תקופת שפל וביטולים(ואגב יש סיכוי שוב למבצעים שהיו לפני כחודשיים, של 30-50 אירו לטיסה בחברות הלואו קוסט? אני בונה על משהו דומה....)
רינאייר יבטלו אוגוסט?
ושאלה נוספת- יש סיכוי לשוויץ (ציריך) מיד אחרי פסח במחיר שפוי? לזוג
אם תראו משהו אשמח שתתיגו אותי @3524 @מאיר עלי באבא
(ואגב יש סיכוי שוב למבצעים שהיו לפני כחודשיים, של 30-50 אירו לטיסה בחברות הלואו קוסט? אני בונה על משהו דומה....)
לבריסל 2,700 לזוגאני מחפש טיסה לזוג בתחילת תמוז מ08/07 עד 17/07 לאנטוורפן בלגיה מי יודע איפה יש אז טיסות זולות.
אם אתם לא בוחלים בנסיעות ארוכות - פריז היא 4 שעות ברכב. טיסה ישירה לשם תעלה 346 דולר לאדם.לבריסל 2,700 לזוג
לאמסטרדם 3,400
מתחיל ב 1150 שחמחפשת טיסה לזוג לפראג בתאריכים 8/4-11/4
מי יודע איפה אני יכולה למצוא טיסות זולות?
תודה רבה!
עם עצירה ברומא 5 שעות בהלוךטיסה לארצות הברית לשבועים לפסח
עם איזה חברת תעופה?עם עצירה ברומא 5 שעות בהלוך
ו5 בחזור
3,400 ש"ח
הלוך Blue Bird Airways ו-ITA Airwaysעם איזה חברת תעופה?
שימו לב שלא מדובר בקונקשן רשמי אלא בהעברה עצמיתהלוך Blue Bird Airways ו-ITA Airways
חזור ITA Airways ו-Wizz Air Malta
אם אתם מוכנים לחזור בכ"א בבוקר יש מוורשא במחיר 97 דולר, כל שאר הטיסות עולות כמה וכמה מאות דולר.מחפשים דחוף! טיסה חזור מפולין - קרוב לליז'ענסק מכ''א אדר בלילה.
יש לנו רק טיסה הלוך, החזור בוטל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: