מגלים אמפתיה לאזרחי אוקראינה שכבר שנתיים נמצאים במלחמה...קיבלתי סופסוף למייל.
מעניין שבתמונה הדרכון הוא אוקראיני.
מגלים אמפתיה לאזרחי אוקראינה שכבר שנתיים נמצאים במלחמה...קיבלתי סופסוף למייל.
מעניין שבתמונה הדרכון הוא אוקראיני.
יש בזה פלוסים נוספים.וויז אייר במבצע הזוי הוספת מזוודה ב 9 יורו
(חבל שאין להם טיסות מישראל)
זו לא טעות, זה באמת כל כך זול!
ההצעה הזו אולי נשמעת טובה מכדי להיות אמתית - אבל אנחנו רציניים לגמרי!
ניתן להוסיף מזוודה נוספת או את שירות WIZZ Priority להזמנה או לבחור את המושב המועדף עליכם במחיר אחיד של 9 אירו בלבד לטסים עד ה-26 במרץ. המבצע בתוקף רק היום! אז למה לפספס את ההזדמנות?
מה אנחנו מציעים?
כבודה הנשלחת לבטן המטוס במשקל 20 ק"גמושבים סטנדרטייםשירות WIZZ Priority – כולל מזוודת טרולי בתא הנוסעים ועלייה מוקדמת למטוס
כדאי למהר - מספר המקומות מוגבל והמבצע מסתיים בחצות
תנאים והגבלות חלים.
איזה מושב הכי שווה? על מה אתה ממליץ?יש בזה פלוסים נוספים.
אם בוחרים לשלם 9 אירו עבור מושב (אפשר לשבת איפה שרוצים מלבד בשורה הראשונה) זה מאפשר גם לעשות צ'ק אין מוקדם בחינם.
כמה שיותר מקדימה כדי שלא תצטרכו לחכות עד שכולם ירדו (לא תמיד פותחים את הדלת האחורית)איזה מושב הכי שווה? על מה אתה ממליץ?
אין מה ללמוד מאיתנו, אבל התרגלנו לקחת את השורות האחרונות.כמה שיותר מקדימה כדי שלא תצטרכו לחכות עד שכולם ירדו (לא תמיד פותחים את הדלת האחורית)
מעבר או חלון שיקול שלכם
אני אישית יעדיף מעבר על פני חלון
אם זה כולל גם את המושבים ליד הדלת חרום יכול להיות שכדאי שם כי יש שם יותר מקום לרגליים
נשמח להחכים מהי הדרך כלשהייש דרך כלשהי לקבל בעת הקניה הקצאת מקומות בשורות האחרונות ללא תשלום, וברגע שיש מקומות אפשר כבר לעשות ללא תשלום גם צ'ק אין, חודש מראש.
לנו זה שווה. כשהטיסה לא מלאה אפשר במהלכה לתפוס מקומות קדמיים יותר.
אבל בדרך כלל יש כמה אוטובוסיםונקודה נוספת, בטיסות לואו קוסט מסיעים את הנוסעים באוטובוסים מהמטוס לטרמינל, האוטובוס ממתין ליוצאים האחרונים, ומי שעלה אחרון לאוטובוס יכול לצאת הראשון מבית הנתיבות. כך שזה פלוס.
הוא יכול לרדת ראשון מהאוטובוס אבל הוא נוסע באוטובוס האחרוןונקודה נוספת, בטיסות לואו קוסט מסיעים את הנוסעים באוטובוסים מהמטוס לטרמינל, האוטובוס ממתין ליוצאים האחרונים, ומי שעלה אחרון לאוטובוס יכול לצאת הראשון מבית הנתיבות. כך שזה פלוס.
שאלה לגבי מזוודת טרולי- עד איזה גודל אפשר להעלות למטוס?
טיסה של אל על כתוב לי טרולי עד 10 קילו + תיק.
המזוודה שלי 50 ס"מ (לא כולל גלגלים) אורך, רוחב 40, עומק 20.
זה בסדר?
נשמח לרמז...יש דרך כלשהי לקבל בעת הקניה הקצאת מקומות בשורות האחרונות ללא תשלום,
משהו פה לא מסתדר לי...צפה בקובץ המצורף 1587293
מאתר אל על
משהו פה לא מסתדר לי...
שכתוב לי עד 10 קילו מזוודה ובאתר של אלעל כתוב עד 8 קילו...מה בדיוק?ELAL
www.elal.com
אני אשמח אם תכוון אותי לאפשרות הזאתיש טיסה ישירה בסביבות 200 דולר צד 1
אם אתה בלי מזוודה אז לא ישקלו את הטרולישכתוב לי עד 10 קילו מזוודה ובאתר של אלעל כתוב עד 8 קילו...
מה הדרך הכי זולה להיות בליזענסק בכא אדר א ולהספיק לחזור לארץ לפני שבת
זה היה נכון לשעתו היה טיסה של בריטיש במחיר הזה עכשיו אני רואה שהמחיר הכי זול זה טיסה של וויזאייר ב 840 ש"ח באתר של וויזאייר דרך סוכנות זה יותר זול קצת אבל זה פחות מומלץאני אשמח אם תכוון אותי לאפשרות הזאת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: