כן אבל עולה להתקשר לשם 4 ש"ח לדקה זה לא נורמלייש את זה 1901727200 אבל זה עולה כסף להתקשר לזה
אין משהו אחר?
כן אבל עולה להתקשר לשם 4 ש"ח לדקה זה לא נורמלייש את זה 1901727200 אבל זה עולה כסף להתקשר לזה
03-3741285מישהו יודע אם לוויז אייר יש מספר טלפון לדבר עם מישהו (בעברית) לבירורים בנושאי הטיסות שלהם??
לבינתיים... ללונדון, רומא, קרקוב, בודפשט, בוקרשט וסופיה הם יטוסו ב-01.03טיסה שוויז איר מפרסמת מבודפשט לארץ ב 01.03 תתבטל? הם לא חוזרים בסוף במרץ?
תודה, זה ידעתי חיפשתי בעברית03-3741285
חינם
באנגלית
בינתיים הטיסות שראיינר השאירו התקיימו כמתוכנן מה יהיה בהמשך אם לא יהיה משהו חריג אין סיבה שיתבטלראיינר חזרו?
ספציפית לגבי וינה השאלה (הטיסה באפריל)
הם חזרו לכל הטיסות שלהם?בינתיים הטיסות שראיינר השאירו התקיימו כמתוכנן מה יהיה בהמשך אם לא יהיה משהו חריג אין סיבה שיתבטל
הם חזרו ב 1.2 לא לכל הטיסות רק למספר יעדים מצומצם (גם וינה) ורק כמה טיסות בשבועהם חזרו לכל הטיסות שלהם?
ומתי הם חזרו?
סליחה מהמחדש שכתבו שגם אין אפשרות לקנות מישראל וחזור אני בדקתי עכשיו ויש כאן אפשרות אז אני לא יודעת אם להאמין להודעה או לא!!!!!!!לא מכיר באופן אישי אבל פורסם ביום ראשון על הרבה ביטולים של ויזאייר
בנוסף אייר סיישל שהיתה אמורה לנחות היום ביטלה ברגע האחרון את הטיסהפגיעה בעשרות אלפי ישראלים > וויזאייר פרסמה שתבטל מאות טיסות מישראל ליעדים באירופה | המחדש | כל החדשות והעדכונים
מדובר על פגיעה בעשרות אלפי ישראלים שכבר קנו כרטיסים, בהם למועדים בחופשת הפסח ובאביב • אותם הנוסעים יקבלו הודעת ביטול בימים הקרוביםhm-news.co.il
נראה לך שאז עדיין יהיו ביטולי טיסות?עצה טובה למי שרוצה לטוס לקרעסטיר ביארצייט של ר ישעיהלה
להזמין כרטיס לשבוע אחרי לבודפשט לימי שלישי עד שבת ו99% שהם מבטלים
ואז אפשר לשנות לתאריכים הנכספים ללא תוספת תשלום ..
אני הזמנתי באירופה מנאפולי לרומא וממש לא זה אפילו לא הוזכר אפשר להביא כמה מזוודות שרוצים,האם ברכבות באירופה מפראג לוינה כשקונים כרטיס נסיעה צריך להוסיף מזוודה וכדומה?
אין אפשרות לדעת אני משער שיפעלו !!מישהו יודע אם טיסות של וויזאר במרץ לורשה ושל ריינאר באפריל הם טיסות שיוצאות לפועל או שמבוטלות בדרך כלל בגלל המלחמה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: