אהההם הם עבדו כמו ישראלים-שימו לב הנחות היום לחברי מועדון בwizz 15% בתקווה שהטיסה תצא לפועל.
0זה לטיסות עד יוני כולל)
רומא דברצן יאשי קלוז עד ל 17/6...שימו לב שוויזאיר אמנם חוזרים ליעדים מסויימים
אבל לחלק מהיעדים האחרים (לדוגמא יאשי ) הם ביטלו עד יוני ....
החזר תמיד תוכל לבקשטיסה שבוטלה בריינאייר
מה קורה אם אני לא לוקח החזר ולא בוחר טיסה חילופית
ועובר הזמן של הטיסה המקורית ?
אני מפסיד משהו ?
מה עושים ?לשנות לאותו יעד אפשרי אם הטיסה זמינה לקניה אפילו בעוד שנה השאלה היא עד מתי מהטיסה אפשר לבחור אני לא מצאתי הגבלה אבל יכול להיות שיש אני מאמין שלפחות 14 יום מהטיסה בטוח אפשר לבחור טיסה אחרת
אז תבחר טיסה לאותו יעד לקיץ אם מתאים לך לתכנן מעכשיומה עושים ?
הרגע חזרתי מחו"ל (כלומר לא יודע מתי יתאפשר לי לטוס שוב )
ואני לא רוצה להפסיד את הזיכוי
כמה עולה שינוי יעד ?החזר תמיד תוכל לבקש
לשנות ליעד אחר אפשרי רק אם הטיסה היא בטווח של 14 יום מהטיסה המקורית
לשנות לאותו יעד אפשרי אם הטיסה זמינה לקניה אפילו בעוד שנה השאלה היא עד מתי מהטיסה אפשר לבחור אני לא מצאתי הגבלה אבל יכול להיות שיש אני מאמין שלפחות 14 יום מהטיסה בטוח אפשר לבחור טיסה אחרת
אם זה בטווח של 14 יום מהטיסה המקורית בחינם יותר מאוחר זה כמו כל שינוי יעד שעולה הפרשים + 45 יורו לטיסה שזה כבר לא שווה עדיף לקבל החזרכמה עולה שינוי יעד ?
מישהו יודע?באתר ישראייר הוא נותן לעשות צ'ק אין מ72 שעות לפני ההמראה.
האם הוא נותן אפשרות לבחור מקומות, או שהוא נותן אוטומטית, או שעולה כסף לבחור מקומות?
תודה
נוסע יוכל לרכוש מראש שירותי הושבה במושב רגיל בטיסות ישראייר בינלאומיות בקוד 6H בכפוף לזמינות בעת ההזמנה, ובכל שלב לאחר ביצוע ההזמנה ועד 10 שעות לפני מועד הטיסה, בעלות של 15 $ לנוסע לכיוון, כך שתהיה לו האפשרות לבחור מושב מבין המושבים שנותרו פנויים בעת הוספת השירות, ובשים לב לכך שהמחירים עשויים להשתנות בהתאם לסוג המושב, מיקומו במטוס ומועד ביצוע ההזמנה, והכל לפי שיקול דעתה הבלעדי של ישראייר. לגבי טיסות פנים ארציות, עלות השירות הינה 10 ש"ח לנוסע לכיוון וההזמנה תתבצע באמצעות האזור האישי באתר עד 24 שעות לפני הטיסה.מישהו יודע?
הרבה מלל,אבל הוא שאל האם בתהליך הצ'ק אין (72 שעות לפני הטיסה) הוא כן נותן לבחור מקום ללא תשלום, או שכרוב החברות, כעונש שלא קנית ידפקו לך מקום בגמר הליך הצ'ק אין בלי לתת לך לבחור.נוסע יוכל לרכוש מראש שירותי הושבה במושב רגיל בטיסות ישראייר בינלאומיות בקוד 6H בכפוף לזמינות בעת ההזמנה, ובכל שלב לאחר ביצוע ההזמנה ועד 10 שעות לפני מועד הטיסה, בעלות של 15 $ לנוסע לכיוון, כך שתהיה לו האפשרות לבחור מושב מבין המושבים שנותרו פנויים בעת הוספת השירות, ובשים לב לכך שהמחירים עשויים להשתנות בהתאם לסוג המושב, מיקומו במטוס ומועד ביצוע ההזמנה, והכל לפי שיקול דעתה הבלעדי של ישראייר. לגבי טיסות פנים ארציות, עלות השירות הינה 10 ש"ח לנוסע לכיוון וההזמנה תתבצע באמצעות האזור האישי באתר עד 24 שעות לפני הטיסה.
לא מכיר באופן אישי אבל פורסם ביום ראשון על הרבה ביטולים של ויזאייר@איצ'ה קו המידע מה המקור למה שאמרת היום שחברות מבטלות טיסות? (לא זוכר בדיוק את הנוסח).
או, האם מישהו שמע על ביטולים חדשים (בדגש על וויזאייר)?
מאוד מעניין מה גרם להם לחטוף רגליים קרות בשעת השיןבנוסף אייר סיישל שהיתה אמורה לנחות היום ביטלה ברגע האחרון את הטיסה
יש את זה 1901727200 אבל זה עולה כסף להתקשר לזהמישהו יודע אם לוויז אייר יש מספר טלפון לדבר עם מישהו (בעברית) לבירורים בנושאי הטיסות שלהם??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: