ראש הכי שקט - זה לא בהזמנה אינטרנטיתזה פעם ראשונה שאנו טסים ולא למטרות נופש... אז חשוב לנו שהיה ראש שקט
האם באתר של אלעל קל לבטל טיסות?לשנות תאריכי טיסה?
וגן אם רושמים לי שזה כרטיסים נפרדים אז יושיבו אותנו בנפרד מהילדים?
אלא דרך סוכן.
ראש הכי שקט - זה לא בהזמנה אינטרנטיתזה פעם ראשונה שאנו טסים ולא למטרות נופש... אז חשוב לנו שהיה ראש שקט
האם באתר של אלעל קל לבטל טיסות?לשנות תאריכי טיסה?
וגן אם רושמים לי שזה כרטיסים נפרדים אז יושיבו אותנו בנפרד מהילדים?
לתינוק עד גיל שנתיים (עד כמה שזכור לי)ידוע למאן דהוא האם בטיסות של וויז אייר מאפשרים להעלות עגלת יויו לתא הנוסעים במטוס?
לא מאפשרים חריגה, כמובן שיכול להיות שלא יבדקו.והאם מאפשרים חריגה של כמה סטימטר בתיק העלייה למטוס שהרי בין כה התיק נמצא מתחת לרגליים?
הכל כתוב באתר שלהם מומלץ להסתכל.אשמח למידע בתודה מראש
בישראל בעת העליה למטוס, לא ביקשו לו יותר מהזמנה למלון בוינה?סליחה שלא הייתי בפרוג בימים האחרונים
אז ככה מזמינים מלון בוינה, מבקשים שישלחו לך את ההזמנה במייל, אח"כ מבטלים אותו, ובהגעה להונגריה אומרים שממשיכים לוינה, ואז מקבלים אישור לשהות בהונגריה 24 שעות.
ולא צריך להראות נהג כי יש רכבות מהונגריה לוינה, וקונים את הכרטיס ברציף.
אח שלי עשה את זה וזה הצליח לו בגדול (זאל ער האבן געפוילט אלעס גוט'ס)
בהצלחה לכולם (אני רואה שבנתיים עלה קצת המחיר...)
2 שאלות בבקשה:מזמינים מלון בפולין מציגים בהונגריה שזה רק מעבר ואתה ממשיך לפולין..
אחרי זה מבטל את המלון בפולין ונשאר לחגוג בהונגריה..
יש גם אישורים מזוייפים..
הונגריהאני מחפשת יעד מאוד זול באירופה לשבוע לשלושה מבוגרים
עם הרבה מקומות קרובים לטייל ושופינג ממש זול באזור
בתחילת אוגוסט
לא הייתי מהמר שבנט יסגור את נתב"ג..ירון אברהם ב'ערוץ 12': בשל העלייה בתחלואה, בממשלה שוקלים לסגור את נתב"ג לחלוטין. אין תאריך יעד לביצוע.
מחפש גם..האם ניתן לקבל מידע על אישורים?...
והאם מאפשרים חריגה של כמה סטימטר בתיק העלייה למטוס שהרי בין כה התיק נמצא מתחת לרגליים?
וכן מכמה קילו חריגה מחייבים חיוב נוסף?
אני מכיר מישהו שסגר ב50 יורו לאדם לפני כמה ימיםהונגריה
אני מחפשת יעד מאוד זול באירופה לשבוע לשלושה מבוגרים
עם הרבה מקומות קרובים לטייל ושופינג ממש זול באזור
בתחילת אוגוסט
מחפש גם..
הונגריה
אני מביא אישור הזמנה למלון במדינה אחרת. לא מספיק?לפי הבנתי, לא עוזר רק לומר- הם רוצים משהו כתוב
בארץ צריך אישור.2 שאלות בבקשה:
1. האם בארץ כשעולים למטוס, זה גם עובד התירוץ שממשיכים לווינה? או שבארץ חייבים כן להציג אישור שהייה?
2. האם ניתן לקבל מידע על אישורים?...
איפה יש את הטיסה הזאת????אל תהמרו על הונגריה
לא נעים לתכנן טיול שלם ובסוף לא יתנו לכם להיכנס (כרגע הכניסה לשם זה קומבינה )
סעו לרומניה - יש טיסות בשבוע הבא ב47$
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: