היה מצוין. היתה לנו כתובת בוינה של דירה שהיינו 'אמורים' להיות שם. בארץ הסתפקו בלשאול לאיפה אנחנו ממשיכים ואיך (לוינה ברכב שכור). בהונגריה, היינו צריכים למלא דף עם הפרטים שלנו (שם ומס' דרכון), כתובת בוינה ודרך איזה מעבר גבול נעבור (יש שניים, הם אמרו לנו לכתוב מה שאנחנו רוצים- זה לא משנה). עמדנו די הרבה זמן מול פקיד, הוא כתב כל מיני דברים, בסוף נתן לנו מדבקה להדביק על הרכב שכתוב שזה רק למעבר (לא הדבקנו, למה שנדביק ? ...). וזהו. היינו בבודפשט שבוע, ובילינו בטוב ובנעימים.בבקשה מי שהיה לאחרונה בהונגריה שיעדכן איך היה עם הכניסה לשם..
תודה
בבקשה מי שהיה לאחרונה בהונגריה שיעדכן איך היה עם הכניסה לשם..
תודה
חברה??דרך איזו חברה?
חברת תעופה או מישהו שמארגן טיולים?חברה??
לא ידוע לי על חברה שמארגנת למלון בונציהחברת תעופה או מישהו שמארגן טיולים?
עלויות ? קורונה? מזג אוויר? בידודים? פה ושם?לא ידוע לי על חברה שמארגנת למלון בונציה
מאוד פשוט לטוס לונציה
יש נמל תעופה צמוד
לא צריך לשכור רכב
חב"ד ונציה מאורגן - לעילא
גם ארוחות שבת מסודרות
גם מניינים
גם מכירת אוכל כשר ויש גם פיצריה
אני עשיתי שם סופ"ש קצרצר - וזה מושלם.
השאלות הנכונות !עלויות ? קורונה? מזג אוויר? בידודים? פה ושם?
מקפיצה.. מישו??שלום,
אשמח לקבל כל מידע לגבי פיצוי על טיסה שבוטלה.
היינו אמורים לחזור (6 מבוגרים + שתי תינוקות) בטיסת אליטליה שהוזמנה דרך GOTOGATA מגנבה לארץ בקונקשן דרך רומא.
הגענו לשדה ושם הודיעו לנו שהטיסה בוטלה (לא קבלנו על כך שום הודעה מקדימה) למעשה שבצו אותנו לבסוף בטיסה אחרת של טורקיש איירליינז וחיכינו בשדה בגנבה 3 וחצי שעות נוספות (עם תינוקות וכו) .
איך ניתן לקבל החזר ,פיצוי על כזה דבר?
אודה מאד לעזרתכם
איפה משיגים בכאלו מחירים?אתה נשמע ממש על השקל
יש לי ב20$ אבל יש לך שם רק 7 שעות.
אני עכשיו (ברגע זה בקרעסטיר...) בהונגריה, רכשתי את הכרטיס לפני שבועיים וחצי ועלה הלוך חזור 14 דולר, ואז הונגריה לא הכניסה ישראלים, מאז שהם פתחו את השער המחיר לאותה טיסה קפץ פי 30! (450 דולר)...איפה משיגים בכאלו מחירים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: