ומה העונש במקרה כזה?זה סוג של הימור, לפעמים זה עובר ולפעמים הם פותחים שקית ומבינים שלא קונים תפילין בדיוטי פרי...,
ומה העונש במקרה כזה?זה סוג של הימור, לפעמים זה עובר ולפעמים הם פותחים שקית ומבינים שלא קונים תפילין בדיוטי פרי...,
מזוודה שתעמוד בגודל אבל הגלגלים יבלטו. גם תחוייב!שלום רב!
מישהו יודע מה הגודל במדויק של המזוודות שאפשר להעלות בריינאיר ובוויז-אייר.
כמו"כ מה הנהלים לגבי שקיות חוץ מהכבודת יד.
(מישהו אמר לי שאפשר לקחת תיק גב בנוסף לתיק יד ללא עלות, יש למישהו ניסיון בזה?)
תודה רבה!!!!!!!!!!!
25 יורו...ומה העונש במקרה כזה?
יש למישהו ניסיון בזה?
הנסיון שלי (בלי אחריות כמובן) הוא מטיסה אתמול בוויז אייר,.
בחזור הם הקפידו בצורה מטורפת ודרשו על שקית גל-פז או קופסת נעליים 25 יורו, הרבה נפלו ושלמו
עליתי בטיסת וויז אייר ב'קריאה אחרונה' (אם זה אולי הסיבה) שני אנשים עם 5 שקיות דיוטי פרי מלאים עולם ומלאו, עשו בדיקה בטחונית ותו לא.יש למישהו ניסיון בזה?
בארץ פחות בודקים.עליתי בטיסת וויז אייר ב'קריאה אחרונה' (אם זה אולי הסיבה) שני אנשים עם 5 שקיות דיוטי פרי מלאים עולם ומלאו, עשו בדיקה בטחונית ותו לא.
זה היה בבודפשטבארץ פחות בודקים.
הבעיה היא בחו"ל.
מזלזה היה בבודפשט
לא.זה נכון שבשקיות של דיוטי פרי אפשר להעלות כמה שרוצים?
כן אפשר לקבל מקומות רחוקים מאוד אחד מהשני.שאלה חשובה- מה המשמעות של אי בחירת מושבים בטיסות של חברת וויז אייר ? כמה זה קריטי?
וכמו כן- אם הזמנתי 2 כרטיסים האם יכולים לתת לי 2 מקומות רחוקים זה מזה או שחייב להיות שנקבל מושבים צמודים?
היינו הנוסעים האחרונים ורצנו למטוס, אולי בגלל הזמן הדחוק.מזל
אני ראיתי מקומות בחו"ל שבודקים תיק תיק.
ריינאיר הגודל הוא 40*20*25שלום רב!
מישהו יודע מה הגודל במדויק של המזוודות שאפשר להעלות בריינאיר ובוויז-אייר.
כמו"כ מה הנהלים לגבי שקיות חוץ מהכבודת יד.
(מישהו אמר לי שאפשר לקחת תיק גב בנוסף לתיק יד ללא עלות, יש למישהו ניסיון בזה?)
תודה רבה!!!!!!!!!!!
תבדקי בוויז יש להם טיסות ב200/240 שקל ליעדים הנ"למחפשת טיסה לזוג לוינה\אמסטרדם\ונציה\בודפשט
לשלושה לילות בסוף שבט
הזול מבינהם.. תודה
צריך לבדוק את ונציה- היא הייתה בשיטפון ובימים האחרונים בשפל חסר תקדים- התעלות ריקות.מחפשת טיסה לזוג לוינה\אמסטרדם\ונציה\בודפשט
לשלושה לילות בסוף שבט
הזול מבינהם.. תודה
שזה אומר :צריך לבדוק את ונציה- היא הייתה בשיטפון ובימים האחרונים בשפל חסר תקדים- התעלות ריקות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: