בד"כ המושבים שתקבלי לא יהיו סמוכים, אך לפעמים ניתן להחליף.שאלה חשובה- מה המשמעות של אי בחירת מושבים בטיסות של חברת וויז אייר ? כמה זה קריטי?
וכמו כן- אם הזמנתי 2 כרטיסים האם יכולים לתת לי 2 מקומות רחוקים זה מזה או שחייב להיות שנקבל מושבים צמודים?
נסעתי בעבר עם וויז אייר ובהלוך עשיתי צ'ק אין הכי קרוב לטיסה בלי לבחור מקום וקיבלתי (עם חבר) את המקומות הכי יקרים במטוס זה ליד זה ליד הדלת חרוםשאלה חשובה- מה המשמעות של אי בחירת מושבים בטיסות של חברת וויז אייר ? כמה זה קריטי?
וכמו כן- אם הזמנתי 2 כרטיסים האם יכולים לתת לי 2 מקומות רחוקים זה מזה או שחייב להיות שנקבל מושבים צמודים?
טריק קבוע שלי.נסעתי בעבר עם וויז אייר ובהלוך עשיתי צ'ק אין הכי קרוב לטיסה בלי לבחור מקום וקיבלתי (עם חבר) את המקומות הכי יקרים במטוס זה ליד זה ליד הדלת חרום
ובחזור לא עשיתי צ'ק אין וקיבלתי שוב שתי מקומות צמודים מקדימה!
ככה זה שאף אחד לא משלם עליהם מראש- הם נשארים פנויים...
פשוט מאוד... מגיעים לטרמינל בלי לעשות כלום!איך אפשר בחזור לא לעשות צק אין?
למה לא לעשות???פשוט מאוד... מגיעים לטרמינל בלי לעשות כלום!
וחוטפים קנס... (בערך 180 ש''ח)
מה זאת אומרת באים לקראת בטיסה, הרי הם כבר קבעו מקומות מראש?אם אינך מזמינה מושבים.
הם נותנים כפי ראות עיניהם.
בהחלט יתכן שתקבלי מושבים בנפרד.
מה שכן,
הם מאד באים לקראת בהחלפת מקומות בטיסה עצמה.
.
לאהאם יש אפשרות לבטל את הצ'יק אין ולעשות אח"כ סמוך לטיסה?
מה זאת אומרת באים לקראת בטיסה, הרי הם כבר קבעו מקומות מראש?
כל טיסה יש שינויי מקומות בין אנשים, זה מחזה שכיח בטיסות האלו....ראשית יש מקומות פנויים עדין.
והם מאפשרים לשבת בהם.
הכוונה לתיק יד חינם (כמו שכל אחד מקבל) + הטרולי שהזמנת + Priority-זכות קדימה לתור מהיר.שלום קניתי בריינאיר כרטיס והוספתי טרולי ב10 יורו לכל צד
אני עכשיו פותחת את ההזמנה שלי ואני רואה שכתוב לי
1x Priority & 2 Cabin Bags
יכול להיות שהכוונה ל-2 תיקי גב ולא תיק גב +טרולי?
הנסיון שלי (בלי אחריות כמובן) הוא מטיסה אתמול בוויז אייר, ביציאה מישראל הם כמעט ולא הסתכלו והיה אפשר להעביר שקיות יד חופשי, (על משקל 20 ק"ג הקפידו), בחזור הם הקפידו בצורה מטורפת ודרשו על שקית גל-פז או קופסת נעליים 25 יורו, הרבה נפלו ושלמו, אין טעם להתווכח ולעשות משחקים, פשוט תתכננו את עצמכם ,או לדחוף למזוודה או לשלם מראש על מזוודה 32 ק"ג. ומה שאמרת בשם מישהו שאפשר תיק גב בנוסף לתיק יד. שטויות... אא"כ מזמינים טרולי.שלום רב!
כמו"כ מה הנהלים לגבי שקיות חוץ מהכבודת יד.
(מישהו אמר לי שאפשר לקחת תיק גב בנוסף לתיק יד ללא עלות, יש למישהו ניסיון בזה?)
תודה רבה!!!!!!!!!!!
מהיכן המראתם?הנסיון שלי (בלי אחריות כמובן) הוא מטיסה אתמול בוויז אייר, ביציאה מישראל הם כמעט ולא הסתכלו והיה אפשר להעביר שקיות יד חופשי, (על משקל 20 ק"ג הקפידו), בחזור הם הקפידו בצורה מטורפת ודרשו על שקית גל-פז או קופסת נעליים 25 יורו, הרבה נפלו ושלמו, אין טעם להתווכח ולעשות משחקים, פשוט תתכננו את עצמכם ,או לדחוף למזוודה או לשלם מראש על מזוודה 32 ק"ג.
בודפשט, אבל כללית הבנתי שמכל אירופה הם קפדנים.מהיכן המראתם?
זה סוג של הימור, לפעמים זה עובר ולפעמים הם פותחים שקית ומבינים שלא קונים תפילין בדיוטי פרי...,זה נכון שבשקיות של דיוטי פרי אפשר להעלות כמה שרוצים?
יש למישהו ניסיון בזה?זה סוג של הימור, לפעמים זה עובר ולפעמים הם פותחים שקית ומבינים שלא קונים תפילין בדיוטי פרי...,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: