אני ממליץ להיות גמיש בנושא שדות התעופה כי המחיר יהיה גמיש בהתאם.מחפשת טיסה זולה ללונדון בין התאריכים 15/03/2020 עד 19/03/20
וכן איזה שדה תעופה הכי קרוב לגולדס גרין ?
אני ממליץ להיות גמיש בנושא שדות התעופה כי המחיר יהיה גמיש בהתאם.מחפשת טיסה זולה ללונדון בין התאריכים 15/03/2020 עד 19/03/20
וכן איזה שדה תעופה הכי קרוב לגולדס גרין ?
התאריכים גמישים?מחפשת טיסה לארה"ב בין התאריכים 18/02 עד 25/02,
אשמח לדעת מה הטסיה הכי זולה אז של החברות:
אל על, יונייטד, סוויס
טיסה למחר?מחפשת טיסה לארה"ב בין התאריכים 18/02 עד 25/02,
אשמח לדעת מה הטסיה הכי זולה אז של החברות:
אל על, יונייטד, סוויס
למה מחר? כתוב החל מה-18.טיסה למחר?
אתם הולכים לשהות בוינה?יש לי טיסה לוינה והנחיתה ב 22:30, רציתי לשאול האם זה סיכון לקחת רכב מחברת השכרה שפתוחה עד 11:30, והאם משהו מכיר חברה שפתוחה 24 שעות?
תודה
לא, אנחנו נוסעים לפולין, ליז'ענסק.אתם הולכים לשהות בוינה?
אם כן זה מיותר לשכור רכב.
כל עיכוב של חצי שעה בהמראה וכבר פספסתםיש לי טיסה לוינה והנחיתה ב 22:30, רציתי לשאול האם זה סיכון לקחת רכב מחברת השכרה שפתוחה עד 11:30, והאם משהו מכיר חברה שפתוחה 24 שעות?
תודה
צריך להוסיף אפשרות לחציית גבולות.לא, אנחנו נוסעים לפולין, ליז'ענסק.
אין לדעת באופן גורף, בגלל ששנה מראש זה המחיר הרישמי של החברה ושהתאריך מתקרב המחיר יורד.האם אפשר כבר עכשיו להזמין כרטיס לכ"א אדר תשפ"א (שנה הבאה)
והאם זה יוזיל את המחיר?
לאהאם אפשר כבר עכשיו להזמין כרטיס לכ"א אדר תשפ"א (שנה הבאה)
אז ממתי זה מתחיל לרדת?אין לדעת באופן גורף, בגלל ששנה מראש זה המחיר הרישמי של החברה ושהתאריך מתקרב המחיר יורד.
לא משהו מוגדר אבל בערך מחצי שנה לפני- וזה לא מדע מדויק.אז ממתי זה מתחיל לרדת?
דווקא ישיר?מחפש טיסה לניו יורק
2 מבוגרים
1 ילד בן שנתיים
1. תינוק
יציאה 15.03
חזרה 22.03
אם יש טיסות זולות משמעותית בימים אחרים באותו שבוע ניתן להעלות
תודה מראש
2 שעותדווקא ישיר?
עד כמה זמן עצירה בא בחשבון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: