תן לי תאריכים מדוייקים ואכין לך קישוראנ
אנחנו צריכים ל3 מבוגרים.
זול זה מושג יחסי בתאריכים הספצפיים הכי זול זה יוון (400 דולר לשלושתכם) אם תסעו יום אחרי קפריסין ורומניה יהיו יותר זולים מזהאני מחפשת טיסה לזוג+ילד באזור התאריך 23/6 - 04/07
היעד לא כ"כ משנה כי המטרה היא מנוחה וריענון ,
מישהו יודע לומר לי אם יש יעדים זולים בתריכים האלו?
לאן הכי מומלץ (מבחינת הנאה ומחיר)?
והאם כדאי לסוע דווקא באל על שזה הכי בטוח שלא יהיו שיבושים בטיסות או שאפשר בחברות קטנות יותר שבטח זולות בפער?.......
ממש תודה רבה
בדרך כלל זוג ששואל בפרוג צריך גם מקום לאכול כשר / להתפלל, לא בכל מקום זול זה מצוי בשפע.זול זה מושג יחסי בתאריכים הספצפיים הכי זול זה יוון (400 דולר לשלושתכם) אם תסעו יום אחרי קפריסין ורומניה יהיו יותר זולים מזה
אלעל זול יחסית יש לקפריסין לדעתי יש עדיפות לתל אביב על קפריסין
באמת יותר בטוח להזמין באלעל או כל חברה ישראלית אחרת
אבל זה יותר יקר ובינתיים נראה שהמצב בסדר
בכל מקרה, בתאריך המדויק שרשמתם, מקומות ששומר מצוות יכול להסתדר בהם אפשר למצוא בין השאר (המחירים לשלושה, בערך, ללא מזוודה):אני מחפשת טיסה לזוג+ילד באזור התאריך 23/6 - 04/07
היעד לא כ"כ משנה כי המטרה היא מנוחה וריענון ,
מישהו יודע לומר לי אם יש יעדים זולים בתריכים האלו?
לאן הכי מומלץ (מבחינת הנאה ומחיר)?
והאם כדאי לסוע דווקא באל על שזה הכי בטוח שלא יהיו שיבושים בטיסות או שאפשר בחברות קטנות יותר שבטח זולות בפער?.......
ממש תודה רבה
אתה צודקבדרך כלל זוג ששואל בפרוג צריך גם מקום לאכול כשר / להתפלל, לא בכל מקום זול זה מצוי בשפע.
אוהבים לזרוק פה שאלה "איפה יצא לי הכי זול" מבלי לפרט מה המינימום דרישות שלי בענייני דת שעליהם לא אתפשר. לדעתי לא ככה צריך לחפש.
שזה אומר תוספת מחיר על מזוודה.אתה צודק
אני באופן אישי מביא אוכל מהבית ומכין וקונה במקום את מה שאפשר לקנות גם אצל גויים תפילות אפשר להתפלל בכותל
אבל אם מישהו מוגבל במשהו מכאן תצא הקריאה נא לפרט
בכלל מומלץ לפרט כמה שיותר
לא סתם לזרוק איפוא הכי זול לא משנה איפוא לא משנה מתי לא משנה איך
תלוי לכמה זמן אתה נוסע אם זה יומיים אפשר להסתדר עם תיק גב עד שבוע זה תוספת של טרולישזה אומר תוספת מחיר על מזוודה.
או, לחילופין, לקנות במקום כשר במדינת היעד (או להצטמצם ולהסתפק במה שאפשר בכל מקום. אמרנו חופש?).
זול זה כבר לא יהיה.
לא אמור להיות בעיה אוסטריאן וסוויס שתיהם בקבוצת לופטנזה, כך שלמעשה זה כמו חברה אחת גדולה.צפה בקובץ המצורף 1657217
לקנות כזאת טיסה דרך חברת אוסטריאן זה בסדר?
לאיפה נסעתם בכזה מחיר?נסענו לא מזמן כולל שבת עם שני תיקי גב ומזוודה והבאנו מהבית והכנו והיה סעודות שבת כיד המלך וגם בשאר הזמן אכלנו די והותר
הטיסה עלתה לנו בערך 700 ש"ח לזוג
כמה שביררתי לא מצאתי אחד שאמר לי שעבר בגבול רגלי, כן אמרו לי שיש שם תנועה של הולכי רגל וברשמי אמור להיות שם גם מעבר רגלי.תודה. זה חשוב לי. 15 דקות הליכה מהגבול הזה יש אהל של צדיקים וביקשו ממני בעבר לנסות להכשיר את הדרך לשם.
זה היה כבר לפני 3 וחצי חודשיםלאיפה נסעתם בכזה מחיר?
היום עולה 700₪ ליחיד לא לזוג
נכון לי לא משנה כל כך רק להגיע לאזור הזה ואחרי זה אני מסתדר עם תח"צ , השאלה אם יש משהו זול באזור ההואמאד תלוי איפה אתה בוחר לעשות את החופשה שלך.
כי כדי להגיע להרי אוסטריה עדיף לנחות במינכן, גרמניה. להגיע לשוייץ זול יותר לנחות בבאדן באדן או ממינגן, גרמניה, וכן על זו הדרך.
עשיתי מועדון בשביל לקבל הנחה על המזודות וזה לא נותן לי אותה כשאני רוכשת דרך האתר מה עושים?לדעתי זה מחיר טוב מאוד
מי שלא מפונק באוכל יכול להביא מה שנכנס בשני שקיות גדולות(מחליפים לדיוטי פרי...)שזה אומר תוספת מחיר על מזוודה.
או, לחילופין, לקנות במקום כשר במדינת היעד (או להצטמצם ולהסתפק במה שאפשר בכל מקום. אמרנו חופש?).
זול זה כבר לא יהיה.
הגברת ביקשה טיול משפחתי לעשרה ימיםתלוי לכמה זמן אתה נוסע אם זה יומיים אפשר להסתדר עם תיק גב עד שבוע זה תוספת של טרולי
נסענו לא מזמן כולל שבת עם שני תיקי גב ומזוודה והבאנו מהבית והכנו והיה סעודות שבת כיד המלך וגם בשאר הזמן אכלנו די והותר
הטיסה עלתה לנו בערך 700 ש"ח לזוג
טסתי לפני שבועיים חמישה מבוגרים בשבע מאות שקל לכולם יחד. הסוד הוא לקנות מוקדם.לאיפה נסעתם בכזה מחיר?
היום עולה 700₪ ליחיד לא לזוג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: