כך זה נראהשמעתי שוויזיר ביטלו עד 1 במרס.
האתר עוד לא לגמרי מעודכן אבל נסיון להזמין בתאריכים האלו מוביל לשגיאה
על טיסה שהזמנתי לאמצע פברואר עדיין לא קיבלתי הודעה אבל אי אפשר להכנס לניהול
כנראה מחר יהיה כבר יותר רישמי
כך זה נראהשמעתי שוויזיר ביטלו עד 1 במרס.
אפשר את המעשר של ה20% זה עודכן באיזה מקום מה עם רינאייר?? מקווה שלא ילכו בעקבותיהם אני דווקא כן רוצה לטוסכך זה נראה
האתר עוד לא לגמרי מעודכן אבל נסיון להזמין בתאריכים האלו מוביל לשגיאה
על טיסה שהזמנתי לאמצע פברואר עדיין לא קיבלתי הודעה אבל אי אפשר להכנס לניהול
כנראה מחר יהיה כבר יותר רישמי
אם רוצים להיות בטוחים בטיסה אז אלעל אם מוכנים לקחת סיכונים איזיגט אם רוצים 120% החזר אז וויזאייר (אם אפשר עדיין)אני רוצה לשאול שאלה של עם הארץ לגמרי בתחום (וסליחה שאין לי כח לחפש מידע ב371 עמודים).
חיפשתי טיסות זולות ללונדון ומצאתי של איזי ג'ט וויזאיר לעוד חודש-חודשיים.
אבל שמעתי שרק אל-על טס עכשיו.
האם זאת אומרת שהם טסים עכשיו?
חוץ מזה יש תוספת משוגעת למזוודה. האם זה בכלל ריאלי?
מה לעשות אם אני רוצה לטוס ללונדון בחודש-חדשיים הקרובים?
הרגע קיבלתי מייל שבוטלאפשר את המעשר של ה20% זה עודכן באיזה מקום מה עם רינאייר?? מקווה שלא ילכו בעקבותיהם אני דווקא כן רוצה לטוס
צריך לשאול את סאלח ערוריהרגע קיבלתי מייל שבוטל
את הטיסה הזאת רכשתי מהזיכוי של הטיסה הקודמת...
מה אומרים על כמה להמר עכשיו?
הבעיה היא שבמייל הם טוענים שעל הסכום שנרכש בזיכוי מקבלים 100 אחוז בלבדצריך לשאול את סאלח ערורי
זאת אומרת שהפסדת היית יכול לקבל 120% אני אפצה אותך מהטיסה שאני יזמין לקיץ בזול ברינאיירהבעיה היא שבמייל הם טוענים שעל הסכום שנרכש בזיכוי מקבלים 100 אחוז בלבד
באסה
היתרון היחיד בהימור כזה הוא להארכת תוקף הזיכוי
להפסיד לא הפסדתי כי את הטיסה הקודמת קיבלתי בחינם מסקיי מקס ולא היתה לי אופציה אחרת אלא לקבל זיכוי בוויז איירזאת אומרת שהפסדת היית יכול לקבל 120% אני אפצה אותך מהטיסה שאני יזמין לקיץ בזול ברינאייר
ולא הפסדת מירידת ערך היורו ?להפסיד לא הפסדתי כי את הטיסה הקודמת קיבלתי בחינם מסקיי מקס ולא היתה לי אופציה אחרת אלא לקבל זיכוי בוויז אייר
אבל עכשיו אני קולט שאין שום ענין להמשיך לסובב את הגלגל...
נתנו לי זיכוי בשקליםולא הפסדת מירידת ערך היורו ?
אתה יכול לקנות קונקשן דרך יוון קפריסין או כל מקום אחר כשהטיסה הראשונה מהארץ זולה באופן יחסי.אני רוצה לשאול שאלה של עם הארץ לגמרי בתחום (וסליחה שאין לי כח לחפש מידע ב371 עמודים).
חיפשתי טיסות זולות ללונדון ומצאתי של איזי ג'ט וויזאיר לעוד חודש-חודשיים.
אבל שמעתי שרק אל-על טס עכשיו.
האם זאת אומרת שהם טסים עכשיו?
חוץ מזה יש תוספת משוגעת למזוודה. האם זה בכלל ריאלי?
מה לעשות אם אני רוצה לטוס ללונדון בחודש-חדשיים הקרובים?
לא היו שום נבואות שקרסיוט גם לי בוטלה הטיסה בוויז אייר לפבואר
מה עם כל הנבואות שקר שכל חברות התעופה מחזירים בשבועות הקרובים את הטיסות לישראל ?
יש חברה שמחזירה באמת ?
לכל הרוחות , רוצה לטוס !
אם שילמת באשראי תקבל 120 אחוז החזראגב עכשיו אני קורא את המייל לעומק והם כן נותנים החזר של 120% !
נ.ב זה לא מנחם אותי אפילו באחוז
יש בחודש הבא אתונה או אמסטרדם, קר אבל לא קפוא.היי לכולם . יש למישהו הצעה ליעד לנסיעה לזוג מקום נחמד למזג האויר עכשיו וגם מבחינת אנטישמיות ומחיר לטיסה ושהייה הגיוניים. אפשרי גם כהצטרפות לקבוצה.
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: