איפה ראית?יש דילים של סופ"ש בפראג במלון קינג דייויד חמישי עד שני 2900 ש"ח לאדם כולל טיסות
איך זה יכול להיות אם הטיסות עולות עכשיו כ"כ יקר?
איפה ראית?יש דילים של סופ"ש בפראג במלון קינג דייויד חמישי עד שני 2900 ש"ח לאדם כולל טיסות
איך זה יכול להיות אם הטיסות עולות עכשיו כ"כ יקר?
יכול להיות שבחנוכה יהיו יותר אנשים, אבל אל תסתמכו על זהגם לא בשבת חנוכה?
בררנו אצל משרד תיירות מוכר (חברים שלנו) ואמרו לנו שוודאי שיש מניינים כל יום
אנסה לברר אצל אנשים נוספים, תודה על העדכון!
בחנוכה בודאי יש אני הייתי שנה שעברה באמצע החורף והיה כל יוםגם לא בשבת חנוכה?
בררנו אצל משרד תיירות מוכר (חברים שלנו) ואמרו לנו שוודאי שיש מניינים כל יום
אנסה לברר אצל אנשים נוספים, תודה על העדכון!
גם לפני שנתיים הייתי באזור הזמן הזה והיה רק פעם אחת מניןבחנוכה בודאי יש אני הייתי שנה שעברה באמצע החורף והיה כל יום
בשבת אם אין אפשר ללכת מאוחר לחבד מרחק רבע שעה הליכה
וינהלאיפה אפשר לנסוע עם מניין ודאי? באירופה (ולא שוויץ לשם אנחנו מתכננים לנסוע בהמשך החורף)
המחירים מאוד יקרים גם בגלל שאין לאו קוסט גם בגלל חנוכה גם בגלל שזה הרגע האחרוןאנטישמיות? יש אזהרת מסע לצרפת... מה קורה מהבחינה הזאת בוינה?
לונדון יקר ומשעמם
איזה מלון כשר יש בוינה? (מלון כשר כל השנה)
יכולים לעזור לנו למצוא טיסה לזוג לא יקרה 7-11/12
כמו שכתבו פה למעלה האופצייה למניין בטוח זה אם יש קהילה יהודית (בנופש אנשים פחות מקפידים על כך אני מעריץ את הדבקות שלך במניין) בפאפוס אין קהילה יהודית לדעתי אין כ"כ מה לחפש שם זה די דומה לעיר עם חוף בארץ בחורף בוינה בטח יותר מענייןזה בעיה עם המניינים לצאת מוינה... בחורף אין שעות לטייל ולחזור.
אם יש לכם רעיון נוסף נשמח לשמוע.
בפאפוס יש מניינים? יש מה לחפש שם?
לונדון היא העיר הכי לא משעממת באירופה הקלאסיתאנטישמיות? יש אזהרת מסע לצרפת... מה קורה מהבחינה הזאת בוינה?
לונדון יקר ומשעמם
איזה מלון כשר יש בוינה? (מלון כשר כל השנה)
יכולים לעזור לנו למצוא טיסה לזוג לא יקרה 7-11/12
זה נורא אינדיבדואלי, גם אנחנו חווינו את לונדון כמשעממת ממש, ותוסיף את היוקר, התוצאה לא נחמדה...לונדון היא העיר הכי לא משעממת באירופה הקלאסית
עיר אם אינסוף אטרקציות ומקומות תיירותיים, ואם מוסיפים לזה את העובדה שיש שם כמה קהילות יהודיות גדולות כמויות של בתי כנסת מסעדות וחנויות יהודיות, מדובר ביעד המושלם עבורכם.
אבל בתקופה הזאת יש שם המון הפגנות נגד ישראל ולא מומלץ להתקרב לשם
בנוסף באמת העיר יקרה מאד יחסית לאירופה
אם יש לך מכשיר תומך e-simאיפה משיגים סים זול לחו"ל?
מה זה E-SIM?אם יש לך מכשיר תומך e-sim
יש חבילות זולות משמעותי .
E-SIM זה סים מובנה בתוך המכשיר שיש אותו במכשירים מתקדמים ויכול לשמש חברות בכל העולם ולכן אפשר לרכוש דרכו חבילות בזולמה זה E-SIM?
יש לנו מכשיר תומך וואצאפ וSMS שנוכל לשכור אבל מגיע בלי סים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: