זה לא מידי מוקדם 23.00 בלילה במוצאי שבת .מה עם זה?
(אגב יש גם עצירה יותר ארוכה של שמונה שעות ומעט יותר זול, ואז אפשר לקחת מלון בשדה תעופה ללילה, רק שאז זה כבר לא כ"כ אטרקטיבי)
זה לא מידי מוקדם 23.00 בלילה במוצאי שבת .מה עם זה?
(אגב יש גם עצירה יותר ארוכה של שמונה שעות ומעט יותר זול, ואז אפשר לקחת מלון בשדה תעופה ללילה, רק שאז זה כבר לא כ"כ אטרקטיבי)
יחסית גבולי, אם אתם מגיעים מאזור המרכז ובלי מזוודות זה יותר הגיוני.זה לא מידי מוקדם 23.00 בלילה במוצאי שבת .
תסגור כמה שיותר מהריש למישהו מידע על טיסה זולה בתאריך 14/8 -18/8?
עדיפות לאיטליה או פראג,
אבל פתוחה כן למקומות נוספים אם יש יעדים זולים....
ושאלה נוספת האם כדאי לחכות או לסגור כמה שיותר מהר כדי להשיג מחיר זול?
תודהה רבהה
אפשר ליצור קשר ב zplatinumwolf גימייל ובעזרת השם אמצא לכם חופשה זולה במיוחדשלום,
אשמח לעזרה
זוג + תינוק מחפשים לטוס לחופשה בבין הזמנים אב,
מה היעד המומלץ והזול בתקופה הזאת??
ואיפה אפשר למצוא טיסות בזול?
אודה מאד לכל מידע.
תודה מראש.
בבין הזמנים אב גם באירופה מאוד חםשלום,
אשמח לעזרה
זוג + תינוק מחפשים לטוס לחופשה בבין הזמנים אב,
מה היעד המומלץ והזול בתקופה הזאת??
ואיפה אפשר למצוא טיסות בזול?
אודה מאד לכל מידע.
תודה מראש.
תודה אבל נשאר רק כרטיס אחד ואני צריך 3וינה 616
רומא 580 (השהות ברומא יקרה יחסית)
אם תזמין באתרי החברות אמור לצאת קצת יותר זול
הכוונה כרטיס אחד במחיר הזהתודה אבל נשאר רק כרטיס אחד ואני צריך 3
טיסת וויז אייר ב435 שקליחסית גבולי, אם אתם מגיעים מאזור המרכז ובלי מזוודות זה יותר הגיוני.
בכל מקרה האופציות הנוספות זה או טיסת וויז אייר ביום ראשון בשעה 21:55 בקרוב ל-700 ש"ח, או טיסת איזי ג'ט בשעה 15:15 ב-1000 ש"ח (טיסות ישירות)
יש לרומא ב814 שקל בוויז איירסליחה,
התאריכים הנכונים הם 6/8-10/8
התבלבלתי עם התאריכים של שנה שעברה
תודה
על כל 160 ש"ח שמשתמשים בכרטיס (ובמקרים מסויימים 320) מקבלים נקודה, נקודה = 1 ש"ח.למישהו יש נסיון עם מימוש נקודות בכרטיס אשראי skymax?
האם זה אמיתי?
המחירים באתר שלהם טובים יחסית?
יש עמלות ?
המחירים של המזוודות ושמירת מקום וכו' שפויים, או יקרים מאוד?
האם אפשר לשלם הכל עם הנקודות? כולל התוספות של המזוודות וכד'
נקודה שוה דולר או שקל?
מכמה נקודות אפשר לממש?
בקיצור אשמח לכל מידע מנסיון אישי
תודה רבה ושבת שלום
אני לא יודע על האתר הזה ספיציפית אבל יש אתרים שעלו על הפרצה הזאת שאנשים מזמינים מהם את הכרטיס בזול ואז הולכים להוסיף את המזוודות בחברת תעופה עצמה אז לכן הם חוסמים (או לפחות מנסים......) את האופציה הזאת לכן מי שאין לו עצבי ברזל לסיפור שיחשוב פעמיים לפני......אפשר לשלם גם על מזוודות בנקודות אבל הם לוקחים על זה בד"כ יותר ממה שתשלמו ישירות לחברה, תמיד אפשר להוסיף את כל השירותים הנוספים לאחר ההזמנה באתר של חברת התעופה או בזמן הצ'ק אין.
לגאורגיה אין טיסות לואו קוסט והחברות היחידות שמגיעות לשם הם החברות הישראליות (לטביליסי גם חברת גיאורגיאן אירוויז).אני מחפש כרטיסי טיסה לבטומי
באזור חודש ספטמבר השנה
לזוג
כמה עולה בסטנדרט?
מתי יש עונה זולה?
האם יש מציאות בקו הזה?
ואמאי?מחוויה אישית שלי, היעד הזה לא מצדיק בכלל את המחיר היקר של הטיסות
היינו שם סופ"שואמאי?
לא חסר -וא"כ לאן אתה ממליץ לי
זוג ללא רכב?
יש להם דרך לחסום גם בצ'ק אין מקוון?אני לא יודע על האתר הזה ספיציפית אבל יש אתרים שעלו על הפרצה הזאת שאנשים מזמינים מהם את הכרטיס בזול ואז הולכים להוסיף את המזוודות בחברת תעופה עצמה אז לכן הם חוסמים (או לפחות מנסים......) את האופציה הזאת לכן מי שאין לו עצבי ברזל לסיפור שיחשוב פעמיים לפני......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: