הבוטח בהשם
משתמש מקצוען
אבל כל האטרקציות נורא יקרות, התחבורה, הקניות וכו'
זה גם שיקול
זה גם שיקול
תלוי איפהאבל כל האטרקציות נורא יקרות, התחבורה, הקניות וכו'
זה גם שיקול
אני עוד לא נתקלתי אישית עם התופעה כי לרוב אני לוקח דרך חברות תעופה עצמם שאצלם אפשר לשנות אולם שותף שלי אמר לי שבעצם בסוף אפשר קבוע להגיע למספר כרטיס ולשנות אבל החסרות שהם עצמם עושים לך צק אין אז הם מנסים מאוד לא לתת את המידע הזה ולכן כתבתי שאם אין לך עצבי ברזל וידע בנושא אז לא כדאייש להם דרך לחסום גם בצ'ק אין מקוון?
תלך לוינה שמו שהוא המליץ לךאבל כל האטרקציות נורא יקרות, התחבורה, הקניות וכו'
זה גם שיקול
תודה רבה על כל הפירוטאין כ"כ מה לעשות שם 3 ימים, (להתפלל...)
אפשר יום אחד לטייל בבודפסט- 3 שעות נסיעה.
שים לב יש את האתר הישראלי עם סיומת של co.il בסוף ויש את העולמי שנגמר ב.comמישהו יודע אם האתר הזה האמין לסגור דרכו כרטיסים מנסיון לא סתם להגיד דברים באויר
פשוט ראיתי הפרש של כמעט 50 דולר אם אני סוגר דרכם כרטיס ולא דרך החברה
lastminute
www.lastminute.co.il
הסתדרתם בסוף??אז לאחר שינוי מסלול כמה פעמים הוחלט להתחיל בבודפסט ולסיים בוינה ..
אשמח לעזרת המבינים איך למצוא טיסה זולה עם מזוודה הלוך מחר 09.05 לבודפסט (כמה שיותר מאוחר בערב )
וחזור 15.05 מוינה... עד עשר אחד עשרה בלילה טיסה .. (שלישי חייבים לעבוד )
מאד קשוחים לגבי מדיניות הכבודהאפשר חוות דעת על חווית הטיסה בריינאיר
הזמנתי כרטיסים לאוגוסט ועכשיו אני רואה חוות דעת גרועות על החברה, מלחיץ ממש
מה כדאי לדעת לפני הטיסה
אפשר חוות דעת על חווית הטיסה בריינאיר
הזמנתי כרטיסים לאוגוסט ועכשיו אני רואה חוות דעת גרועות על החברה, מלחיץ ממש
מה כדאי לדעת לפני הטיסה
לגבי החוויית טיסה כמו כל לואו קוסטעומדים בזמנים? חוזרים ביום שישי בטיסה של 6 קיים סיכון
הנסיעה עצמה בסדר?
אין מה להתרגש,הזמנתי כרטיסים לאוגוסט ועכשיו אני רואה חוות דעת גרועות על החברה, מלחיץ ממש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: