הבנתי , אבל על השאלה שלו זה לא בדיוק ענה ...נכון, הבנתי אותו.
ואני מדבר על המראה בשתיים...
(החלק הראשון של תגובתי כן הופנה אליך ...)
הבנתי , אבל על השאלה שלו זה לא בדיוק ענה ...נכון, הבנתי אותו.
לרנקה. גם לא יקר, גם יפה מאוד. יש גם בית חב"ד.מחפשת מידע על קפריסין
איפה כדאי להיות? מה יש לעשות שם, כשרויות וכו'
למשפחה
באזור יהודי
תודהלרנקה. גם לא יקר, גם יפה מאוד. יש גם בית חב"ד.
הדילים שהבאת הם ללרנקהלרנקה. גם לא יקר, גם יפה מאוד. יש גם בית חב"ד.
טיסות זולות מנתב"ג ללרנקה ב-₪ 196 | Kiwi.com
מצא/י טיסות זולות חבויות וגלה/י יעדים חדשים עם חיפוש הטיסות החדשני והמפה האינטראקטיבית שלנו. תמיכה בזמן אמת 24/7 ואחריות Kiwi.comwww.kiwi.com
מלון כשר בקפריסין, פאפוס : מלון הלגונה הכחולה פאפוס -קבוצת YONIK
מחפשים חבילות נופש לפאפוס? הלגונה הכחולה, המלון הכשר בקפריסין בעיר פאפוס עם נוף מפנק על הים. חופשה כשרה בקפריסין הטובה והמשתלמת ביותר. כנסו כעת לפרטים נוספים!ykg.co.ilכשר למהדרין בהשגחת הרב יואל קפלן שליט"א
רב חב״ד סלוניקי, יוון והרב הראשי לאלבניה
יש טיסה ישירה?מתי יש שבוע הבא טיסה לדברצין, מה המחיר
וויז אייר מפעילה קו ישיר לדברצן בימי רביעי שישי ושבת (- שבת ב-11:00 לא רלוונטי)יש טיסה ישירה?
הנסיעה מבודפסט לקרעסטיער כמעט כפול זמן מדברצן.וויז אייר מפעילה קו ישיר לדברצן בימי רביעי שישי ושבת (- שבת ב-11:00 לא רלוונטי)
אם אתם מתכננים קרעסטיר אפשר לקחת טיסה לבודפשט (יש כמה בכל יום) ומשם לקחת רכב או רכבת ואפילו הסעה לקרעסטיר - יש בשפע
בסך הכל רציתי לתת לו אופציה נוספת יותר נוחה, אבל לענינינו:הנסיעה מבודפסט לקרעסטיער כמעט כפול זמן מדברצן.
למרות שמדברצן צריך לעבור גבול...
ההסעה עולה מאוד יקר (יחסית) מבודפסט לקרעסטיר (לקחו לנו מאות דולרים, לא זוכר כמה בדיוק)
אבל בסוף זו היתה הדרך הכי קלה ונוחה.
רכבת יש רק עד השעה 9 בערב (אאל"ט)
להשכיר רכב זו גם אפשרות, אבל צריך להחזיר את הרכב להשכרה בבודפסט ומשם להגיע לשדה התעופה-
אפשר באמצעות המטרו- קו E100 (אאל"ט)
במחשבה שניה, למה לקחנו רכב בבודפסט? אין בשדה התעופה?
אני כבר לא זוכר,
אבל אולי בגלל הביטוח או משהו.
צודקנראה לי שיש לך טעות ביום
כי יש טיסות לדברצן רק ביום רביעי וביום שישי ובשבת
תבדוק את זה
אני חושב שזה אסור הלכתית ליסוע למקום רחוק אחרי חצות ביום שישינכון, הבנתי אותו.
נכון. זה היה דיעבד שבדיעבד... אבל בסוף כך יצא. לצערי.אני חושב שזה אסור הלכתית ליסוע למקום רחוק אחרי חצות ביום שישי
תבדוק באתרים של חברות ההשכרה יש שם אופציה להחזרה במקום אחר תבדדוק באותו מקום ובמקום אחר ותראה את ההפרשלקחתם אולי רכב בבודפשט והחזרתם בדברצן או להפך
אשמח שתשתפו אותי איזה השכרה ומה העלוית של זה
וכן אם לקחתם רכב בבודפשט והחזרתם בקרקוב או ורשה או ההיפך
מאוד יעזור לי מידע בענין הזה
דווקא יש רכבות דרך לבוב, אבל כנראה שלא רלוונטי כי מאריך את הדרך.רומניה - אין רכבות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: