אם כתבת את השם הראשון הם בוודאות לא עושים שום בעיה.
אפשר לבדוק זאת בכל אתרי הנסיעות בגוגל בתגובות והחוות דעת של האנשים שעברו את זה.
אפשר לבדוק זאת בכל אתרי הנסיעות בגוגל בתגובות והחוות דעת של האנשים שעברו את זה.
בודפשט -קרסטיר אמור לעלות די יקרוכן.. מחפשת נהג או קבוצה שנוסעת בחמישי בלילה, מבודשפט לקרסטיר, בתשלום !
ווצאפ של נהגים הונגרים ידועים ומוכריםוכן.. מחפשת נהג או קבוצה שנוסעת בחמישי בלילה, מבודשפט לקרסטיר, בתשלום !
תוסיפו שקית , בזמן הצאק אין תשימו ממש מתחת לעמדה. היא תשאל אם יש לך עוד משהו תגידו לא..שאלה קצת מצחיקה,
היות שהזמנתי טיסה עם כבודת יד בלבד,
האם כשאני מגיע לשער עלי'ה למטוס (שם בודקים את בגודל אם אני לא עובר את הצ'ק אין לא?),
אני ימלא את כל הכיסים עם כמה דברים בכל כיס,
(דוגמא: כל המסמכים והפלאפונים המטענים והאוזניות הטישו והמגבונים התהילים והסידור המזון והמצלמה וכו' וכו' כיד הדמיון הטובה עליכם....)
ואני אלבש סוודר, חליפה ומעיל, ואולי אדחוף עוד איזה חולצה בכיס של המעיל לפי המקום והמצב.....
חוץ מזה שהפקידה תחשוב שברחתי מההוסטל, היא תרשה לי לעבור במצב כזה? או שתתעקש אפילו שבעצם לא עשיתי משהו לא חוקי?
אנחנו נסענו שבוע שעבר עם נהג יהודי דובר עבריתוכן.. מחפשת נהג או קבוצה שנוסעת בחמישי בלילה, מבודשפט לקרסטיר, בתשלום !
מה המחירים שלו?אנחנו נסענו שבוע שעבר עם נהג יהודי דובר עברית
+36 30 269 0966
דובר עבריתמה המחירים שלו?
מדבר עברית?
אפשר גם להניח על ספסל ליד ואחכ להמשיך הלאה עם זה, אם מראים להם שיש תיק הם מבקשים למדוד או לשקולתוסיפו שקית , בזמן הצאק אין תשימו ממש מתחת לעמדה. היא תשאל אם יש לך עוד משהו תגידו לא..
בהמשך לא יצא שעשו בעיות
הכל תלוי כמובן בחברת הטיסה בסופו של דבר תמיד אפשר ליפול על בעיות...
ואגב שמעתי פטנט להכניס דברים בתוך ציפית של כרית... אין שום איסור להעלות כרית למטוס...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: