קיווי ענו לי שהם מכירים את זה וזה קורה הרבה זה תקלת מערכת וזה לא אמור להפריע בשום מקום.
מקווה שכך....
מקווה שכך....
אני יודעת שיש מבצעים, אבל אף פעם לא הצלחתי להבין איך זה עובדזה רק לכרטיסי Lite
בימי שלישי יש במצעים על הנקודות ממש משתלמים
תבדקי למי יש שירות לקוחות בעברית בטלפון!! ותזמיני אצלו.שאלה למנוסים:
מצאתי טיסה זולה בפער מהחברה, איזה מן האתרים הבאים מומלצים ביותר מנסיון?צפה בקובץ המצורף 1289111
נעמי ברג
הזמנתי בעבר עם Mytrip ולא היו בעיות מיוחדות (חוץ מזה שהחברה הזיזה את זמן הטיסה).מצאתי טיסה זולה בפער מהחברה, איזה מן האתרים הבאים מומלצים ביותר מנסיון?
אם לדוגמה עלות של כרטיס הוא 100 דולר + 1600 נקודות אז בימי המבצע זה עולה 100 דולר + 800 נקודותאני יודעת שיש מבצעים, אבל אף פעם לא הצלחתי להבין איך זה עובד
אשמח להסבר. תודה
הרבה עושים את זה - אין סיבה שלא יעבורשאלה קצת מצחיקה,
היות שהזמנתי טיסה עם כבודת יד בלבד,
האם כשאני מגיע לשער עלי'ה למטוס (שם בודקים את בגודל אם אני לא עובר את הצ'ק אין לא?),
אני ימלא את כל הכיסים עם כמה דברים בכל כיס,
(דוגמא: כל המסמכים והפלאפונים המטענים והאוזניות הטישו והמגבונים התהילים והסידור המזון והמצלמה וכו' וכו' כיד הדמיון הטובה עליכם....)
ואני אלבש סוודר, חליפה ומעיל, ואולי אדחוף עוד איזה חולצה בכיס של המעיל לפי המקום והמצב.....
חוץ מזה שהפקידה תחשוב שברחתי מההוסטל, היא תרשה לי לעבור במצב כזה? או שתתעקש אפילו שבעצם לא עשיתי משהו לא חוקי?
טיפהל'ה מוזר כי אם אני אקנה טוסטר אובן או שואב אבק בדיוטי או משהו יותר גדול גם יתנו לי לעלות עם זה? כל מה שנקנה בדיוטי הם חייבים להעלות בלי שאלות?הרבה עושים את זה - אין סיבה שלא יעבור
קח רעיון יותר פשוט - קונים משהו קטן בדיוטי פרי - מקבלים שקית ענקית(!) - ומכניסים מכל טוב מצרים...
לא ניסיתי, אבל ראיתי ושמעתי הרבה שעושים את זהטיפהל'ה מוזר כי אם אני אקנה טוסטר אובן או שואב אבק בדיוטי או משהו יותר גדול גם יתנו לי לעלות עם זה? כל מה שנקנה בדיוטי הם חייבים להעלות בלי שאלות?
הם לא יכולים לבקש לך לפתוח את השקית ולבדוק אם יש שם רק דברים מהדיוטי?
בכניסה למטוס לא שואלים שום שאלה ולא מסתכלים מה יש לה בידייםטיפהל'ה מוזר כי אם אני אקנה טוסטר אובן או שואב אבק בדיוטי או משהו יותר גדול גם יתנו לי לעלות עם זה? כל מה שנקנה בדיוטי הם חייבים להעלות בלי שאלות?
הם לא יכולים לבקש לך לפתוח את השקית ולבדוק אם יש שם רק דברים מהדיוטי?
כן.האם הזיכוי רלוונטי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: