קישור?יש יום קודם -29 בינואר בערב.עד יום ראשון 2 בפרואר /יום שלישי 4 בפברואר בצהריים- 470 ש"ח ישיר לוורשה
האם יכול להיות יותר זול עם משחק של ימים, עצירות?
יכול להיות שבהמשך יירד מחירים?
קישור?יש יום קודם -29 בינואר בערב.עד יום ראשון 2 בפרואר /יום שלישי 4 בפברואר בצהריים- 470 ש"ח ישיר לוורשה
מה זה? סקאיסקינר בעברית או שזה תרגום גוגל?
יש הרבה טיסות זולות בתאריכים האלה, עם עצירה אחת או שתיים, תלוי כמה תהיו מוכנים להאריך את הטיסה שלכם.עדיין מחפשת, אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי...
טיסה לארה"ב, בין התאריכים
הלוך - מ 01/12 עד 03/12
חזור - מ 15/12 עד 18/12
דחוףףף
אשמח אם יוכלו לשים לי קישור
תודה!!
זה גם תאריכים יקרים בגלל הירצאיטים שיש בתקופה ההיאעדיין, זה תאריכים שבדרך כלל יותר זולים, אני צריך להיות בז' שבט בפולין, אני יכול להיות יומיים שלושה לפני ואחרי, אשמח אם יהיו תאריכים ואפשרויות זולים יותר. אם מישהו ימצא, אודה לו.
קישור?
יכול להיות שבהמשך יירד מחירים?
תודה ענקית!!יש הרבה טיסות זולות בתאריכים האלה, עם עצירה אחת או שתיים, תלוי כמה תהיו מוכנים להאריך את הטיסה שלכם.
הנה אחת לדוגמא (ויש גם יותר זולים מזה):
https://www.skyscanner.co.il/transp...00|12712-1912161500--31728-1-16995-1912171305
לכל אלו שמעלים הודעות נא לתת יותר פרטים.מחפשת טיסה לבריטניה
הלוך - 18.9
חזור - לפני ה-29.9
תודה!!!
https://www.kiwi.com/il/search/tiles/tel-aviv-israel/austria,slovakia/2019-10-22/2019-10-25מחפשת טיסה בתאריכים 22/10 ועד 25/10
לאזור וינה , מעוניינים להגיע לפרשבורג לקבר החתם סופר נשמח למידע.
לפי התמונה זה אתר קיווי kiwi.comאיזה אתר זה?
עכשיו בגלל יולי אוגוסט המחירים יקריםמישהוא שלא מאושר כתיבה כאן ביקש לשאול על כרטיס לקרעסטיר בשבוע הבא בין ה21 יום ראשון עד שישי 26 גמיש בהכל שיהיה הכי זול
פרטים?מישהו יודע בבקשה איך בודקים עם טיסת יוקריין (uia) בסקייסקאנר אם כולל כבודה או לא וכמה
(את כל הפרטים) דחוףףףףףףף
תודות..
טיסת uia בסקיי סקאנר לארה"בפרטים?
האם הייתם ממליצים על עצירה של שעה ועשר דקות?, נספיק את טיסת ההמשך?טיסת uia בסקיי סקאנר לארה"ב
הלוך - 02/12
חזור - 18/12
2278.1 שח
האם זה דיל משתלם?, מה עם כבודה?, מומלץ? המחיר עלול להשתנות בסיום ההזמנה, מהמחיר הנקוב כרגע?
דחוףףף
תודה ענקית!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: