תודה רבה!!!
בולגריה יפה? יש מה לראות בה?
תודה רבה!!!
יש מה לראותתודה רבה!!!
בולגריה יפה? יש מה לראות בה?
תוכלו לפרט קצת?יש מה לראות
כדי שהאשכול לא יהפוך לאשכול טיולים, אשמח אם תפתח אשכול מיוחד לזה או תבדוק בפורום למטייל, שם כבר תצמא מספיק חומר.תוכלו לפרט קצת?
29/7 יום שני בלילה- 7/8 יום רביעי בצהריים 279$ בלי מזוודותצריכה טיסה ללונדון מ24/7 לעשרה ימים
הכי זול לא אכפת לי כולל עצירה או משהו כזה העיקר שיוזיל
נתקעתי!!! עם 4 כרטיסי טיסה בסוף בין הזמנים מג'נבה ישראל
בתאריך 30 לאוגוסט יום ו מוקדם בבוקר מגיעים 11 בבוקר המחיר באתר 187$ ואנחנו מבקשים 125$
טלפון 0548478616
קטוביץ, קראקוב, וורשהכדי להגיע ללעלוב, איזה שדות תעופה צריך?
אפשר את סדר העדפיות- לפי מרחק, יעזור לי מאוד.קטוביץ, קראקוב, וורשה
קטוביץ, קראקוב, וורשה
למה זה כזה יקר? הבנתי שיש לשם לפעמים טיסות ב300 ש"ח הלו"ש, ואפי' בהרבה פחות? זה לא נקרא מוקדם? ילמדינו רבינו
כנראה נפלנו על איזה חגא נוצרית, איני יודע.למה זה כזה יקר? הבנתי שיש לשם לפעמים טיסות ב300 ש"ח הלו"ש, ואפי' בהרבה פחות? זה לא נקרא מוקדם? ילמדינו רבינו
בדרך כלל אם מזמינים טיסות הרבה זמן מראש המחיר יהיה נמוך יותר מאשר אם מזמינים סמוך למועד הטיסה.למה זה כזה יקר? הבנתי שיש לשם לפעמים טיסות ב300 ש"ח הלו"ש, ואפי' בהרבה פחות? זה לא נקרא מוקדם? ילמדינו רבינו
כנראה נפלנו על איזה חגא נוצרית, איני יודע.
עדיין, זה תאריכים שבדרך כלל יותר זולים, אני צריך להיות בז' שבט בפולין, אני יכול להיות יומיים שלושה לפני ואחרי, אשמח אם יהיו תאריכים ואפשרויות זולים יותר. אם מישהו ימצא, אודה לו.בדרך כלל אם מזמינים טיסות הרבה זמן מראש המחיר יהיה נמוך יותר מאשר אם מזמינים סמוך למועד הטיסה.
אבל זה לא כלל ברזל, כי לפעמים יש סיבות אחרות שמייקרות את הכרטיס הרבה זמן מראש, כמו למשל טיסות ביולי-אוגוסט שכבר חצי שנה קודם יקרות הרבה יותר מהממוצע, או לדוגמא טיסות לקייב סמוך לראש השנה שכבר עכשיו יקרות משמעותית בגלל אומן, ועוד כל מיני סיבות כאלה ואחרות שבגללן חברת התעופה מחליטה מראש למכור את הכרטיסים של קו פלוני בתאריך פלוני במחיר יקר.
מה שכן יוריד בוודאות את מחיר הטיסה זו גמישות בתאריכים.
ככל שהנוסע יהיה גמיש יותר בתאריכי הטיסה, כך מחיר הטיסה שלו ירד משמעותית מאוד.
בדוק ומנוסה.
יש יום קודם -29 בינואר בערב.עד יום ראשון 2 בפרואר /יום שלישי 4 בפברואר בצהריים- 470 ש"ח ישיר לוורשה@רבנים
אני מעונין לטוס מ30 בינואר 2020 עד 3 בפבואר לאחד משדות התעופה הנ"ל, לפי סדר הכתיבה הנ"ל.
איך ייצא הכי זול (גמיש בימים יום יותר או פחות)
תודה
אין מה להיבל מהמחיר כנראה ירד עודלמה זה כזה יקר? הבנתי שיש לשם לפעמים טיסות ב300 ש"ח הלו"ש, ואפי' בהרבה פחות? זה לא נקרא מוקדם? ילמדינו רבינו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: