מינדי שטרן
עיצוב ודיגיטל | צילום ומוזיקה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
מכירה מישהו שחוזר היום משוויץ. יעזור?קופצת על האשכול,
מחפשת בדחיפות מידע על מישהו שנוסע לשוויץ בשבוע הקרוב.
כל מידע יעזור לי
תודה
היעד הוא ניו יארקתן תאריכים הלוך חזור ויעד מדוייק כדי שנוכל לעזור.
תודה רבההמחיר הכי זול מהטיסות הישירות:
https://www.skyscanner.co.il/transp...00|12712-1910312150--32352-0-16995-1911011410
אין סיבה שירד מתי שהוא.תודה רבה
בקיצור סיפו של 1100$ לבן אדם!!
יקר מאוד האם אתה חושב שזה עוד ירד??
מה זאת אומרת קצרה??אין סיבה שירד מתי שהוא.
אם כבר זה רק יעלה, כי זו תקופה מבוקשת מאוד בגלל החגים.
ממליץ לשקול עצירה קצרה וכך להוזיל 300-400 דולר לאדם.
מה זאת אומרת קצרה??
זה דרך ירדן נא לשים לב
טסת פעם לאוקוסט?
כמה כן?
אז אם אני סתם יזרוק דברים, אני יכול לגרום לך לנזקים.לא תסטי לאו קוסט אף פעם
שימו לב, יש שם גם קשבק על הזמנת טיסות מכל מיני חברות תעופה ותיירות, כמו אלעל, איסתא, גוליבר, איזי גו, ועוד...שימו לב!, אפשר לקבל כסף על קניות באתרים שונים עד 30% בחזרה לחשבון הבנק!!
למי שמעונין, יש אתר קאשבק (יכול להיות שמכירים כבר) שברגע ההרשמה, מקבלים 10 ש"ח, ואח"כ קשבק על כל קנייה דרכם עד 30% ואפשר למשוך לאחמ"כ לחשבון הבנק חזרה.
קישור להרשמה ולקבלת 10 ש"ח לחשבונכם.
גילוי נאות, אם תרשמו דרכי, אני יתוגמל ע"כ.
הקישור, במילים המודגשות וצבועות באדום.
יש הרבה עלויות נלוות, שמי שלא יודע אותם, יכול ליפול בענק.אני יכול לגרום לך לנזקים
למה?????
ייש"כ @שלמה וייס על הזהירות המתבקשתיש הרבה עלויות נלוות, שמי שלא יודע אותם, יכול ליפול בענק.
האנשים שמסתובבים כאן דווקא רוצים לחסוך ולקנות לבד, נשמח אם מישהו כמוך ש'מבין' ישתף פוסט עם העקיצות האפשריות של חברות התעופה חלקם כבר נכתבו:לכן, מי שלא מתמצא עדיף לו לקנות דרך סוכן.
זה גם משתנה בין חברה לחברה.ייש"כ @שלמה וייס על הזהירות המתבקשת
האנשים שמסתובבים כאן דווקא רוצים לחסוך ולקנות לבד, נשמח אם מישהו כמוך ש'מבין' ישתף פוסט עם העקיצות האפשריות של חברות התעופה חלקם כבר נכתבו:
1. מדיניות הכבודה. 2. צ'ק אין באינטרנט החל מיומיים קודם לטיסה, והגעה עם כרטיס מודפס. 3. תמשיך אתה...
כל הכבוד לכל מי שתורם כאן מנסיונו ומזמנו.
מחפשת טיסה הכי זולה שיש בין התאריכים 15.7-18.7 ליעד יפה באירופה.
אשמח לקבל מידע.
תודה מראש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: