תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

מ_מ

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
איפה יש טיסה זולה לזוג לפראג בספטמבר ?

ANK

משתמש פעיל
יש מניני תפילה באיזור בראשוב/בקרפטים בימות החול? חוץ מהמלונות שנשכרים על ידי חרדים, ששם הבנתי שלא מרשים להכנס
ממי הבנת שלא מרשים להיכנס???
דווקא שהיינו התפללנו איתם, אולי תקופת קורונה, כי יש במלון אנשים מבוגרים?? יש לך מקור לדבריך?

צפתית

משתמש מקצוען
מחפשת טיסה לרומניה-בוקרשט/יאסי ל2-3 ימים בשבועיים הקרובים לא סופ"ש

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
מחפשת טיסה לרומניה-בוקרשט/יאסי ל2-3 ימים בשבועיים הקרובים לא סופ"ש
1657440067353.png

מירי קרויזר

משתמש חדש
מעוניינים למכור כרטיס בסיסי לכיוון אחד מורשה לתל אביב ביום ו כ"ט אב (26.8 למניינם) בשעה 06:00.
המחיר 520 ש"ח (במחיר נכלל עלות שינוי שם).
פרטים נוספים sholem1991 בגימייל.

מסתודד

משתמש מקצוען
מחפש כרטיס טיסה לארצות הברית
לעוד שבוע למשך שבועיים וטיסה חזור במחיר זול ושפוי
איפה אני יכול להשיג
המחירים פשוט הזויים !!!!

מציאותי

משתמש פעיל
הזמנתי טיסה מאתר קיוי לפני 10 ימים ועכשיו קבלתי מייל שהם קבלו הודעה מחברת התעופה שאין מקומות פנויים ולכן ההזמנה שלי מבוטלת. אני מחפשת בדחיפות איך ליצור איתם קשר, יש למישהו ניסיון ביצירת קשר איתם טלפונית?
@צ'ייסר ועוד
תודדה

צ'ייסר

משתמש מקצוען
הזמנתי טיסה מאתר קיוי לפני 10 ימים ועכשיו קבלתי מייל שהם קבלו הודעה מחברת התעופה שאין מקומות פנויים ולכן ההזמנה שלי מבוטלת. אני מחפשת בדחיפות איך ליצור איתם קשר, יש למישהו ניסיון ביצירת קשר איתם טלפונית?
@צ'ייסר ועוד
תודדה
שירות הלקוחות של KIWI קצת מעצבן כי יתייחסו אליכם רק אם יש לכם מספר הזמנה – אז הדרך הכי טובה היא להגיע דרך: – מייל אישור ההזמנה, אמור להיות בו קישור לקבלת תמיכה. – או לנסות בטלפון: 2038085910 44+ (בחיוג מישראל אפשר לחייג 00-44-2038085910)

002

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
עריכה תורנית

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה