ממי הבנת שלא מרשים להיכנס???יש מניני תפילה באיזור בראשוב/בקרפטים בימות החול? חוץ מהמלונות שנשכרים על ידי חרדים, ששם הבנתי שלא מרשים להכנס
300 דולר בערךאיפה יש טיסה זולה לזוג לפראג בספטמבר ?
מתחיל ב900 שחמחפשת טיסה זולה להונגריה לסופ"ש , חמישי עד מוצש
כןהאם יש טיסות מאירופה במוצש?
מחפשת טיסה לרומניה-בוקרשט/יאסי ל2-3 ימים בשבועיים הקרובים לא סופ"ש
אפשר קישור?מתחיל ב900 שח
כן
אפשר קישור?
אפשר קישור?
בודפסטאיפה הייתם ממליצים לזוג לעשות סופש, בלי רכב עם אוכל כשר?
שירות הלקוחות של KIWI קצת מעצבן כי יתייחסו אליכם רק אם יש לכם מספר הזמנה – אז הדרך הכי טובה היא להגיע דרך: – מייל אישור ההזמנה, אמור להיות בו קישור לקבלת תמיכה. – או לנסות בטלפון: 2038085910 44+ (בחיוג מישראל אפשר לחייג 00-44-2038085910)הזמנתי טיסה מאתר קיוי לפני 10 ימים ועכשיו קבלתי מייל שהם קבלו הודעה מחברת התעופה שאין מקומות פנויים ולכן ההזמנה שלי מבוטלת. אני מחפשת בדחיפות איך ליצור איתם קשר, יש למישהו ניסיון ביצירת קשר איתם טלפונית?
@צ'ייסר ועוד
תודדה
טיסה ישירה ביולי 797 דולר זה מחיר מעולה !מחפש כרטיס טיסה לארצות הברית
לעוד שבוע למשך שבועיים וטיסה חזור במחיר זול ושפוי
איפה אני יכול להשיג
המחירים פשוט הזויים !!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: