האם מישהו יודע מנסיון האם אכן ניתן להגיע ללא תור ללשכה במודיעין עילית במקרה שת.ז. נגנבה ?צפה בקובץ המצורף 1279595
אני לא יודעת איך מוכיחים. אבל כנראה שזה לא דורש הוכחה משמעותית כי תעודת זהות שהיא לא ראשונה עולה כסף אז אנשים לא יעשו סתם
האם מישהו יודע מנסיון האם אכן ניתן להגיע ללא תור ללשכה במודיעין עילית במקרה שת.ז. נגנבה ?צפה בקובץ המצורף 1279595
אני לא יודעת איך מוכיחים. אבל כנראה שזה לא דורש הוכחה משמעותית כי תעודת זהות שהיא לא ראשונה עולה כסף אז אנשים לא יעשו סתם
אם תגיעי על הבוקר ותשגעי אותם הם יכניסו (לא מבטיחה). רק תקחי בחשבון שאפשר לחכות המון זמן ואין אפשרות לצאת (אפילו לשירותים) הם התפללו שם מנחה. המצב שם זוועה2 פקידות על 50 איש צריך להתלונן על זההי,
בלת"ק
אני צריכה להחליף שם בת.ז. ומצב אישי
מישהו יודע אם אפשר להגיע בלי תור מראש?
אני מבית שמש מישהו ניסה שם ויודע בוודאות שהם נותנים להיכנס בלי תור מראש?
תודה.
גם אצלי האתר איטי מאוד בימים האחרונים בעיקר בשעות הבוקראני מנסה להזמין
והאתר איטי מאוד
מקום בטוח לגמרי,הזמנתי בהר חומה
אשמח לדעת
אם זה מקום בטוח?
ואני שילמתי כבר על הדרכון
האם צריך להביא קבלה על התשלום או משהו כזה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: