עדיין לא נפתח, יפתח לכאורה בימים הקרוביםידוע לכם באיזה מוקד אמורים לזמן תור למשרד הפנים בביתר עילית?
עדיין לא נפתח, יפתח לכאורה בימים הקרוביםידוע לכם באיזה מוקד אמורים לזמן תור למשרד הפנים בביתר עילית?
אבל בכתה ב JDN כתבו שמתקשרים למוקד ונכנסים לרשימת המתנה, השאלה באיזה מוקד מדובר? מהם היחידי סגולה שידעו מכך ונכנסו לרשימת המתנה?!עדיין לא נפתח, יפתח לכאורה בימים הקרובים
למוקד של רשות האוכלוסין וההגירהאבל בכתה ב JDN כתבו שמתקשרים למוקד ונכנסים לרשימת המתנה, השאלה באיזה מוקד מדובר? מהם היחידי סגולה שידעו מכך ונכנסו לרשימת המתנה?!
מוקד 106כתבו שמתקשרים למוקד ונכנסים לרשימת המתנה, השאלה באיזה מוקד מדובר?
כןאם מישהו צריך,
יש לנו תור מיותר
למחר במודיעין עילית
בשעות הצהריים.
פנוי עדיין?אם מישהו צריך,
יש לנו תור מיותר
למחר במודיעין עילית
בשעות הצהריים.
היהתור בשעה 13:36
בלשכת מודיעין
אני רוצה,הי
אני לא צריכה את התור בסוף
מי רוצה?
לא צריך לעשות תמונת פספורט זה ביומטרי מצטלמים במכונות שלהםאני רוצה,
מקווה שאספיק.
הלשכה בבניין של יש?
מישהוא יודע אם יש שם במקום איפה לעשות צילום פספורט?
אם זה לתינוק בד"כ דורשים תמונה!לא צריך לעשות תמונת פספורט זה ביומטרי מצטלמים במכונות שלהם
אני הייתי עם תינוק קטן ולא ביקשו תמונה צילמו כמה פעמים עד שהצליחואם זה לתינוק בד"כ דורשים תמונה!
(לא כ"כ ברור למה, היות ומצלמים את התמונה..... אבל ככה זה. מניסיון!)
תודה לכל המשיביםאם זה לתינוק בד"כ דורשים תמונה!
(לא כ"כ ברור למה, היות ומצלמים את התמונה..... אבל ככה זה. מניסיון!)
אולי זה תלוי במצב רוח של הפקיד/האני הייתי עם תינוק קטן ולא ביקשו תמונה צילמו כמה פעמים עד שהצליחו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: