גם אני לא הצלחתי בכלל. לא להתייאש! פעמים קודמות הצלחתי בדרך הזאת. לדעתי אם לא נפתח עד 8 בבקר אז גם לא יפתח באותו היוםהבוקר הוסיפו תורים?
לא הצלחתי לתפוס כלום...
בשום עיר
גם אני לא הצלחתי בכלל. לא להתייאש! פעמים קודמות הצלחתי בדרך הזאת. לדעתי אם לא נפתח עד 8 בבקר אז גם לא יפתח באותו היוםהבוקר הוסיפו תורים?
לא הצלחתי לתפוס כלום...
בשום עיר
זה לא נכון. אני ראיתי שנפתחו ב9 והתור שתפסתי נפתח ב10+גם אני לא הצלחתי בכלל. לא להתייאש! פעמים קודמות הצלחתי בדרך הזאת. לדעתי אם לא נפתח עד 8 בבקר אז גם לא יפתח באותו היום
כןאפשר לעשות תעודת זהות ודרכון באותה פעם?
ואיך אני קובעת את זה מראש?
זה לא ממש משנה למה קובעים פשוט אומרים לפקידה שרוצים להנפיק גם וגם.ואיך אני קובעת את זה מראש?
או שאין צורך?
קבעתי בשביל תעודת זהות
באיזור המרכז יש הרבה פחות תורים.אנו מנסה כבר כמה ימים בפ"ת ולא רואה ישועות
מישהו הצליח לעשות שם משהו?
אם בסוף לא תצטרכי את התור ממש אשמח לקבל אותואני אשמח למי שיש תור למחר/ מחרתיים/יום ראשון במשרד הפנים בשביל ת.ז. בירושלים
החלפה עם התור שלי ביום א' 4 בדצ'
ממליצה ללכת לשלומציון המלכהאני גם צריכה
תור אחד או שתיים באזור ירושלים
ממש דחוף
מי שמוצא או מתפנה לו אשמח מאד לעדכון
אני אשמח מאדיש לי לתת תור למחר בבוקר יום רביעי בשעה 9 בבוקר באשדוד.
היה פעם כזה דבריש פה מישהו שהצליח לקבוע תור עם הבוט הזה?הבוט לחידוש דרכון וזימון תור מהיר לרשות האוכלוסין
זקוקים לתור מהיר לרשות האוכלוסין במקום לחכות 5 חודשים? במקום לבזבז זמן יקר בניסיון לתפוס תור קרוב פנוי, הבוט של פיקטיים יבצע זאת עבורכם! הבוט עובד 24/7 וסורק את מערכת התורים של משרד הפנים וברגע שהוא מזהה תור פנוי שמתאים לכם מבחינת זמן ומיקום הוא יקבע אותו עבורכם. אז אם אתם מתכננים לטוס בקרוב...picktimebot.com
אין לי מושג מצאתי את זה פה באשכול הזההיה פעם כזה דבר
והמדינה חסמה אותם
זה משהו חדש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: