נגמר הכל..נשארו 2 תורים
נגמר הכל..נשארו 2 תורים
עשית את זה בבוקר או במשך היום?אתה בדרך הנכונה, אל יאוש
לא צריך ריענון
תחזור אחורה ושוב תכנס זה בד"כ לוקח פחות זמן, בא נגיד ככה אחרי שעתיים אתה מצליח לקבוע תור למחר במקרה התור, או לשבוע הרוב במקרה הפחות טוב
הזמנתי ככה בבני ברק כמה תורים בשבוע שעבר
בהתחלה לא האמנתי שמשהו עוד יזוז מרוב שכל הזמן זה נראה אותו דבר, אבל בסוף פתאום עלו תורים, הבעיה שעד שחשבתי חמש שניות אם זה זמן סביר, לחצתי וכבר לא היה רלוונטי, לכן אם מוצאים, קודם כל תופסים.
ממש לא, שכונה ברובה יהודים והאזור עצמו הוא רחוב די מרכזי עם חנויותהלשכה בהר חומה היא של ערבים?
מפחיד ללכת לשם?
אם אין לך SMS אז אין אפשרות לעקובתוך כמה זמן מגיע דרכון?
עשינו כבר לפני יותר משבועיים ולא קיבלנו,
יש איך לעקוב אחרי זה איכשהוא?
לאכמו שקראתי באשכול כאן
כל בוקר הם זורקים תורים חדשים לאותו יום...
לא?
שואלת רציני, רוצה לחפש לי?לא
מצאתי כמה ב 12 בצהרים וגם אחרי
מידי פעם פתאם עולה תור
האמת זה ממכר קצת, מרב שאתה נכנס נכנס ופתאם מצליח, מרגיש שזכית בפיס
יום אחרי שסיימתי עם כל התורים שהייתי צריכה, המשכתי מידי פעם לבדוק מה יש פנוי
עדיין רלוונטי ? המייל שלי 4142882יש לי שני תורים שאני לא צריך אותם בירושלים שלומציון ב28 החודש בשעה11.36 ו11.48כל המעוניין שישאיר פרטים ואני יצור איתו קשר
אשמח שתפרטי כאן באיזה שעה הלכת ומה אמרת להם, כי אני צריכה גם אבל לא רוצה סתם לנסוע לשם ובסוף לא יכניסו... וגם אם אני צריכה 2 תורים יתנו לי להכנס?ראיתי אתמול שאחת הגיעה עם ילד ואמרה שהיא קבעה תור היום
הפקיד לא מצא את זה במערכת אבל בכל זאת נתן לה מספר.
בנוסף את יכולה גם להגיע בפתיחה מוקדם בבוקר ולומר שאת לא מצליחה לקבוע תור באתר,
רוב הסיכויים שיכניסו אותך.
אני כן מצאתי תור ב11:24 כך שלא הלכתי סתם.אשמח שתפרטי כאן באיזה שעה הלכת ומה אמרת להם, כי אני צריכה גם אבל לא רוצה סתם לנסוע לשם ובסוף לא יכניסו... וגם אם אני צריכה 2 תורים יתנו לי להכנס?
תודה רבה
הימור לא מסוכן. זה כמובן תלוי בכמה את לחוצה.ממה שאני ראיתי ומבינה, אם יש תור פנוי שגם אפשר לראות אותו באינטרנט, הם יציעו לך אותו כשתגיעי לשם. אם אין כזה תור פנוי/ביטול, זה ממש הימור ללכת.
שישה שבועות לוקח לדרכון להגיע? חשבתי שבועיים.הימור לא מסוכן. זה כמובן תלוי בכמה את לחוצה.
קחי בחשבון שהדרכון מגיע רק אחרי שישה שבועות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: