זה פחות לכתחילהאם אפשר לבקש מכל הצדיקים והצדקניות שמקריבים מזמנם כל יום כדי לחפש תורים, אולי במקום לכתוב כאן בשעות לא שעות שיש תורים פנויים במערכת, ועד שמישהו רואה את זה כבר כל התורים תפוסים.
אולי אם כל מישהו שבין כך נכנס למערכת שיזמין תור ויפרסם את התור שהוא הזמין, וככה כל מי שצריך תור יוכל לפנות לכאן ולקבל את התור, ולא רק לשמוע שלפני רבע שעה היה מלא תורים.
רק במחילה לא לתפוס תור בשעה 7:30 לשעה 8:24 או משהו כזה שאין סיכוי להגיע, אלא לנסות לתפוס תור מ9:30-10:00 והלאה.
הלוואי שהייתי יכולה לתפוס תורים ככה, אבל היות ואין לי המון מספרי זהות מיותרים וא"א לקבוע יותר מתור אחד על כל מספר זהות זה בלתי אפשריאם אפשר לבקש מכל הצדיקים והצדקניות שמקריבים מזמנם כל יום כדי לחפש תורים, אולי במקום לכתוב כאן בשעות לא שעות שיש תורים פנויים במערכת, ועד שמישהו רואה את זה כבר כל התורים תפוסים.
אולי אם כל מישהו שבין כך נכנס למערכת שיזמין תור ויפרסם את התור שהוא הזמין, וככה כל מי שצריך תור יוכל לפנות לכאן ולקבל את התור, ולא רק לשמוע שלפני רבע שעה היה מלא תורים.
זה בדר"כ התורים שמתפנים מהיום למחררק במחילה לא לתפוס תור בשעה 7:30 לשעה 8:24 או משהו כזה שאין סיכוי להגיע, אלא לנסות לתפוס תור מ9:30-10:00 והלאה.
יש סיכוי שיהיה לי תור פנוי לשבוע הבא בהר חומה, אם זה מעניין מישהו.אם אפשר לבקש מכל הצדיקים והצדקניות שמקריבים מזמנם כל יום כדי לחפש תורים, אולי במקום לכתוב כאן בשעות לא שעות שיש תורים פנויים במערכת, ועד שמישהו רואה את זה כבר כל התורים תפוסים.
רק במחילה לא לתפוס תור בשעה 7:30 לשעה 8:24 או משהו כזה שאין סיכוי להגיע, אלא לנסות לתפוס תור מ9:30-10:00 והלאה.
ולגופו של עניין, נראה לי שצריך ממש צאת לרחובות אודות העוול הנוראי שיש במשרד הפנים.
זה המשרד היחיד בארץ שכל אזרח חייב לבוא אליו פיזית לפחות כמה פעמים בחייו.
וצריך להיות מומחה על כדי להצליח לתפוס תור לבן אדם אחד, וגם זה רק באותו יום, וגם אז לגלות שיש תור מכאן ועד להודעה חדשה, וכמובן לראות ולא להאמין שחצי מהעמדות לא מאוישות!
זה עוול שאין דומה לו במדינה "המתוקנת" שלנו, וזה היה צריך להיות בהבטחות הבחירות!!!
אותי מעניין מאוד!!יש סיכוי שיהיה לי תור פנוי לשבוע הבא בהר חומה, אם זה מעניין מישהו.
22 לחודש, יום ראשון הקרוב, בשעה 12:36אותי מעניין מאוד!!
מצויין לי, מחכה בסבלנות...22 לחודש בשעה 12:36
אדע רק מחר אם אכן מיותר לנו
אם לא רלוונטי לכם, אשמח גםמצויין לי, מחכה בסבלנות...
תודה.דרוש מידע - אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>
אני זקוקה בדחיפות לתור ברשות האוכלוסין וההגירה בשעות אחר הצהריים, ואין תורים פנויים באתר בנוסף, האם ניסית פעם להגיע ללא תור? יש אפשרות כזו?www.prog.co.il
למה לא לאחד אשכולות?
הראשונים שייצרו קשר באישי יקבלו22 לחודש, יום ראשון הקרוב, בשעה 12:36
אדע רק מחר אם אכן מיותר לנו
לא יודע איך באישיהראשונים שייצרו קשר באישי יקבלו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: