אני מעוניינתאזור אחד לא זוכרת אני אבדוק אם רלוונטי לך
אני מעוניינתאזור אחד לא זוכרת אני אבדוק אם רלוונטי לך
בול מה שקרה לי היום במהלך הבוקר התפנו לפחות 10 תורים בבית שמש לראשון הקרוב!!!!!אז לאחר שביומיים האחרונים אני פשוט 'עובדת' במציאת תורים דרך האפליקציה
להלן המידע:
תמיד שנכנסים, ולכל המקומות אין תורים פנויים, ובאלו שכן יש, התורים הם למאי והלאה.. מידי פעם מתפנה אפריל
אבל! אם ממש ננסים בדבקות של כל כמה שניות, פעם ב פתאם מתפנה למחרת, מחרתיים או לשבוע הקרוב
צריך מיד ללחוץ ולשמור, אם מתלבטים חמש שניות כשלוחצים הוא כבר רושם שיש בעיה, ואח"כ נכנסים והתור לא קיים, זאת אומרת מישהו הקדים אתכם, אבל אם מיד לוחצים התור נשמר והכל תקין.
הזמנתי היום כמה תורים כאלו לשבוע הקרוב בבני ברק, אחרי שהייתי בטוחה שאאלץ לחכות חצי שנה או לשלם לדרכון זמני.
לא להתיאש, ללחוץ בדבקות ולהצליח
טיסות נעימות לכולם.
כיתבי לי באישיאני מעוניינת
עדיין פנוי?? ממש,אשמח...יש לי תור פנוי ביום חמישי הבא בהר חומה
שווה לנסות באמת על הבוקר,אשמח לדעת על התור בהר חומה,
תודה!
מתי שווה לנסות?? כי אני מחפשת כבר מלא זמן 2 תורים דחופים לבית שמש ולא מוצאת!!!אתמול באורח פלא בערך בשעה 12 בצהריים, גיליתי מלא תורים בלשכה בבית שמש להיום.
בשניות הם נתפסו ולא האמנתי שיצאתי משם תוך רבע שעה עם 2 דרכונים, מהיום למחר ...
שווה לנסות לבדוק כל הזמן, גם באמצע היום.
הפקידה אמרה לי שהם פותחים תורים לפי כמות העובדים שבאותו יום... נשמע הזוי, ת'אמת.
אבל החיפוש רק דרק האפליקציה מהסלולרי?? אי אפשר דרך המחשב??בול מה שקרה לי היום במהלך הבוקר התפנו לפחות 10 תורים בבית שמש לראשון הקרוב!!!!!
אין יאוש בעולם כלל
אפשר מהמחשבאבל החיפוש רק דרק האפליקציה מהסלולרי?? אי אפשר דרך המחשב??
אבל בחיפוש הזה צריך לבדוק כל פעם בעיר אחרת... ואז לחזור לעיר אחרת... אי אפשר לתפוס ככה תורים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: