העדכונים שלי היו על הלשכה לדרכונים זמנייםלשכה רגילה
העדכונים שלי היו על הלשכה לדרכונים זמנייםלשכה רגילה
משהו מוזר באתר הזההבוט לחידוש דרכון וזימון תור מהיר לרשות האוכלוסין
זקוקים לתור מהיר לרשות האוכלוסין במקום לחכות 5 חודשים? במקום לבזבז זמן יקר בניסיון לתפוס תור קרוב פנוי, הבוט של פיקטיים יבצע זאת עבורכם! הבוט עובד 24/7 וסורק את מערכת התורים של משרד הפנים וברגע שהוא מזהה תור פנוי שמתאים לכם מבחינת זמן ומיקום הוא יקבע אותו עבורכם. אז אם אתם מתכננים לטוס בקרוב...picktimebot.com
היינו היום בסניף גבעתייםיש אפשרות לבוא על תור אחד לשתי דרכונים?.
בבני ברק.
קורה איתם הרבה פעמים (נראה שהם פותחים רק פעם בתקופה והכל נתפס... אפשר להתקשר למס' הזה 02-5303358 והם יגידו מתי יפתח תורים שימו לב שהם עונים רק בשני ורביעי בין 14:00 ל16:00)למישהו יש מידע על איך מוצאים תור למשרד החוץ?
באפליקציה אין תורים בכלל
תודה רבהיש בשלומציון המלכה ירושלים תורים בודדים למחר
הצלחתי לראות אבל לא להזמין...יש בשלומציון המלכה ירושלים תורים בודדים למחר
שימו לב! בהתאם לתיקון תקנות מרשם האוכלוסין הוארך תוקף תעודת הזהות הישנות בשנתיים נוספות כמפורט להלן:מישהו במשרד הפנים מנותק מהמציאות!
קבלתי הודעה שמכיון ותוקף תעודת הזהות הביומטרית שלי עומד לפוג עלי לחדש את התעודה תוך שלושה חודשים!!! (בערך כמו שיגידו עד מחר, במושגי לשכת רשום האוכלוסין) ולא, אאלץ לשלם מחיר מלא על תעודה חדשה...
כמובן שהתורים הפנויים הקרובים הם בנובמבר כלומר עוד מינימום חמישה חודשים
כבר שבוע אני יושב על הבוקר על כל התורים באזור ולא מצליח לקבוע תור הגיוני
מה עוד אפשר לעשות למען ה'?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: