?יש אפשרות לבוא על תור אחד לשתי דרכונים?.
בבני ברק.
?יש אפשרות לבוא על תור אחד לשתי דרכונים?.
בבני ברק.
תודה!!!
איך קובעת?תורים פנוים בשבוע הקרוב בירושלים - שלומציון. גשו לקבוע עכשיו!
אני על המחשב מ7 וחצי ו'נאדה'תורים פנוים בשבוע הקרוב בירושלים - שלומציון. גשו לקבוע עכשיו!
גם אני לא מוצאתאני על המחשב מ7 וחצי ו'נאדה'
בודק שוב ושוב
לא נמצא תור לרפואה
או 'לא נמצאו תוצאות'
או 'לא נמצאו תאריכים זמינים'
עדיין רלוונטי?הי,
יש לי תור פנוי למחר
מי שמעוניין יכול לשלוח לי הודעה פרטית ועם מספר טלפון שאחזור אליו
07:30-07:40 היו עשרות תורים, כל השבוע הבא בשעות הבוקר צהרים... עכשיו ראיתי שכבר אין כלום. (קבעתי שתיים שהייתי צריכה)אני על המחשב מ7 וחצי ו'נאדה'
בודק שוב ושוב
לא נמצא תור לרפואה
או 'לא נמצאו תוצאות'
או 'לא נמצאו תאריכים זמינים'
נגמריש עדין מס' תורים בי-ם
בבני ברק אין סיכוי?.מנסיון בירושלים היום, לא!
כשנכנסים אליו התאריכים ריקים, נראה שנחסםהבוט לחידוש דרכון וזימון תור מהיר לרשות האוכלוסין
זקוקים לתור מהיר לרשות האוכלוסין במקום לחכות 5 חודשים? במקום לבזבז זמן יקר בניסיון לתפוס תור קרוב פנוי, הבוט של פיקטיים יבצע זאת עבורכם! הבוט עובד 24/7 וסורק את מערכת התורים של משרד הפנים וברגע שהוא מזהה תור פנוי שמתאים לכם מבחינת זמן ומיקום הוא יקבע אותו עבורכם. אז אם אתם מתכננים לטוס בקרוב...picktimebot.com
הוא הרבה יותר איטי וריק בימים האחרונים אבל הוא עובד..כשנכנסים אליו התאריכים ריקים, נראה שנחסם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: