זה מה שעשיתי ביום ראשון שעברניסינו היום (-בקישור הנ"ל) מהשעה 7:15 ועד השעה 8:15 ולא היה כלום
ובטלפון בכלל לא ענו...
ואחרי שהתייאשתי- נפתח ב8:40!
נפתחו 20 תורים לפחות
והיה זמן לקבוע עוד אחד ועוד אחד...
אפשר גם לנסות בערים אחרות שסביבכם
זה מה שעשיתי ביום ראשון שעברניסינו היום (-בקישור הנ"ל) מהשעה 7:15 ועד השעה 8:15 ולא היה כלום
ובטלפון בכלל לא ענו...
באיזה עיר?נפתחו 20 תורים לפחות
בית שמשבאיזה עיר?
בירושלים יש גם?בית שמש
אם רוצים לקבל את הספח מיד (גם את זה אפשר לקבל באינטרנט אבל הם מדפיסים את זה על נייר מיוחד)ספח אפשר דרך האינטרנט.
ראיתי פעם סרטון של אחד שאומר שאם מנסים לקבוע תור בבוקר נגיד 7,8 אז יש את כל התורים של כל היוםכל מי שיש בידו תור מיותר, מוזמן לעשות חסד ולמוסרו למחפשים, יש הרבה כאלו....
נא לכתוב תאריך ושעת התור (עדיף גם תאריך עברי), וכתובת הלשכה.
שוב יוכיחו חברי פרוג את מסירותם למען הזולת!!!
נ.ב. זה לא מירון, מדובר בשירות חינמי לגמרי
הצלחה מרובה!!!
גם אני שמעתי כך!!!ראיתי פעם סרטון של אחד שאומר שאם מנסים לקבוע תור בבוקר נגיד 7,8 אז יש את כל התורים של כל היום
לא זוכרת מה הוא הסביר שם אבל תנסה
אני מנסה בכל שעות היממה ולא רואה את הנס הזה קורהראיתי פעם סרטון של אחד שאומר שאם מנסים לקבוע תור בבוקר נגיד 7,8 אז יש את כל התורים של כל היום
לא זוכרת מה הוא הסביר שם אבל תנסה
חח,בכל אופן אני צריכה 2 תורים בי-ם, אם יש למישהוא מיותר, אשמח.
???????????. לי יש תור לתת??חח,
צחקת כאן על כולם שיש לך תור לתת "בשמחה", ועכשיו את צריכה 2 אולי הבאת את שלך פעמיים..?
אם אכן יש לך מיותר אשמח אם תוכלי בבקשה ליצור קשר במייל
mbmb70312
בג'ימייל...
מה לעשות גברים אין להם סבלנות...
אופס, טעיתי בין ניקים שונים באותו צבע...חח,
צחקת כאן על כולם שיש לך תור לתת "בשמחה", ועכשיו את צריכה 2 אולי הבאת את שלך פעמיים..?
אם אכן יש לך מיותר אשמח אם תוכלי בבקשה ליצור קשר במייל
mbmb70312
בג'ימייל...
מה לעשות גברים אין להם סבלנות...
אם תעביר לי את התור, אני מוחלתאופס, טעיתי בין ניקים שונים באותו צבע...
מתנצל מעל גבי במה זו.
בכזה מקרה כדאי לבקש עזרה מאחד החכי"ם או נציגי הציבור.מחפשת תור דחוף, בב"ב (או באיזור) מה שיותר מהר (סקוקים לנסיעה לצורך רפואי, ואין למלווה דרכון)
כנראה אשתמש בשיטה של המאה דולר או יותר, תלוי כמה קשוח יהיה הפקיד/ה.אם תעביר לי את התור, אני מוחלת
על פניו זה ממש לא יפה מה שהם עשו שם באתר. להראות כאילו יש אופציה לקצר את הסיוט הזה של התורים ואין כלום.יש איזה דרך לקצר את התור למי שמבקש דרכון זמני?
באתר של משרד הפנים כתוב שיש אופציה כזאת, אבל אין שום קישור לקביעת תורים כאלה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: