יש איזה דרך לקצר את התור למי שמבקש דרכון זמני?
באתר של משרד הפנים כתוב שיש אופציה כזאת, אבל אין שום קישור לקביעת תורים כאלה...
יש איזה דרך לקצר את התור למי שמבקש דרכון זמני?
באתר של משרד הפנים כתוב שיש אופציה כזאת, אבל אין שום קישור לקביעת תורים כאלה...
ברשמי, בטח שצריך להזמין.אז אפשר להגיע בלי תור או שצריך להמתין לתור הרגיל?
רשמית - פה הרבה אנשים אומרים שב7:30באיזו שעה משוחררים התורים החדשים מדי יום?
בסביבות 8:15 - 8:00 גם יש תורים פנויים, הזמנתי לשבועיים אח"כבאיזו שעה משוחררים התורים החדשים מדי יום?
למה בבוקר יש תורים? הרי הכל תפוס חודשים קודם?
באיזו שעה משוחררים התורים החדשים מדי יום?
רשמית - פה הרבה אנשים אומרים שב7:30
אבל מהניסיון שלי רק כמה פעמים בודדות נפתח ב7:30
יש יותר תורים בין השעות 9-12
וצריך לשבת על זה שעות...
למה בבוקר יש תורים? הרי הכל תפוס חודשים קודם?
טוב, ישבתי עכשיו [היום, חמישי] למשך 20 דק' בכדי להזמין תור, וככה זה היה: בשעה 7:10 היה כ-16 תורים להיום, ולגודל האבסורד עד שאישרתי את התור [כמה שניות בודדות] כבר לא היה למי לדבר, זאת אומרת: שצריך להשכים קום מבעוד מועד ולשבת דרוך לתחרות הענק [והכי קצר...] בישראל של תפיסת תורים.
אני אומר לכם:
יבוא יום והזכיה המקבילה לרכב/דירה/נופש בהגרלות של ארגוני החסד למיניהם - תהיה תור מיידי במשרד הפנים [והקמפיין תהיה: גם זה אפשרי/מיועד בשבילך, מה שחלמת כל השנים יכול להיות בהישג ידיך בשניות]
במהרה נינחם במלכות דוד, אכי"ר.
ואולי מישהו יעשה פה איזה עצומה רצינית?
הקישור לא תקין.
תלכי בלי תור ב7.30 עם כרטיס טיסה ותגידי שאת צריכה דרכון דחוףבכל אופן אני צריכה 2 תורים בי-ם, אם יש למישהוא מיותר, אשמח.
מנסיון/ידיעה?תלכי בלי תור ב7.30 עם כרטיס טיסה ותגידי שאת צריכה דרכון דחוף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: