דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

yyff

משתמש פעיל
זה לא נותן לי להתקדם, אני מקישה כל הזמן את התווים והוא הוא נותן לי תווים אחרים להקיש.
צפה בקובץ המצורף 1374541
משהו נדפק באתר וכנראה קיים אצל מי שגולש דרך נטפרי, הם כנראה מזהים את זה כאילו זה אותו גולש, אם יש מישהו שמכיר עובד בכיר במשרד הפנים ויוכל להעביר לו:
א. שיסדרו את התקלה שיוכלו להיכנס עם נטפרי.
ב. מדוע אי אפשר להירשם עם מספר כשר? הרי חברות רבות שולחות הודעת SMS במענה קולי,
אם יהיה אפשר להירשם הם ירוויחו שיהיו ביטולי תור רבים [כיום אי אפשר לבטל את התור בצורה נוחה]

אני חושב שזה 2 דברים שיעזרו מאוד

א.ש!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
משהו נדפק באתר וכנראה קיים אצל מי שגולש דרך נטפרי, הם כנראה מזהים את זה כאילו זה אותו גולש, אם יש מישהו שמכיר עובד בכיר במשרד הפנים ויוכל להעביר לו:
א. שיסדרו את התקלה שיוכלו להיכנס עם נטפרי.
ב. מדוע אי אפשר להירשם עם מספר כשר? הרי חברות רבות שולחות הודעת SMS במענה קולי,
אם יהיה אפשר להירשם הם ירוויחו שיהיו ביטולי תור רבים [כיום אי אפשר לבטל את התור בצורה נוחה]

אני חושב שזה 2 דברים שיעזרו מאוד
פנינו כבר בעבר למשרד מבקר המדינה בנוגע למס' הכשר וזה התגובה שלהם.
ציטוט: מערכת זימון התורים היא מערכת שנרכשה עבור כלל משרדי הממשלה ואינה בשליטת רשות האוכלוסין וההגירה
1684103952746.png

קיבלתי תגובה מנציב תלונות הציבור על פנייה בעניין ביטול תורים ופתיחת חשבון לבעלי טלפון כשר
צפה בקובץ המצורף 1286109

חנניהו

משתמש פעיל
מה אם הנפקת תעודת זהות ? למה בזה לא מטפלים כמו שמטפלים בדרכונים , אין תורות פנויים בכלל לתעודת זהות גם לא לעוד 3 חודשים יש מישהו שיכול להעביר את זה לשר ארבל?

TYPE:{programmer}

משתמש סופר מקצוען
מה אם הנפקת תעודת זהות ? למה בזה לא מטפלים כמו שמטפלים בדרכונים , אין תורות פנויים בכלל לתעודת זהות גם לא לעוד 3 חודשים יש מישהו שיכול להעביר את זה לשר ארבל?
אאל"ט ניתן לגשת ללישכה שבאזור מגוריכם ללא תור ע"מ להנפיק ת.ז.

א.ש!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
רשות האוכלוסין וההגירה הודיעה כי לשכות מינהל האוכלוסין בתל אביב ובירושלים סגרו את הדלתות ב-20:30 עקב עומסים גדולים. הלשכות היו אמורות להיות פתוחות עד השעה 22:00.

כל רגע מבזקים

TYPE:{programmer}

משתמש סופר מקצוען
מישהו היה היום בירושלים? שואל לא בשבילי,
אלא בשביל חבר מאשקלון שרוצה לבוא במיוחד בשביל זה.
יש לו מה לבוא? כמה זמן ההמתנה הממוצע בתור?
באילו שעות התור הכי קצר?
אשמח לתשובה

א.ש!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
ב"ש
שמעתי היום את כבוד השר מתראיין ואומר שחוץ מת"א בכל שאר הלשכות לא היה לחץ
ומי שמתכונן ללכת ללשכה בירושלים מחר היא נסגרת בשעה 13:00 לכבוד סגירת הכבישים ליום ירושלים

gitsh

משתמש מקצוען
D I G I T A L
מישהו היה היום בירושלים? שואל לא בשבילי,
אלא בשביל חבר מאשקלון שרוצה לבוא במיוחד בשביל זה.
יש לו מה לבוא? כמה זמן ההמתנה הממוצע בתור?
באילו שעות התור הכי קצר?
אשמח לתשובה
אתמול אחה"צ בירושלים היה קצר מאוד, המתנה של 10 דקות
מנכ"ל משרד הפנים אמר היום בערוץ 12 שיש ירידה בעומס וקרא לאזרחים להגיע
מה שיוביל כנראה לעלייה חוזרת בעומס, אבל לא כמו ביומיים הראשונים

gitsh

משתמש מקצוען
D I G I T A L

הודעת דוברות לשכת מינהל האוכלוסין בירושלים 17.5.2023: בשעה זו (12:00) נרשמת היענות נמוכה בלשכת רשות האוכלוסין בירושלים. כל מי שמגיע, נכנס מיד. הציבור מוזמן להגיע!​

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה