השרות לבעלי ת.ז ביומטרית בלבד?
השרות לבעלי ת.ז ביומטרית בלבד?
האמת שכבר כמה אני שאני מנסה וזה לא עובד.
לפעמים זה קורה, ואז או שצריך לנסות המון המון פעמים או לחכות כמה ימים,
(בכל אופן בדקתי עכשיו אין שם תורים, אם אני אראה אני אתייג אתכם)
גם לי זה קורההאמת שכבר כמה אני שאני מנסה וזה לא עובד.
תנסה עם התחברות לחשבון עם מספר טלפון זה יעבודזה לא נותן לי להתקדם, אני מקישה כל הזמן את התווים והוא הוא נותן לי תווים אחרים להקיש.
צפה בקובץ המצורף 1374541
אין לי SMSתנסה עם התחברות לחשבון עם מספר טלפון זה יעבוד
יש לי אם זה יעזוראין לי SMS
הבנתי שכרגע בכל מקרה אין תורים...יש לי אם זה יעזור
משהו נדפק באתר וכנראה קיים אצל מי שגולש דרך נטפרי, הם כנראה מזהים את זה כאילו זה אותו גולש, אם יש מישהו שמכיר עובד בכיר במשרד הפנים ויוכל להעביר לו:זה לא נותן לי להתקדם, אני מקישה כל הזמן את התווים והוא הוא נותן לי תווים אחרים להקיש.
צפה בקובץ המצורף 1374541
פנינו כבר בעבר למשרד מבקר המדינה בנוגע למס' הכשר וזה התגובה שלהם.משהו נדפק באתר וכנראה קיים אצל מי שגולש דרך נטפרי, הם כנראה מזהים את זה כאילו זה אותו גולש, אם יש מישהו שמכיר עובד בכיר במשרד הפנים ויוכל להעביר לו:
א. שיסדרו את התקלה שיוכלו להיכנס עם נטפרי.
ב. מדוע אי אפשר להירשם עם מספר כשר? הרי חברות רבות שולחות הודעת SMS במענה קולי,
אם יהיה אפשר להירשם הם ירוויחו שיהיו ביטולי תור רבים [כיום אי אפשר לבטל את התור בצורה נוחה]
אני חושב שזה 2 דברים שיעזרו מאוד
קיבלתי תגובה מנציב תלונות הציבור על פנייה בעניין ביטול תורים ופתיחת חשבון לבעלי טלפון כשר
צפה בקובץ המצורף 1286109
ניסיתי גם לא בנטפרי, עדיין לא עובד...מי שגולש דרך נטפרי
אאל"ט ניתן לגשת ללישכה שבאזור מגוריכם ללא תור ע"מ להנפיק ת.ז.מה אם הנפקת תעודת זהות ? למה בזה לא מטפלים כמו שמטפלים בדרכונים , אין תורות פנויים בכלל לתעודת זהות גם לא לעוד 3 חודשים יש מישהו שיכול להעביר את זה לשר ארבל?
אאל"ט אין אפשרות כזאת !אאל"ט ניתן לגשת ללישכה שבאזור מגוריכם ללא תור ע"מ להנפיק ת.ז.
ב"ש
שמעתי היום את כבוד השר מתראיין ואומר שחוץ מת"א בכל שאר הלשכות לא היה לחץ
ומי שמתכונן ללכת ללשכה בירושלים מחר היא נסגרת בשעה 13:00 לכבוד סגירת הכבישים ליום ירושלים
אתמול אחה"צ בירושלים היה קצר מאוד, המתנה של 10 דקותמישהו היה היום בירושלים? שואל לא בשבילי,
אלא בשביל חבר מאשקלון שרוצה לבוא במיוחד בשביל זה.
יש לו מה לבוא? כמה זמן ההמתנה הממוצע בתור?
באילו שעות התור הכי קצר?
אשמח לתשובה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: