שלוחה ?0768870570
זה אומר שזה עדיין לא הגיע לסניף הדואר [זה איפשהו תקוע אפשר לנסות לשלוח פניה לדואר ישראל שיבדקו מה עם זה]-עשיתי לפני כחודש דרכון
ובאתר של דואר ישראל מופיע לי לפי מס' מעקב כך:
מתי זה יבוא אלי ?
והאם יש אפשרות לאסוף את זה בכוחות עצמי כבר היום ?
צפה בקובץ המצורף 1385066
לא בטוח,זה אומר שזה עדיין לא הגיע לסניף הדואר [זה איפשהו תקוע אפשר לנסות לשלוח פניה לדואר ישראל שיבדקו מה עם זה]-
צור קשר | דואר ישראל
דף צור קשר של דואר ישראל. שירות לקוחות, 171. שירות הלקוחות של דואר ישראל ישמח לעמוד לשירותכם בצ'ט, פנייה מקוונת, אתר הדואר, טלפון 171 בנוסף, לרשותכם תשובות לשאלות נפוצותisraelpost.co.il
אבל אם זה היה מגיע לדואר זה היה אמור להופיע במעקבלא בטוח,
אני קיבלתי הודעה שהדרכון הועבר לדואר ביום רביעי/חמישי
שבוע אח"כ ביום שלישי קיבלתי את הדרכון
זה מופיע באתר של דואר ישראל שהחבילה התקבלה ותעבור להמשך טיפול, זה כבר נמצא ביחידת דואר(מיון) ומשם זה צריך לצאת עם שליח.אבל אם זה היה מגיע לדואר זה היה אמור להופיע במעקב
כן, התכוונתי שזה לא הגיע לדואר היעד אלא עדיין במיוןזה מופיע באתר של דואר ישראל שהחבילה התקבלה ותעבור להמשך טיפול, זה כבר נמצא ביחידת דואר(מיון) ומשם זה צריך לצאת עם שליח.
אם הדואר לא קיבל את הדרכון בכלל, יופיע אין נתונים על דבר הדואר
@טכנאית רפואית , יש לי את אותה בעיה, האם מצאת פתרון לזה?זה לא נותן לי להתקדם, אני מקישה כל הזמן את התווים והוא הוא נותן לי תווים אחרים להקיש.
צפה בקובץ המצורף 1374541
לא@טכנאית רפואית , יש לי את אותה בעיה, האם מצאת פתרון לזה?
יש לך נטפרי? אולי זה קשור? מה יכול להיות?
כן,יש לך נטפרי? אולי זה קשור? מה יכול להיות?
באחד האתרים כתבו שצריך לבטל חוסם פרסומות ואכן כך עשיתי ואז הצלחתי להיכנס ולקבוע תור.זה לא נותן לי להתקדם, אני מקישה כל הזמן את התווים והוא הוא נותן לי תווים אחרים להקיש.
צפה בקובץ המצורף 1374541
איך מבטלים חוסם פרסומות?באחד האתרים כתבו שצריך לבטל חוסם פרסומות ואכן כך עשיתי ואז הצלחתי להיכנס ולקבוע תור.
נ.ב. יש תורים מאוד רחוקים, האם יש טעם לנסות בסניף בני ברק לבוא ללא תור בשביל הנפקת ת.ז. ראשונה, מישהו ניסה לאחרונה?
בתודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: