תווים חתוכים זה ככה בשיר לא? ניגנתי על פי השירמקוטעת הכוונה תווים חתוכים ולא מחוברים.
כבד הכוונה מעצם היותו שיר רגש הוא דורש יותר קלילות כדי לאזן.
תקן אותי אם אני טועה אשמח לתקן
תווים חתוכים זה ככה בשיר לא? ניגנתי על פי השירמקוטעת הכוונה תווים חתוכים ולא מחוברים.
כבד הכוונה מעצם היותו שיר רגש הוא דורש יותר קלילות כדי לאזן.
אפשר ליצור פלייבק כזה, השאלה מהו התקציב. ניתן לפנות בפרטי.למי שיש אשמח שיפנה אלי ב:0527110490
תודה מראש!
אם עוד לא השגת, אשמח להפנות אותך לשתי פלייבקסטיות שכבר עשו, (_פני באישי)למי שיש אשמח שיפנה אלי ב:0527110490
תודה מראש!
כששמעתי אותו לראשונה גם אני חשבתי כך.לא הייתי אומרת שמנגינה של השיר הזה משהו---
בעיניי הוא עבר ונכנס רק בגלל השילוב המעניין של ישי ריבו עם שטיינמץ
אם זה רק דוגמיות, אולי לפרסם אותן כאן?יש לי כמה דוגמיות, תביאי לי את המייל שלך אני אשלח לך בל"נ
אשמח לדוגמא ומחיר, תודה.אם תרצה אוכל להכין לך בלי נדר בעזרת השם משהו פשוט יחסית באורגן שלי (כי אני לא כזה מקצועי )לשיר משכני של שלמה כהן
אני עושה בחינםאשמח לדוגמא ומחיר, תודה.
בבקשה דוגמא קטנה שעשיתי לנסיון תגיד לי האם הכיון בסדר מבחינתך וכואשמח לדוגמא ומחיר, תודה.
ראשית כל אני מאוד מודה על טוב ליבך, זה לא מובן מאליו!בבקשה דוגמא קטנה שעשיתי לנסיון תגיד לי האם הכיון בסדר מבחינתך וכו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: