[/QUOTE]הכוונה שהפלייבק הזה מתנגן בסולם לה מינור
וכך למשל מי שלומד ומתאמן בסקסופון יהיה לו יותר קל
של שלמה כהן?אני צריכה בדחיפות פלייבק של השיר הביאני המלך חדריו
תודה רבה
לא הבנתי מה כוונתך "מקוטעת"בעיני מושלם! חוץ מתיקון קטן, מנגינת הפתיחה (24-50) והסיום (5:54 עד הסוף) אמורה להיות חלקה יותר ולא מקוטעת, מה שלטעמי מכביד על השיר שגם ככה כבד.
אהבתי מאוד את הביצוע והמעברים!
טוב תאמת חסר גם חלק מהקולות השניים של הכינורות כמו שיש בשיר המקורי למרות שגם ככה זה יפה אבל בכל זאתבעיני מושלם! חוץ מתיקון קטן, מנגינת הפתיחה (24-50) והסיום (5:54 עד הסוף) אמורה להיות חלקה יותר ולא מקוטעת, מה שלטעמי מכביד על השיר שגם ככה כבד.
אהבתי מאוד את הביצוע והמעברים!
יש לך דוגמיות פלייבקים שעשית דרך תוכנות וכו כמו שכתבת שאני יוכל לשמוע במה מדובר?נשמע מעולה יחסית לקורג..
הייתי ממליצה להשתדרג ולעבור למשהו קצת יותר איכותי..
להתחיל לבנות פלייבקים דרך תכנות וכלים דגומים וירטואליים
זה ישדרג לכם את הפרויקטים והכי חשוב תוכלו להרוויח (כי ביננו על שלושה דברים העולם עומד ועל הכסף הוא טס......!)
אין לך משהו בפורמט mp3?אני יכולה לשים פה משהו שעשיתי דרך מה שנקרא מידי (MIDI)
ולא איכפת לי שישתמשו בו כי הוא מכוער לגמרי, אבל הוא נותן לך להבין מה זה אומר בגדול :
הדבר המצורף הוא הפלייבק מידי הראשון שעשיתי והוא בסולם לה מינור
בונים את התופים דרך תוכנת מחשב שפשוט הופכת את הכל לנורא ברור ואחר כך את הבס ואחר כך את ההרמוניה
שמעתי פלייבקים שלהםלי אין אתר פלייבקים (אולי יום אחד עוד מלא זמן...)
אבל אפשר לחפש בגוגל את אסתי אסבן ושם הפלייבקים הם כולם במידי והם מהממים...
יש גם את אלעד דויטש
כמו בשיר המקוריאלוף אתה
מהמם
שוב פעם "דו מינור" ועולה בהמשך ל"רה מינור"
תודה
לא הבנתי מה כוונתך "מקוטעת"
ומה כונתך "כבד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: