אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.

דגאיש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
קצת דחוף.

אם אפשר באישי
2 שירים באנגלית:
aveirah song
chumrah song

בג'מבו מייל.
תודה מראש.

בציניות

משתמש מקצוען
נכתב ע"י בציניות;n5072610:
מישהו יודע אם שוחררו לציבור עוד חלקים מהאירוע של מסילה, עם מקהלת מלכות, אברימי רוט ותזמורתו של יואל דיקמן?
יש לי את מחרוזת שירי חב"ד ומחרוזת בעלז. יש עוד? מישהו יכול להעלות?

נכתב ע"י זבולוןזבובי;n5072819:
יש מחרוזת עולם הישיבות עם קטע של דו שיח כינורות מדהים.
יש לי את זה אבל אני לא מצליח להעלות.
אולי מישהו אחר שיש לו את זה יתנדב

רק גירת אותי יותר... מי באמת יכול להעלות? אבל לא בדרייב, כיוון שזה ציבורי ונחסם בנטפרי, תודה.
למצער, גלו נא לי רק היכן זה נמצא או מהיכן אפשר להוריד, אנסה לבד, בתקוווה שלא אזדקק.

b12345

משתמש פעיל
המשתמש נחסם

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]יענקי ברוין [/FONT]עם מקהלת 'מלכות': 'שומע תפילה'
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]כמו עוד רשימת טאלנטים ואמנים ארוכה שגדלו בחממת אימפריית הניגון היהודי – מקהלת 'מלכות', גם חבר המקהלה יענקי ברוין פותח בקריירת סולו ומשיק סינגל ראשון משלו, יחד עם מקהלת מלכות, לקראת השנה החדשה. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]את דרכו המוזיקאלית החל ברוין בתעשיית האולפנים, כששמו חתום על ההפקות מהגדולות ביותר במגזר, כטכנאי, כמפיק וכמעבד. לפני כשנה לוהק ברוין למקהלת מלכות, כשעד מהרה הוא הפך להיות 'מהיושבים ראשונה במלכות'… כעת פותח ברוין בקריירת סולו, אך לא רק, שמו חתום גם על הלחן והעיבוד. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif] על העיבוד הקולי חתום פנחס ביכלר, המעבד והמנצח המלכותי. [/FONT]

1

בבקשה ובשמחה

1f448
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]בגמבומייל[/FONT]
1f449

1f448
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]בדרייב[/FONT]
1f449

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]החזן יעקב למר בקונצרט בלובלין: 'אלוקיי'[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]בקונצרט לציון 700 שנה לקהילה היהודית של לובלין, ביצע החזן יעקב למר את אחת הקלאסיקות האדירות של עולם החזנות - 'אלוקיי', של החזן יוסל'ה רוזנבלט ז"ל. [/FONT]

1

בבקשה ובשמחה

1f448
1f449

1f448
1f449

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]בחורים חסידי סאטמר בקומזיץ עם נערים מישיבה לקירוב[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]מוצאי שבת ראשון של חודש אלול, בחורי ישיבה חסידי סאטמר התאספו עם נערים תלמידי ישיבה לקירוב – וצלילי השירה היהודית חיברו בין הלבבות.[/FONT]

1

בבקשה ובשמחה

1f448
1f449

1f448
1f449

[FONT=arial, helvetica, sans-serif] החידוש של מור אלקיים: רפאני [/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]שנת 1999 הוציא הזמר איציק קלה את אלבומו 'תסתכלי לי בעיניים' כאשר רצועה מספר 6 באלבום היא מה שהפך לנכס צאן ברזל עם השנים: רפאני [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]היום, 18 שנים אחרי, הזמר והפייטן מור אלקיים מחדש את השיר בצורה מדהימה כשברקע העיבוד של אילן לב, מי שהיה אחראי לעיבוד המקורי והמרגש. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]מור אלקיים שגדל בבית מוזיקלי בדרום הארץ, בנו של ג'קי אלקיים פייטן מוערך מאוד ברחבי הארץ והעולם, משקיע את זמנו בהעברת רזי המוסיקה לדור הבא דרך שיעורים, סדנאות והרצאות בהם הוא מלמד ילדים, נערים ואף מבוגרים את סודות הפיוט והשירה העכשווית. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]אלקיים מתמרן בין לימודי המקאמים והסלסולים הערביים בהצלחה רבה. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]יפה קול ומיטיב נגן: כך נקרא ספרו המדהים של מור אלקיים שזוכה להערכה רבה מצד גדולי המוזיקאים, שם מור מסביר לפרטי פרטים את צורת השירה, ההגשה ושיטות לפיתוח קול. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]הבנתו המצוינת בשירה מתבטאת בחידוש 'רפאני' שהביצוע שלו לא מבייש את המקור.[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]
1
[/FONT]

בבקשה ובשמחה

1f448
1f449

1f448
1f449

[FONT=comic sans ms, sans-serif]מוזיקה מכל הלב[/FONT]

זבולוןזבובי

משתמש רשום
נכתב ע"י בציניות;n5075316:
רק גירת אותי יותר... מי באמת יכול להעלות? אבל לא בדרייב, כיוון שזה ציבורי ונחסם בנטפרי, תודה.
למצער, גלו נא לי רק היכן זה נמצא או מהיכן אפשר להוריד, אנסה לבד, בתקוווה שלא אזדקק.

יש לי נט פרי ובכותרות אני רואה איך אפשר לראות את זה אבל לא בנטפרי אולי מישהו אחר יכול להרוד ולהעלות.
כדאי לכם זה מדהים.

התותח

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה

קבצים מצורפים

• מונה חושף - ככה נשמע הלהיט הבא של שוואקי לר'ה.mp3
    6.1 MB · צפיות: 28

Pencil

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י בציניות;n5072610:
מישהו יודע אם שוחררו לציבור עוד חלקים מהאירוע של מסילה, עם מקהלת מלכות, אברימי רוט ותזמורתו של יואל דיקמן?
יש לי את מחרוזת שירי חב"ד ומחרוזת בעלז. יש עוד? מישהו יכול להעלות?
לרגל יום ציון פרוץ מלחמת העולם השנייה, בי"ז אלול תרצ"ט, קבלו את גרסת מקהלת 'מלכות' והתזמורת הסימפונית של יואלי דיקמן, עם שירתו של אבריימי רוט ללחן המרטיט שחיבר בעל המנגן לבית מודז'יץ בנסיעתו האחרונה ברכבת בואכה המשרפות

http://www.jdn.co.il/video/881246

https://drive.google.com/open?id=0B5...VE4TlNaZ2ptclU

שיינדי אייזנבך

מנהלת 'מכון שי' המרכז להכשרה לאבחון ייעוץ וטיפול
מנוי פרימיום
אם מישהו יכול להעלות את הביצוע של מקהלת מלכות & זאנוול ווינברגר של הנגון של ר' בן ציון שנקר ז"ל (ממקומך)

b12345

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]78 שנה לפרוץ השואה האיומה: ביצוע מרגש לשיר 'אני מאמין'[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]את מנגינת הנצח של העם היהודי 'אני מאמין', חיבר בעל המנגן לבית מודז'יץ רבי עזריאל דוד פאסטאג, בנסיעתו האחרונה ברכבת בואכה המשרפות בטרבלינקה, שעה קלה טרם עלותו על המוקד על קידוש ה', הי"ד. [/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]לרגל יום ציון פרוץ מלחמת העולם השנייה, בי"ז אלול תרצ"ט, קבלו את גרסת מקהלת 'מלכות' והתזמורת הסימפונית של יואלי דיקמן ללחן המרטיט, עם שירתו של אברימי רוט, מתוך מחרוזת מודזי'ץ - הרביעית בסדרת 'קהילות הקודש', הסדרה החושפת צוהר לנגינת חצרות החסידות וקהילות ישראל. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]הפרויקט המוזיקאלי נחשף לראשונה בדינר 'מסילה' לכלכלה נבונה בהפקת ישראל מרנשטיין. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]הפקה מוזיקאלית של עוזר דרוק. עיבוד קולי וניצוח של פנחס ביכלר. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]מקהלת הילדים 'קול הנערים' בניצוחו של נפתלי פולק. [/FONT]

0

בבקשה ובשמחה

1f448
1f449

1f448
1f449

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]"עוד יזכור": רצועה נוסטלגית מתפילות הימים הנוראים לזכרו של ראש הישיבה [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]הרב משה מרדכי חדש זצ"ל[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]ממש לפני כחודשיים מלאה שנה להסתלקותו בחטף של ראש ישיבת 'אור אלחנן' הרב משה מרדכי חדש זצ"ל, ובימים אלו בפרט ימי הרחמים והסליחות הלב מתמלא בגעגוע עז לדמותו ולרושם העז אותו הותיר על תלמידיו ושומעי לקחו, והם מגישים יצירת מופת מרטיטה לזכרו "עוד יזכור". [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]ראש הישיבה זצ"ל היה משמש כחזן בימים הנוראים, קולו הזך והטהור היה נישא בהיכל הישיבה וממיס את הלבבות, וכשהיה מגיע בתפילת מוסף ל"חמול על מעשיך" או אז הלבבות היו נשברים ומתפרקים לשמע הלחן המיוחד של ר' יצחק הוטנר זצ"ל שהולבש במתק רב על המילים הכ"כ מיוחדות הללו "…ותשמח במעשיך". [/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]אם יצא לכם לדבר עם בחור או בוגר מישיבת אור אלחנן, תופתעו לגלות כי זוהי גולת הכותרת של תפילות הימים הנוראים, שם בדיוק בנקודה ההיא יש התעוררות תשובה מיוחדת כזו שמשפיעה למשך כל השנה כולה. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]כדי להעביר את האווירה הקדושה והנוסח המיוחד לקהלים נוספים, נכנס אל האולפן הבעל תפילה הרב שייקה גרינשפן המכהן כראש רשת הכוללים "נרו יאיר", כשהוא מצרף אליו גם את הבעל תפילה בוגר הישיבה הרב יצחק כהן והקליטו את היצירה המרגשת הזו לזכרו "עוד יזכור לנו".[/FONT]

0

בבקשה ובשמחה

1f448
1f449

1f448
1f449

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]האלבום החדש מבית יוסי גרין "ליל שישי"[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]האלבום החדש בסדרת SHADES OF GREEN, (שיידס אוף גרין) בו יוסי גרין מארח את שלמה שמחה ל"חמישה סדרים" (מחרוזות) ממיטב הלחנים של גרין לאורך השנים[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]על העיבודים וההפקה המוזיקלית רשום דני גרוס [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]האזינו לדוגמה[/FONT]

0

בבקשה ובשמחה

1f448
1f449

1f448
1f449

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]איציק דדיה – "ברכת הבנים" [/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]רגע לפני הימים הנוראים, משחרר איציק דדיה ביצוע מיוחד ליצירה 'ברכת הבנים' של אוהד מושקוביץ. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]המילים הקדושות מתוך הברכה אותה מברך כל הורה את ילדיו בערב יום הכיפורים: [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]"שייתן בליבך אהבתו ויראתו ותהיה יראת השם על פניך כל ימי חייך" נוגעות בלב כל אחד ואחת. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif] מתוך הופעה של איציק דדיה בחופה בליווי מוזיקלי של גרשון פריישטט והרכב כלי מיתר ייחודי.[/FONT]

0

בבקשה ובשמחה

1f448
1f449

1f448
1f449

[FONT=comic sans ms, sans-serif]מוזיקה מכל הלב[/FONT]

oriatedgi

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר בבקשה את "ונתנה תוקף" של שלמה כהן?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה