שיוף
כאחד שעוקב אחריך בנושא הזה ולא מהיום, אני חושב שיהיה סביר בהחלט לחשוד שאתה משווק של פרופסור סלומון. (ואולי גם בלי טובת הנאה, אולי התלהבת מאוד ממנו)וקצת מכוער להגיד שאני מקבל איזשהו טוב הנאה בלי לטרוח ללחוץ על הניק שלי ולראות את ההודעות שלי בנושא (החל מבירורים על הניתוח, תהליך ההחלמה וכו')
ולשקול האם אני מנסה לשווק את הדסה או שנותחתי שם ואני מקדיש מזמני לעזור לאנשים אחרים.
גילית את אמריקה...כאחד שעוקב אחריך בנושא הזה ולא מהיום, אני חושב שיהיה סביר בהחלט לחשוד שאתה משווק של פרופסור סלומון. (ואולי גם בלי טובת הנאה, אולי התלהבת מאוד ממנו)
מביא כל הזמן קישורים לאתר השיווקי שלו, ומהלל אותו בלי פרופורציות.
סלומון הוא רופא טוב מאוד בדיוק כמו שיש רופאים אחרים טובים מאוד, אני רק שואל את עצמי למה הוא עובד לשווק את עצמו כאן באתר כל כך קשה.
אני אישית פחות התרשמתי ממנו, ויותר התרשמתי מרופאים אחרים. אין לי כוח לפרט כי זה ארוך מאוד. רק אציין שאני מכיר אישית אחד שלא הכי מרוצה מהניתוח אצלו (וזה קורה לכולם).
כותב את זה לטובת המשתמשים:
אם אתם לא מקרה "חלק" (מספר נמוך, קרנית עבה) שאז כל רופא טוב ומומלץ עם ניסיון ממרפאה טובה (אסותא. לוינגר. הדסה.) יתאים לכם, (קדימה!)
אז תלכו לבדיקה בכל המכונים דלעיל, לרופאים הטובים ביותר שלהם (אני לא כותב שמות בכוונה) תתייעצו עם העסקנים הרפואיים הידועים, ותלכו עם מי שאתם מרגישים בנוח אתו ושיצר בכם אמון, הם אומרים לפעמיים דברים סותרים לגמרי, (אינטרסים, כסף) חשוב לשאול את השאלות הנכונות, להסתכל בעיניים ולשאול על הסיכונים, וללכת אחרי השכל (המלצות אמתיות ממקרים דומים) והלב (אינטואיציה פנימית)
אל תלכו סתם אחרי המלצות ממקרה אחד או שתיים שעושים הרבה רעש.
לגיטימי. כשזה עובר גבול מסוים, מותר לחשוד.אני ממליץ עליו מפורשות באופן נלהב כי בהחלט התלהבתי מהמקצועיות שלו
האתר שלו נועד למשוך לקוחות. בעיני זה לא סיבה להעדיף אותו על אחרים, אבל זה אולי עניין של השקפה(ובנוסף לזה יש באתר שלו תשובות לכמעט כל השאלות)
וזה מעלה שלו על אחרים - בעיני.
לא, וכל הכבוד לך! אבל אפשר לעזור גם בלי לשלוח באופן קצת מוגזם בעיני לרופא מסוים, יש עוד.זה מטרת הפורום, שאנשים ייתנו מהנסיון שלהם לאחרים.
יש לך בעיה עם זה?!
כתבתי בדיוק ההפך שהוא רופא טוב ומעולה כמו עוד רופאים במקומות אחרים (שהרגשתי שהם יותר אמינים בעיני), אני לא מעונין לפרט, אם הייתי חושב שהוא לא טוב הייתי מפרט.רוצה לטעון שהוא רופא דפוק?! - בכבוד!
רק תפרט שנדע ממה להיזהר ואל תכתוב ארוך מידי...
הכול בסדר גמור,(סליחה אם יצא לי קצת תוקפני)
אני ממליצההאם אתם יכולים להמליץ על קר לייזר?
אני כמעט לא רואה את השם שלהם כאן
ודווקא מבחינת זמינות במרפאה בת"א הם מאד זמינים
למה לקחת סיכון, כשרואים מטושטש כל הריכוז יורד.ובינתיים אני אכן רואה מטושטש, אבל לא נראה לי עד כדי לא לנהוג, רק חוששת אם זה בעייתי
את צודקת, רק מענין אותי איך אחריםלמה לקחת סיכון, כשרואים מטושטש כל הריכוז יורד.
לאהאם הטיפות זה משהו יקר?
אפשר לתפקדתכלס אפשר לתפקד בתקופה הזו? -בית / עבודה
ולעבוד על המחשב?
לי אמרו שבוע מחלה -השאלה אם זה בסוף חודש ( או אולי אפילו יותר..)?
אני עשיתי בקאר ומרוצה ממשהאם אתם יכולים להמליץ על קר לייזר?
אני כמעט לא רואה את השם שלהם כאן
ודווקא מבחינת זמינות במרפאה בת"א הם מאד זמינים
לא יודעת למה רשמו שלא, אולי זה תלוי ביחס של כל אחדהאם הטיפות זה משהו יקר?
היי נחמי,אני מעוניינת, תוכלי לשלוח לי הודעה פרטית?
לגיטימי. כשזה עובר גבול מסוים, מותר לחשוד.
האתר שלו נועד למשוך לקוחות. בעיני זה לא סיבה להעדיף אותו על אחרים, אבל זה אולי עניין של השקפה
לא, וכל הכבוד לך! אבל אפשר לעזור גם בלי לשלוח באופן קצת מוגזם בעיני לרופא מסוים, יש עוד.
למשל, 2 היועצים הרפואיים ששאלתי לא שלחו אותי לסלומון ושלחו שתיהם ל2 רופאים ידועים אחרים, נכון, זה לא אומר בכלל שסלומון לא טוב, זה רק לפרופורציות.
כתבתי בדיוק ההפך שהוא רופא טוב ומעולה כמו עוד רופאים במקומות אחרים (שהרגשתי שהם יותר אמינים בעיני), אני לא מעונין לפרט, אם הייתי חושב שהוא לא טוב הייתי מפרט.
הכול בסדר גמור,
אגב, אם היית מקרה גבולי שאחרים סירבו וסלומון אישר, מסקרן אותי מה הנתונים של המספר במשקפיים, עובי הקרניות, גודל האישון, וקוטר הטיפול של הניתוח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: