שאלתי את השאלה באסותא, ואמרו שזה נכון - 3 חודשים אחרי ניתוח צריך לשים טיפות סטרואידים וזה יכול להיות תופעת לואי1. מישהו יודע האם יש קשר בין ניתוח להסרת משקפיים לפזילה?
יצא לי להיפגש עם מישהי שאחרי הניתוח שמתי לב שיש לה פזילה קטנה. אני לא זוכרת האם היה לה את זה לפני עם המשקפיים.
בנוסף, בכל הסרטונים של כאלה שעברו את הניתוח, רואים שהעיניים שלהם לא ממוקדות, מעט פוזלות אפילו.
איך קבעת אצלה ב7000??? אני במכבי זהב ששווה למאוחדת עדיף (שהקופה לא מממנת כלום) והציעו לי 8000+1000 סה"כ 9000 (אסותא + בכר)אני גם עכשיו קבעתי אצלה
מאוחדת עדיף (אין לי זמן לחכות חצי שנה עד שהשיא יחול) עולה לי קרוב ל 7000, מקוה ששווה את זה, ניתוח שיוף
חברה שלי גם עשתה אצלה, עברה ממאוחדת לכללית, ואז עלה לה משמעותי פחות כי שם לא משלמים תוספת על בכר, וחיכתה חצי שנה עד שהיה לה ביטוח גבוה יותר, יצא לה סביבות 4,000 ש"ח
לחברתי הסכימו במכבי לפני כמה שנים, אבל באותה תקופה אני ביקשתי גם ולא הסכימו לי...תודה.
התכוונתי האם מישהו מכיר קופה שתסכים להתגמש ותמורת התחייבות להישארות בעתיד, לממן כבר עכשיו.
לאיזה ניתוח? אולי את מדברת על לאסיק?שאלתי את השאלה באסותא, ואמרו שזה נכון - 3 חודשים אחרי ניתוח צריך לשים טיפות סטרואידים וזה יכול להיות תופעת לואי
איך קבעת אצלה ב7000??? אני במכבי זהב ששווה למאוחדת עדיף (שהקופה לא מממנת כלום) והציעו לי 8000+1000 סה"כ 9000 (אסותא + בכר)
לחברתי הסכימו במכבי לפני כמה שנים, אבל באותה תקופה אני ביקשתי גם ולא הסכימו לי...
לא, אני מדברת על הPRK (שיוף)לאיזה ניתוח? אולי את מדברת על לאסיק?
מוזרלא, אני מדברת על הPRK (שיוף)
וזו הצעת מחיר מיום שישי האחרון...
הם מתמחרים לכל אחד בצורה שונה?
תוכלי לבדוק לי מה כתבו לך במחיר?מוזר
תקפיצי לי מאוחר יותר, אבדוק בדיוק איך חישבו לי
רשמה לי ככה:תוכלי לבדוק לי מה כתבו לך במחיר?
תודה
???אשמח לסיכום,
איפה הכי מומלץ באזור המרכז לעשות ניתוח לייזר,
למי שמבוטח בקופת חולים מאוחדת שיא?
ומה בערך התווך מחירים?
דוקטור סלומון נשאל על כך באתר שלו וכתב שכאבי ראש אינן תופעות לוואי של הניתוח.שאלה דחופה!!!
יש קשר בין הסרת משקפיים למיגרנה?
אני חודשיים אחרי הניתוח ובחודש האחרון שלש פעמים התקף חזק מאוד של מיגרנה.
מוכר למשהוא???
אצל איזה רופא נותחת?אני במכבי, ולא חיכיתי בכלל.
הניתוח עלה לי 4,500.
נותחתי ב'עין טל הדסה' בירושלים, והגעתי לביקורות בתל
ד"ר שרה סלע.אצל איזה רופא נותחת?
מרוצה?ד"ר שרה סלע.
מאוד.מרוצה?
הטיפות זה אחד הדברים הכי חשובים לשמירה על עיןאני לא מקפידה עם טיפות אחרי הניתוח.
ופתאום העין שלי התחילה לכאוב ולדמוע. אני גם מצוננת
זה קשור?? אמור להדאיג?
הטיפות מאד חשובות!אני לא מקפידה עם טיפות אחרי הניתוח.
ופתאום העין שלי התחילה לכאוב ולדמוע. אני גם מצוננת
זה קשור?? אמור להדאיג?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: