מי שרוצה את המחיר הזול ביותר-למישהו יש הסבר למה למכבי שלי יוצא בקר לייזר ניתוח לאסיק רק 1000 ש"ח?
זה לא אמור להיות יותר יקר מה PRK???
בשאר הקופות המחיר די דומה בשתי הניתוחים...
לא נראה לי שיש עניין.האם יש ענין להוסיף 1200 ש"ח באסותא בשביל פרופסור בכר?????????
או בהדסה 1500 ש"ח בשביל פרופסור סלומון???????
גם אותי מאד מעניין לשמוע מה ההשלכות לגבי היובש אחרי ניתוח PRKיש לי יובש בעינים כתוצאה מהרכבת עדשות מגע רכות במשך שנים...
הבנתי שהניתוח גורם ליובש, וזה קצת מלחיץ אותי
האם היובש עובר? מחמיר?
יש פה משהו שעבר ניתוח עם יובש (מראש) ?
היה לי בדיוק כמו שאת מתארתיש לי יובש בעינים כתוצאה מהרכבת עדשות מגע רכות במשך שנים...
הבנתי שהניתוח גורם ליובש, וזה קצת מלחיץ אותי
האם היובש עובר? מחמיר?
יש פה משהו שעבר ניתוח עם יובש (מראש) ?
תראי מה כתבתי בהודעה מעלגם אותי מאד מעניין לשמוע מה ההשלכות לגבי היובש אחרי ניתוח PRK
תודה! אפשר לשאול אצל מי נותחת?תראי מה כתבתי בהודעה מעל
עשיתי את הprk
שטרסמן ממכון עינייםתודה! אפשר לשאול אצל מי נותחת?
בעיקרון אין קשר.1. מישהו יודע האם יש קשר בין ניתוח להסרת משקפיים לפזילה?
יצא לי להיפגש עם מישהי שאחרי הניתוח שמתי לב שיש לה פזילה קטנה. אני לא זוכרת האם היה לה את זה לפני עם המשקפיים.
בנוסף, בכל הסרטונים של כאלה שעברו את הניתוח, רואים שהעיניים שלהם לא ממוקדות, מעט פוזלות אפילו.
זה נכון או שאני מדמיינת?
אני גם עכשיו קבעתי אצלההאם יש ענין להוסיף 1200 ש"ח באסותא בשביל פרופסור בכר?????????
או בהדסה 1500 ש"ח בשביל פרופסור סלומון???????
אתה יכול לעשות את הניתוח בכל זמן נתון.מישהו מכיר דרך לעשות ניתוח לייזר בלי לחכות חצי שנה לוותק (תמורת התחייבות להישאר בביטוח לשנה \ שנתיים)???
אני פשוט צריך את זה דחוף!!!!!!
לא נראה לי...תודה.
התכוונתי האם מישהו מכיר קופה שתסכים להתגמש ותמורת התחייבות להישארות בעתיד, לממן כבר עכשיו.
אצלנו כמה שבררנו חייביםתודה.
התכוונתי האם מישהו מכיר קופה שתסכים להתגמש ותמורת התחייבות להישארות בעתיד, לממן כבר עכשיו.
עשית את הקשה או הקל?משתפת מקווה שיעזור...
גם אני בררתי הרבה איפה לעשות היה לי מספר 11פלוס וגם מעט צילינדר ובסוף הוחלט על אסותא (אני במכבי)
עשיתי ביום ראשון השבוע את הניתוח PRK
ב3 ימים הראשונים היה נוראאאא
אבל ממש בתחילת היום הרביעי הרגשתי מצוין
עדיין לא הורידו לי את העדשות (מחר) ואני רואה ממש טוב יחסית אמנם מעט מטושטש אבל בכללי מרגישה מצוין ומתפקדת
לא מרגישה יובש בעיניים ולא כלום!!!
מציק לי לשים את הטיפות ולא מבינה למה צריך
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: