קייר לייזר בתל אביב. (אבן גבירול 30)באיזה סניף שלהם?
קייר לייזר בתל אביב. (אבן גבירול 30)באיזה סניף שלהם?
נותחנו אצלו שתי אחיות, שתינו PRK מספרים מעל שמונה.יש למישהו מידע על ד"ר דומניץ מקר לייזר?
בררתי אצל רופא עיניים ותיק מאוד לא זוכרת את שמו..מישהו?
א. אני גם שאלתי. יש להם בדיקות לדעת אם המספר יציב , ובודקים גם את הלחץ בעין אם היא לא עוברת איזה שינוי..אין לי כח לעבור על כל האשכול, ויש לי 2 שאלות:
א. האם זה נכון שלא ממליצים לנשים בגיל הםוריות לעשות את הניתוח כי המספר עלול לעלות בהריונות/לידות?
ב. המספר שלי כרגע קרוב למינוס 11 עם צילינדרים בשתי העיניים. יש מישהו שיסכים בכלל לנתח אותי, או שאבוד מראש?
ב. יש לי מספר 11 מינוס עם צילינדר ובאסותא אופטיק אמרו לי שאפשר-אני עושה בעזרת השם השבוע-PRKאין לי כח לעבור על כל האשכול, ויש לי 2 שאלות:
א. האם זה נכון שלא ממליצים לנשים בגיל הםוריות לעשות את הניתוח כי המספר עלול לעלות בהריונות/לידות?
ב. המספר שלי כרגע קרוב למינוס 11 עם צילינדרים בשתי העיניים. יש מישהו שיסכים בכלל לנתח אותי, או שאבוד מראש?
בררת בלוינגר או שמלכתחילה הלכת לאסותא?ב. יש לי מספר 11 מינוס עם צילינדר ובאסותא אופטיק אמרו לי שאפשר-אני עושה בעזרת השם השבוע-PRK
מלכתחילה הלכתי לאסותאבררת בלוינגר או שמלכתחילה הלכת לאסותא?
בלוינגר גם אפשרי אפילו במספרים גבוהים יותרבררת בלוינגר או שמלכתחילה הלכת לאסותא?
שתי אחיות שלי נותחו אצלו הוא מעולה ממש.יש למישהו מידע על
פרופ' אור קייזרמן
מ"קייר לייזר"
מישהו נותחה ניתוח לאסיק ?שתי אחיות שלי נותחו אצלו הוא מעולה ממש.
הראשונה נותחה אצלו והשניה ביקשה דוקא אותו..
שתיהן נותחו lasikמישהו נותחה ניתוח לאסיק ?
האם הוא אמר שיתכן ותישאר מס' קטן ?
עשיתי באסותא שבוע שעברמלכתחילה הלכתי לאסותא
איזה סוג ניתוח עשית ?אני עשיתי ניתוח לפני כ 12 שנה, המספר חזר אומנם קטן ל 1, אבל הפריע בהגיגה וכדו', עשיתי תיקון בעין אחת, ולא כ"כ מרוצה אני לא רואה טוב מקרוב, יש לי כאבים בעין ממאמץ לפעמים, רואה מצוין מרחוק. לא חושב שאני יעשה תיקון גם בשנייה. מישהו גם נתקל בבעיה הזו?
PRKאיזה סוג ניתוח עשית ?
ואיזה מספר היה לך ?
והאם אמרו לך שיתכן וזה יחזור ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: