Revi-רוי
משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נשמע שם של מתאגרף , לא מנתחדויד סמגד'ה
נשמע שם של מתאגרף , לא מנתחדויד סמגד'ה
אני עשיתי אצל ד''ר רוטנברג היה מדהיםאשמח לשמוע מניסיון אישי המלצות על מנתחים ב"עיניים".
אני עשיתי אצל ד"ר רוזנבאום ממש נהניתיאשמח לשמוע מניסיון אישי המלצות על מנתחים ב"עיניים".
המספר שלה 0555696084לא, אורלי
את המספר שלה היה לי רק שהיא לא ענתה....המספר שלה 0555696084
רק מגיל 18 נותניםבאיזה גיל מומלץ \ מותר לעשות לייזר בעיניים?
על המוצר כתוב שהוא ללא חומר משמר (מה שבטיפות הרגילות לא כתוב)פתרון למחיר טיפות עיניים סיסטיין - הוזלה של 50%
המוצר שבקישור להלן (טיפות סיסטיין) מכיל 30 אריזות יומיות, סה"כ 21 מ"ל, כפול מבקבוקון רגיל המכיל רק 10 מ"ל
(זהו בדיוק אותו מוצר שבבקבוקון). - אפשר למלאות בקבוקון ריק של סיסטיין בתכולת אריזות אלו
התוצאה: במקום לשלם כ-70 ש"ח ל-10 מ"ל. שילמת רק 30 ש"ח לאותה הכמות.
אני שאלתי את אסותאעל המוצר כתוב שהוא ללא חומר משמר (מה שבטיפות הרגילות לא כתוב)
ידוע לך מנסיון האם זה באמת משנה?
חברה שלי עשתה אצלו לפני חודש, הייתה מרוצה, בעלה עשה אצל בכר, היא לא ראתה הבדל.קבעתי תור באסותא אופטיק
לד"ר יואב נחום.
מישהו פה מכיר?
אשמח מאד להמלצות, ירגיע אותי מאד.
תודה רבה
היא אמרה לי שעלה באזור ה 4500, 5500, תלוי איזה סוג, על בכר לא רצו ממנה תוספת, אבל זה היה לחכות הרבה זמן.יש מישהו שיודע מה העלות ללקוחות מאוחדת עדיף באסותא?
חבל..כבר כמעט השתכנעתי מכל המלויזרים לעשות את זה...עד המשפט הנוכחי...צריך למקד מבט לקרן הלייזר בגבורה ולשמוע את הפצפוצים של השיוף ואת הריח החרוך של הקרנית....
באמת חבל...חבל..כבר כמעט השתכנעתי מכל המלויזרים לעשות את זה...עד המשפט הנוכחי...
עכשיו כבר אין סיכוי.
חכמים היזהרו בתאורים מזויעים
מידע על ניתוח לייזרבאמת חבל...
כי זה פשוט לא נכון. לא ברור מאיפה הביאו את זה.
אני שמעתי רק את הקולות של הרופאה שדיברה איתי ועם האחיות והרחתי ריח של חומר חיטוי (בכל אופן חדר ניתוח...)
אני עשיתי באסותא אופטיק ת"אמידע על ניתוח לייזר
אצל מי?
מחיר?
זמן המתנה?
כאבים?
החלמה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: