גם אני.נחמה פורתא,
אני במקום 87 ברשימת ההמתנה בפרוייקט ברשות השידור
אין יאוש בעולם כלל.
זכיתי באופקים בהגרלה שהקבלן זה קבוצת י מ מ דרום ואין עליו שום מידע איך יוצרים איתו קשר גם בגוגל איך מידע אם למישהו יש מושג.
נידע בהמשךהשאלה איך אפשר לדעת מה אחוזי החרדים שזכו באזור.
איזה מקום הייתם כשהתקיימה הגרלה מעניין אותי כמה ביטלו.גם אני.
אין ייאוש!!!
זה בכל מקרה לא יהיה לך, כי הם רק בשלבי התכנון עוד לפני אישורים.תודה רבה אבל גם בזה יש רק מידע עליהם אבל לא מידע משלהם על התכניות או יצירת קשר
לשנוא!!!!!?????
האא ושכחתי פרט נוסף... [כחלק מפרסום חסדי ה'!!!!!]ב"ה ובסייעתא דשמייא, וחד משמעית בהרבה תפילות...
זכינו בהגרלה האחרונה
בישוב: אופקים
הקבלן הינו אפי קפיטול בע"מ
מספר הגרלה 2202.
תודה לך ה'!!!!!!!!
רק מלשמוע שההוא ועוד שלוש חברים שלו זכו שמההשאלה איך אפשר לדעת מה אחוזי החרדים שזכו באזור.
מועד ההגרלההאם אפשר למכור 7 שנים אחר מועד ההגרלה או אחר בחירת דירה?
כמה דירות בהגרלה הזו?יש משמעות למיקום של 70 בתור לחיפה?
7 שנים מיום ההודעה על הזכייה או 5 שנים מקבלת טופס 4האם אפשר למכור 7 שנים אחר מועד ההגרלה או אחר בחירת דירה?
כמה דירות בפרוייקט ???זאת אומרת 70 בהמתנה,,
זה אמור להיות בנינים גבוהיםאחותי זכתה באופקים בהגרלה מס 2196 של חברת נתיב
מישהו יודע איפוה זה יוצא באופקים?
מה המחיר שם בשוק החופשי כיום?
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: