אמן על ילדים שלי
משתמש פעיל
נו, אין באלי נגן סופר סטאר/המנגן/נגן בסגנון הזה ללא וו פי, או יש? אם יש שמישהו בבקשה יביא קישור.
תחליט אם אתה רוצה זול או איכותייש יותר זול מהאוזניות בלוטוס האלו?Baseus bowie e19 אוזניות אלחוטיות bluet' 5.3 בס גדול 12 מ
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
הנגנים עם האנדרואיד מגיעים בדר''כ עם וויפי, אם תרצה אני יכול לתת לך קישור לנגן עם וויפי ותנתק אותו באאוטנטנו, אין באלי נגן סופר סטאר/המנגן/נגן בסגנון הזה ללא וו פי, או יש? אם יש שמישהו בבקשה יביא קישור.
לא מצאתימשדר רגיל אין בנמצא?
תודה רבה.הנגנים עם האנדרואיד מגיעים בדר''כ עם וויפי, אם תרצה אני יכול לתת לך קישור לנגן עם וויפי ותנתק אותו באאוטנט
בבקשהתודה רבה.
אשמח שתתן קישור לנגן האנדרואיד הכי טוב שאתה מכיר באלי. והאם אפשר גם, תגיד לי איפה יש בביתר מוקד ניתוק של אאוט-נט/מוקד אחר לחסימות נגנים לאינטרנט , בביתר
מקווה שיש כאן גם במידה שלויש למישהו קישור לחולצות לבן בגיל 11 שרוול קצר אבל עם דוגמאות שמתאימות לחיידר?
לא כיתובים באנגלית דמויות וכאלו
המון תודה לכולם
הבן שלי עולה לגן-ת"ת, וזה מרגש
אני מחפשת לו חולצות מתאימות
משתפת בקישורים טובים שמצאתי, מומלצים וזולים:
חולצות קיציות בנים:
90-170cm ילדי ילדה קצר שרוולים חולצות קיץ בני קיץ בגדים דק תינוק חולצות כותנה חולצות 2023 חדש קוריאני גרסה - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comקיץ 2024 תינוק חדש ילדים בנים אופנה נשיפה הדפסה שרוול קצר דש צווארון כותנה חולצת טי Dropshipping - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comילדים חוף בגדי סט פעוט תינוק נערי קיץ כותנה פרחוני קצר שרוול חולצה + מכנסיים חליפות 2pcs ילדי הוואי תלבושת - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comילדים בגדים מבקשים תינוקות ילדים בגדים בגדים ילדים בגדים ילדים בגדים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
DIIMUU אביב סתיו ילדים תינוק בני כותנה בגדי חולצה פעוט בנות טי בגדי ילדים לובש תינוקות חולצה 1 2 3 4 5 שנים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comJargazol בני חולצות צבע פסים קצר שרוול קיץ העליון פולו חולצה 2T-7T ילדים בגדי כותנה Camiseta פעוט ילד ספורט Tees - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comבנים מזדמנים עיצוב קלאסי מעט פולו מתיחה, בגדים לילדים באביב - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comIENENS ילדי ילד חולצות בגדים מוצק צבע 3-11Y תינוק מכנסיים קצרים שרוול חולצה קיץ חולצות Tees חולצות ילדי כותנה חולצה - AliExpress 1501
סתוויות מושלמות/ שרוול ארוך
בנים קלאסי משובץ פסים משובץ 2024 חדש באביב סתיו וינטאג 'ילדים תינוק שרוול ארוך דש - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comאביב סתיו פסים בני חולצות תינוק ילדים כותנה חולצה מזדמן אופנה משובץ חולצות לילדים 16 צבעים Camisas Para Hombre - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2023 חדש לפעוטות בני חולצות ארוך שרוול משובץ חולצה לילדים אביב סתיו ילדי בגדים מזדמנים כותנה חולצות חולצות 24M-11Y - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comילד פולו בגדי חולצות צבע פסים תורו למטה צווארון סתיו ארוך שרוול Polos תינוק ילד Camisetas בני חולצות Teen - AliExpress 1501
חולצות אלגנטיות לשבת וחג
חולצת פולו שרוול קצר לילדים מנדרין מזדמנים צווארון בצבע מוצק תערובת כותנה פשתן דק קיץ - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comחולצות כותנה לבנות 2024 בנים בנות קיץ חולצות בנות קיץ חדשות פעוטות ילדים בגדים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comשמלת ילדים חמה gfmy sale כותנה מוצקה מזדמנים קצרים לילדים חולצות עבור 2-14 שנים סרט קישוט חולצות - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comפעוט חדש לילדים באביב בגדי ילדים בגדי ילדים חולצות חולצות חולצות טריקו שרוול ארוך חולצת טריקו חולצות מכופתרות - AliExpress 1501
ק.ש.מכנסיים:
ילדי מכנסי Slik כותנה קיץ תינוק מכנסיים אופנה ספורט אמצע קצר מכנסיים 1 2 3 4 5 6 שנים ילדי Capris בגדי צעדים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2-9 שנים ילדים קצרים ילדים קטנים ילדים קטנים פעוטות כותנה קיץ קטן עגן בנים חוף פנאי capris cf553 - AliExpress 1501
וממש לקינוח... פיג'מה קיצית דקה החל מ-9 ש"ח!!!
בגדי ילדים קיץ קצר שרוול בית הלבשת ילדי סטי ילדי בגדי ילד ילדה חולצה מכנסי כותנה חליפת תינוק - AliExpress 1501
אזוב, תן בבקשה קישור לנגן המנגן בגרסה הכי טובהבבקשה
דירוג גבוהDeelife mp4 שחקן מגע bluete wifi אנדרואיד mp3 mp 4 נגן מוסיקה וידאו - AliExpress 44
בעברית
לגבי אאוטנט, אני לא יודע איפה הסניף שלהם בביתר
תתקשר אליהם 0722-613-613
אם תרצה אני יכול לתת לך קישור לנגן עם וויפי ותנתק אותו באאוטנט
תבדוק קודם....אם ינתקו בכלל....והאם אפשר גם, תגיד לי איפה יש בביתר מוקד ניתוק של אאוט-נט/מוקד אחר לחסימות נגנים לאינטרנט , בביתר
לא מוצא את המנגןאזוב, תן בבקשה קישור לנגן המנגן בגרסה הכי טובה
פתוח להתקנות, אתה יכול להוסיף איזה משחק שאתה רוצה (במידה ותומך באנדרואיד 8)יש בנגן משחקים? אם לא אני מעדיף את המנגן
גם אני חושב שכדאיתבדוק קודם....אם ינתקו בכלל....
כזה אולי?מחפשת מדבקות קיר למשרד
זכור לי שראיתי פעם עמוד חשמל וציפור ליד או משהו בסגנון
תודה רבה
משיודע איך למצא את האקדח לחץ אויר שקניתי אותו עבור כובעים חסידיים באלי ,עבור חברים שלי שמעוניינים בו אשמח אם יעזור להראות לי ,הנה הקישור : https://twistore.co.il/p/Air_pressure_cleaning_device
כן זה הכיווןכזה אולי?
ק''שציפורים על חוט קיר מדבקות דקורטיבי מדבקת חדר שינה קיר אמנויות קלאסי שחור נשלף ויניל ציפור מדבקות - AliExpress 15
כן זה הכיוון
יש לך אולי עוד רעיונות?
תודה
אתה מדהים ! ,שמצאת את זה ,אני פשוט גם לא מאמין שאת זה יכלתי למצא במחיר בהרבה יותר זול דרך אלי ...אם אתה רוצה את אותו מכשיר בדיוקדחוס אוויר הדאסטר עבור מקלדת חשמלי אוויר מפוח מחשב ניקוי אלחוטי אוויר אבק למחשב פירורי רכב - AliExpress 7
ק''שאלחוטי אוויר הדאסטר אבק נושבת אקדח USB דחוס אוויר מפוח ניקוי עבור מחשב נייד מקלדת מצלמה רכב ניקוי - AliExpress 7
במה שאני הבאתי המוכרים מדברים על 51000 סל''דכי למכשיר שבקישור שלי ,יש 100W ,ו-5,000 סל''ד ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: