מגוון סגנונות@פנינה ריימונד ושאר המבינים @נתוש1212 אולי תוכלו לעזור לי
אני מחפשת כלים לבר מזכוכית כמו מגשים, קנקנים גבוהים ודברים בסגנון. אשמח לעזרתכם כי אני חיפשתי ולא הצלחתי למצוא.
תודה רבה!
צלחת פירות בסגנון אירופאי קריסטל זכוכית צלחת בית סלון ממתקים צלחת שולחן כלים - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
צלחת מתאבן פירות מיובשים זכוכית צלחת מתאבן שקופה מזון לאגוזים מגש לאגוזים עוגיות אגוזים סלון חתונה - AliExpress 15
s.click.aliexpress.com
1 חתיכה קטנה קטנה צלחת זכוכית צלול קפה תה לוחיות זהב חמוד לבית קפה מסעדות מלון - AliExpress 15
s.click.aliexpress.com
נורדי פירות קינוח חטיפים להגשת מגש משקפיים קערה עם מכסה המפלגה סוכריות אגוזי סלט מנות צלחת עוגת מזון מטבח צלחת - AliExpress 15
s.click.aliexpress.com
נורדי סגנון מודרני פרח צורת פירות צלחת ביתי קריסטל זכוכית Pearlescent לבן פשוט אחסון חטיף צלחת גדול קיבולת - AliExpress 15
s.click.aliexpress.com
פריחת דובדבן פרח צלחת תיבול מזכוכית קטנה לידית קערת זהב לידית קערת רוטב גלידות - AliExpress 15
s.click.aliexpress.com
מגש פירות יבשים רב-שכבתית, קערת פירות זכוכית יצירתית, צלחת פירות זכוכית יוקרתית, צלחת פירות ברמה גבוהה - AliExpress 15
s.click.aliexpress.com
עוגת חטיפים המגישה שירות מזון מצופה כוכב סירת זכוכית באיכות 5 כוכבים כלי מטבח עמיד למתכת בצבע זהב - AliExpress 15
s.click.aliexpress.com
Creative פסים זכוכית פירות צלחת קינוח שיבולת שועל סלט קערת סלון קישוט שקוף ממתקי אגוז אחסון צלחת דקור - AliExpress 15
s.click.aliexpress.com
נורדי יוקרה זכוכית כלי שולחן קטן פירות קינוח חטיף קערות הגשה עם Dustproof בית מכסה המפלגה מזון הגשת צלחות - AliExpress 15
s.click.aliexpress.com
מלון כלי שולחן סגלגל חלבית שחור תכשיטי מנות מגש חטיף פירות ים סושי צלחת צלחת בצד אפלטונים طاولات الطعام тарелки для еды - AliExpress 15
s.click.aliexpress.com
גם מה שלא מתאים מבחינת סגנון/מחיר תוכלי להגיע דרכו לעוד מגוון, בהצלחה
ק.ש.