הפלאפון לא כשר אורגינל כמובן, ואני בדקתי רק סים של פרטנר- בקישור הספציפי שהעליתי.ברצינות???ככה???
ואנחנו קונים את זה פה במאום שקלים???
אני הזמנתי כך כמה פעמים (מחזיק מוצץ, אבל זה אותו רעיון) והגיע מצוין. ואפילו פעם אחת כששכחתי לרשום את השם - לאחר ההזמנה והתשלום שלחתי הודעה למוכר עם שם התינוק והגיע עם השם הנכון.תודה אך
לא רוצה להסתבך
לשלם ואח"כ...
הייתי מעדיפה לדעת ברור יותר
הפלאפון לא כשר אורגינל כמובן, ואני בדקתי רק סים של פרטנר- בקישור הספציפי שהעליתי.
ערכתי את התפריט בפלאפון, ככה שלא רואים את הדברים הבעיתיים.
אני רואה שהמחירים שם עלו...שוב אני נתקל בחנות עם מעילים וז'קטים ועוד במחירים הזויים, מה הקטע?
מדובר בחנות וותיקה מ2016 עם מלאאא הזמנות, מה זה אומר?
אני ניסיתי בעבר להזמין מחנות (הייתה חדשה וצעירה) והחנות נסגרה, כמובן שקיבלתי החזר, אבל האם מישהו כן הצליח בעבר לקנות מכזו חנות? האם הגיע משהו נורמלי?
קישור לדוגמא סוודר סריג במחיר>>>???
החנות של זה באליאקספרס.
הקישורים הם שיווקיים - כמובן לא מנסיון, הזמנתי מוצר, מעניין מה יהיה.
כן, תלוי מאיזה מוכרהאם אפשר לבקש שרשרת עם שם מאלי אקספרס
אבל שהשם יהיה בעברית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: