כאן יש לך דוג' בעבריתאת יכולה לכתוב לי איך עושים את זה?
אין לך אפשרות לתרגם?צפה בקובץ המצורף 581956
מישהו יודע מה זה אומר? איפה החבילה שלי נמצאת?
אם עשיתם קניות נוספות מאלי אקספרס באותה תקופה אז מלמעלה זה יציג את המחיר המקוזז עם ההחזר. תבדקו בפירוט המלא של פעולות חיוב האשראי באותה תקופהעדכני , הרגע צילמתי.
התכוונת לצטט את ההודעה שלי על כרטיס דיירקט?אם עשיתם קניות נוספות מאלי אקספרס באותה תקופה אז מלמעלה זה יציג את המחיר המקוזז עם ההחזר. תבדקו בפירוט המלא של פעולות חיוב האשראי באותה תקופה
כנראה זה לשנינוהתכוונת לצטט את ההודעה שלי על כרטיס דיירקט?
אם כן, לא עשיתי קניות נוספות באליאקספרס באותה תקופה.
זה מתורגם....... הוא לא נותן לי לתרגם עודאין לך אפשרות לתרגם?
מניסיון תכתבי בעברית בתרגום גוגל "אני רוצה את השם TALI (לדוג') על השרשרת" ככה גם בתרגום זה נשאר באנגליתיופי ראיתי את האפשרות לשלוח למוכר הודעה הביעה היא שאני רוצה שמות באנגלית
וכתבתי את ההודעה באנגלית
וכששלחתי אותה זה תורגם לעברית
והשם leah
תורגם ל - לה
ואם המוכר יתרגם את המילים האלו חזרה לאנגלית יצא לו her
איך שומרים על האנגלית?
אפשר לתרגם עוד לחצן ימני תרגום ואז לבחור שוב שפה מאגלית לעברית ושוב ללחוץ על נסה שוב וזה יתרגם הכלזה מתורגם....... הוא לא נותן לי לתרגם עוד
אפשר לתרגם עוד לחצן ימני תרגום ואז לבחור שוב שפה מאגלית לעברית ושוב ללחוץ על נסה שוב וזה יתרגם הכל
הצלחתי:אין לך אפשרות לתרגם?
כןהדפסה על שמשונית/קנבס באליאקספרס | יש דבר כזה?
אני צריכה לשלם דמי אחסנה ושחרור פרטני בסך 111 ש"חלא הבנתי
למה את צריכה לשלם מכס?
בגלל אי ההתאמה בין מה שכתבת לבין מה שהמוכר דיווח?
הוא לא טיפש, בזכות הסכומים הנמוכים שהמוכרים כותבים של החבילה- אנחנו לא צריכים לשלם הרבה פעמים מכס, זה מעולה במרבית המקרים.
הוא יראה להם אישור כמה זה באמת עלה וזה ישוחרר
אל תדאגי.
ואם תצטרכי בכל אופן לפתוח סכסוך- פני לשרות לקוחות של עלי.
הם יכולים לפתוח גם אחרי שעבר זמן ההגנה
אני צריכה לשלם דמי אחסנה ושחרור פרטני בסך 111 ש"ח
שזה כבר עלות הפריט שהזמנתי
ואת זה אני לא רוצה לשלם!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: