קישור לוילון ורוד 1לוילון ורוד אטום לחדר בנות
קישור לויליון ורוד עם לבבות
מדבקות לבבותכן מדבקות קיר יפות בצבעים מתאימים
מדבקה לקיר עם השם באנגלית
ק"ש, לא מנסיון.
קישור לוילון ורוד 1לוילון ורוד אטום לחדר בנות
מדבקות לבבותכן מדבקות קיר יפות בצבעים מתאימים
@נתוש1212 איך פותחים מחלוקות הם נותנים לי רק להחזיר את החבילה ואני לא מעונין אני רוצה מטען וסוללה אחרים יש כזה דבר?אם הנורה לא נדלקת במטען ואין הטענה אז אולי זה תקול. תפתח מחלוקת ותסריט שאין נורה דולקת בחיבור לחשמל
לגבי המצלמה חבר שלי התקין לי אותה והוא אמר שהוא לא חיבר את החוט הזה. היא עובדת גם בלעדיו בינתיים עד כמה שאני מבין מעולה. אנסה לברר יותר על זה ואם אדע משהו נוסף אעדכן בלי נדר
כיסוי למיטת הייריזר תואם צבע
אני מחפש דוגמה חלקה לא עיטורים, כמו"כ לא אטום לגמרי. שיכנס אור אך לא יוכלו להציץ...אני מחפש וילון לסלון בהיר חצי שקוף.
וגם עריסה מומלצת לתינוק
בצבע לבן או נחושת.אשמח גם לתיק תואם עגלת מימה
ושיהיה מספיק מרווח לה-כ-ל
@פנינה ריימונד הסתדר ב"ה. תודה.
קישור לתיק עגלה מהמם!!!עוד לא מצאתי.
ערכתי את ההודעה.קישור לתיק עגלה מהמם!!!
אני משתמשת בו כבר זמן רב
אני לא יודעת אם הוא מתאים לעגלת מימה
אבל יש לו ידיות לתליה, הוא איכותי, גדול, נכנס בו הרבה, מחזיק מצוין בכביסה, ויפה!
ק.ש.פיoboboba אמא nappy שינוי תיק חיתולים כותנה עמיד למים עבור תינוק נוסע החורף מסוגנן חום אמא - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אני מחפש דוגמה חלקה לא עיטורים, כמו"כ לא אטום לגמרי. שיכנס אור אך לא יוכלו להציץ...
אין גובה 2 מטר...ק"ש לא מנסיוןהאיכות הטובה ביותר לוקסוס לבן Sheer וילונות חדר שינה סלון קישוט חלון Voiles טול וילון מוצק צבע - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
קישורים מומלצים, לגבי רמת השקיפות- כדאי לדפדף בתגובות הקונים, זה מאוד אינדבידואליאני מחפש דוגמה חלקה לא עיטורים, כמו"כ לא אטום לגמרי. שיכנס אור אך לא יוכלו להציץ...
גובה 2 מטר (ברוב הקישורים הנ"ל אין את הגובה המתאים - או שזה לא מספיק שקוף או לא חלק וכו'.)
יש לי פוסטים שלמים באתרשלום, אני מחפשת קישורים לוילון ורוד אטום לחדר בנות, כיסוי למיטת הייריזר תואם צבע, וכן מדבקות קיר יפות בצבעים מתאימים
תני סגנון פחות או יותראני מחפשת קישור לתיק לילדות לאח"צ
תודה מראש
יותר סגנון של תיק גב לילדות בכיתה א'-ד'תני סגנון פחות או יותר
כאלו?יותר סגנון של תיק גב לילדות בכיתה א'-ד'
מה בעצם צריך לבקש? לאיזה IMEI לשנות?בעקרון זה לא יתמוך בסים כשר כי צריך imei כשר אבל בתגובות כתוב :
צפה בקובץ המצורף 1639209
אז אתה יכול לנסות לשאול קודם את המוכר.
אני מחפשת קישור לתיק לילדות לאח"צ
תודה מראש
סתם שאלה, הזמנתם בסוף את העגלה שהמלצתי לכם? הגיעה?
הגיעה, ב"ה. עוד לא פתחנו. נעדכן. תודה.הזמנו.
עוד לא הגיעה.
וואו מרגש! ב"ה!הגיעה, ב"ה. עוד לא פתחנו. נעדכן. תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: