מחקתי, ניקיתי. וכלום.במחשב.
תנסו למחוק היסטוריה בדפדפן, קבצי קוקיז וכו'
מעניין באמת, ב"ה שזה עבר את המכס!!!במרכז המיון במודיעין.
תודה על הנגשת העדכון, הייתי בטח שהוא עוד בסין לפי מה שאני עקבתי בaliexpress עצמו.
(זה לא נתקע במכס? זה מעל 500 דולר!)
מתאים לכל סים רגיל??אין באליאקספרס אבל יש באתרים אחרים אני מצאתי נוקיה 215 אם זה עוזר
הגלובלי Rom חדש מקורי נוקיה 215 4G נייד טלפון 2.4 אינץ Bluetooth FM רדיו 1150mAh Bettery כפולה ה-SIM תכונה בלחיצת כפתור טלפון - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
מחפשת קליפס משקפי שמש שיתלבש על המשקפיים הקיימות הרגילות, אבל, שייראה טוב...
יש דבר כזה??
צריכה למשקפיים יותר מעוגלות מהתמונה, יתאים??VIVIBEE Flip Up קליפ על משקפיים שמש גברים נהיגה משקפי שמש אור דיג נשי אנטי UVA UVB מקוטב ראיית לילה עדשה - AliExpress 200000297
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comקשגברים נשים קליפ על משקפי שמש קיטוב צבע שינוי משקפי שמש Photochromic בציר קליפ משקפיים ראיית לילה נהיגה משקפי - AliExpress 34
זה הגודל של העדשות בלינק הראשוןצריכה למשקפיים יותר מעוגלות מהתמונה, יתאים??
עכשיו הבנתי. הספה עצמה ירוקה...לא הבנתי
זאת פשוט ספה למסירה מיד 2 בצבע ירוק כהה שיש לה קרע (פנס) בצידה והוא זקוק לכיסוי.
חוץ מזה שאר הסלון בצבע חום כהה, אבל זה לא מתאים ספה ירוקה עם כרית חומה...
שעון קיר מדבקה גדול לסלון
קנדלברות ופרחים לשולחן שבת
בעקרון זה לא יתמוך בסים כשר כי צריך imei כשר אבל בתגובות כתוב :מתאים לכל סים רגיל??
אם את רוצה יש גם כזה סגנון שמכסה את כל המשקףמחפשת קליפס משקפי שמש שיתלבש על המשקפיים הקיימות הרגילות, אבל, שייראה טוב...
יש דבר כזה??
לא ממש הבנתי מה המידות שם אומרות...משאבת חלב (מעולה, מניסיון. לשים לב למידה!)
2/1pcs BB-P1 לביש שד משאבת ידיים משלוח חשמלי נייד לביש שד משאבות BPA-משלוח הנקה חלב אספן - AliExpress 1501
יש כזה דבר שאין אפשרות להתכתב עם המוכר??בעקרון זה לא יתמוך בסים כשר כי צריך imei כשר אבל בתגובות כתוב :
צפה בקובץ המצורף 1639209
אז אתה יכול לנסות לשאול קודם את המוכר.
לא אפשר גם לפני הקניה וגם בתשלוםיש כזה דבר שאין אפשרות להתכתב עם המוכר??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: